0 коментари

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Свети Иван Ски, Банско

Комплексот се состои од 8 блокови со апартмани и апартмански хотел. Алеја за автомобили обезбедува пристап
до хотелскиот дел, како и до подземен и наддземен паркинг. Петспратните згради обликуваат внатрешни рекреативни зони со богато уредување, а во ресторан "Elements" гостите може да уживаат во вкусно приготвена храна од европската кујна.

Во Комплекс Свети Иван Ски  љубителите на зимските спортови и снежните прошетки, ќе можат да уживаат во еден неповторлива зимски одмор.

КоментариВашиот коментар: