0 коментари

Тридневен пакет со појадок и вечера + СПА процедури во Хотел Царска Бања, с. Бања

Локација: Хотелскиот комплекс се наоѓа веднаш до градскиот парк, местото нуди можности за прошетка и релаксација во природа. Голем број придобивки од минералната вода создаваат одлични услови за „здраво прераѓање“.
Royal Bath има 27 пространи соби со балкони и 3 апартмани, стилски, удобно и практично опремени.
Комплексот ги обезбедува сите потребни удобности за релаксација и за организирање на разни видови настани. Задоволство е за деловните клиенти да спроведат обуки и семинари за компании во модерната конференциска сала опремена со потребната класа опрема. Капацитетот на салата е 80 места.
Ве очекуваме!

КоментариВашиот коментар: