0 коментари

51% попуст на дводневен и тридневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Арбанашка Средба, Арбанаси - Бугарија

Гостите на хотелот можат да уживаат во таверната на комплексот. Овде се нуди традиционална бугарска кујна, како и првокласно вино и ракија.
Хотелот може да биде изнајмен за еден или за неколку дена, а за гостите можеме  да приготвиме сè што сакаат со претходна нарачка.
Предлагаме организирани посети на манастири, галерии, археолошки и архитектонски знаменитости во целиот регион.
Во непосредна близина се наоѓа и коњичка база.
Од терасите на хотелот и таверната се открива прекрасна панорама кон градот Велико Трново и историските ридови Царевец, Трапезица и Света Гора.
Навечер може да се набљудува аудио-визуелниот спектакл "Царевград - Трнов - звук и светлина".

КоментариВашиот коментар: