0 коментари

Еднодневен пакет со појадок во хотел Офир, Сандански

* Двокреветна соба - двајца возрасни
* Студио - 3 возрасни или 2 возрасни + 2 деца до 14 години
* Апартман- 3 возрасни или 2 возрасни + 2 деца до 14 години

КоментариВашиот коментар: