0 коментари

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Хотелот  ќе ги израдува Своите гости со удобност, комфор и топлина во пријатна атмосфера на ресторанот и летната градина.На располагање на Гостите на хотелот се:
10 стандардни соби, 5 комфорни соби, 1 студио, 2 апартмани, ресторан - конференциска сала со капацитет од  100 места, летна бавча со 120 места и отворен базен.
Во непосредно близина е вториата по големина зоолошката градина во Бугарија, лоцирана во парк "Стратеш" на површина од 110 декари. Во него се одгледуваат 420 животни и птици од 74 видови, меѓу кои многу егзотични примероци од сите континенти, како и ретки и заштитени видови од Бугарија.

Хотелот организира посети до:
Деветашката пештера -15 километри.
Тројанскиот манастир - 45 километри.
Крушунските водопади - 40 километри.
Парк Хотел "Стратеш".
Вашето омилено место меѓу убава природа, инспиративни глетки, комодитет и спокојство!

КоментариВашиот коментар: