0 коментари

Еднодневен пакет со појадок и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости Бабуч

На само дваесетина метри од куќата Бабуч се наоѓаат минералните извори и зимските скијачки патеки на планинарскиот дом Безбог.
Местото е погодно за одмор во секоја сезона.

КоментариВашиот коментар: