0 коментари

Еднодневен пакет за двајца со појадок во Комплекс Дјуни 3, Приморско

Секоја соба има балкон, купатило. На секоја тераса има маси и столови. Секоја соба е опремена со редовни кревети, ноќно шкафче, гардеробер, ноќни лампи, фрижидер, клима уред, огледало со биро, крпи - мали и големи, ТВ, WI-FI. Зградата има три спрата, нема лифт. Во оваа зграда се наоѓа ресторанот на комплексот. Внатрешни и надворешни маси се достапни за туристите.

КоментариВашиот коментар: