Хотели Разлог - Бугарија

-50% Хотели Разлог - Попуст на сите хотели во Разлог.

Валидност 14.02 - 14.02
Цена на човек/ден 2006.6 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
2 купени

Свети Валентин во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и романтична вечера + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 4013ден.
Валидност 01.03 - 15.04
Цена на човек/ден 1422 - 1785.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Ви претставуваме еден исклучителен предлог за одмор во Cornelia Family Hotel & Spor t, лоциран во подножјето на планината Пирин со уникатна глетка кон Голф терените на Ian Woosnam и...
0 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок + СПА во Cornelia Boutique & SPA

Цена: 1422ден.
Валидност 14.02 - 15.02
Цена на човек/ден 2006.6 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
1 купени

Свети Валентин во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и романтична вечера + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 4013ден.
Валидност 01.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
4 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера или викенд пакет со појадок + СПА во Реденка...

Цена: 1548ден.
Валидност 09.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1406.2 - 1943.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
Апартхотел Balkan Jewel Resort се наоѓа во подножјето на планината Пирин со поглед кон терените за голф дизајнирани од познатиот голф играч Ian Woosnam.. Бесплатен Wi-Fi интернет пристап е...
12 купени

Одмор за двајца во Разлог, Бугарија

Еднодневен или дводневен пакет за двајца со појадок или со појадок и вечера во Balkan Jewel...

Цена: 2812ден.
Валидност 30.11 - 29.12
Цена на човек/ден 1624.87 - 1896 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
4 купени

All inclusive во Разлог, Бугарија

Пакети на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 3792ден.
Валидност 01.12 - 23.12
Цена на човек/ден 1279.8 - 1896 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Ви претставуваме еден исклучителен предлог за одмор во Cornelia Family Hotel & Spor t, лоциран во подножјето на планината Пирин со уникатна глетка кон Голф терените на Ian Woosnam и...
0 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок + СПА во Cornelia Boutique & SPA

Цена: 1280ден.
Валидност 01.12 - 29.12
Цена на човек/ден 1390.4 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
0 купени

Зимување во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1390ден.
Валидност 02.12 - 20.12
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
0 купени

Одмор во подножјето на Пирин плани

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Цена: 1548ден.
Валидност 19.09 - 22.12
Цена на човек/ден 979.6 - 1185 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
Апартхотел Balkan Jewel Resort се наоѓа во подножјето на планината Пирин со поглед кон терените за голф дизајнирани од познатиот голф играч Ian Woosnam.. Бесплатен Wi-Fi интернет пристап е...
18 купени

Одмор за двајца во Разлог, Бугарија

Еднодневен или дводневен пакет за двајца со појадок или со појадок и вечера во Balkan Jewel...

Цена: 1959ден.
Валидност 12.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1580 - 1896 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Ви претставуваме еден исклучителен предлог за одмор во Cornelia Family Hotel & Spor t, лоциран во подножјето на планината Пирин со уникатна глетка кон Голф терените на Ian Woosnam и...
8 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Cornelia Boutique & SPA

Цена: 1580ден.
Валидност 03.05 - 29.11
Цена на човек/ден 1261.47 - 1351.85 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери74 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
74 купени

All inclusive light во Разлог, Бугарија

Петдневен пакет по цена на четиридневен пакет или седумдневен пакет по цена на шестдневен пакет...

Цена: 6307ден.
Валидност 03.05 - 29.11
Цена на човек/ден 1576.84 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери250 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
250 купени

All inclusive light во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1577ден.
Валидност 20.09 - 30.10
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
24 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Цена: 1422ден.
Валидност 12.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1295.6 - 1422 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Ви претставуваме еден исклучителен предлог за одмор во Cornelia Family Hotel & Spor t, лоциран во подножјето на планината Пирин со уникатна глетка кон Голф терените на Ian Woosnam и...
4 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Пакети со појадок и вечера + СПА во Cornelia Family Hotel & Sport

Цена: 2844ден.
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1769.6 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
Апартхотел Balkan Jewel Resort се наоѓа во подножјето на планината Пирин со поглед кон терените за голф дизајнирани од познатиот голф играч Ian Woosnam.. Бесплатен Wi-Fi интернет пристап е...
8 купени

Одмор за двајца во Разлог, Бугарија

Еднодневен или дводневен пакет за двајца со појадок или со појадок и вечера во Balkan Jewel...

Цена: 2086ден.
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
36 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Цена: 1485ден.
Валидност 30.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1131.28 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
20 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен, тридневен или петдневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Цена: 1201ден.
Валидност 01.04 - 30.06
Цена на човек/ден 889.86 - 1422 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери15 купени
Апартхотел Balkan Jewel Resort се наоѓа во подножјето на планината Пирин со поглед кон терените за голф дизајнирани од познатиот голф играч Ian Woosnam.. Бесплатен Wi-Fi интернет пристап е...
15 купени

Одмор за двајца во Разлог, Бугарија

Еднодневен, дводневен или тридневен пакет за двајца со појадок или со појадок и вечера во Balkan...

Цена: 1833ден.
Валидност 17.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
26 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Цена: 1454ден.
Валидност 18.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1580 - 4266 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Ви претставуваме еден исклучителен предлог за одмор во Cornelia Family Hotel & Spor t, лоциран во подножјето на планината Пирин со уникатна глетка кон Голф терените на Ian Woosnam и...
8 купени

Пролетен одмор во Разлог, Бугарија

Пакети со појадок и вечера + СПА во Cornelia Family Hotel & Sport

Цена: 1580ден.
Валидност 23.03 - 02.06
Цена на човек/ден 1169.2 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
38 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1169ден.
Валидност 13.03 - 15.04
Цена на човек/ден 1580 - 1738 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Ви претставуваме еден исклучителен предлог за одмор во Cornelia Family Hotel & Spor t, лоциран во подножјето на планината Пирин со уникатна глетка кон Голф терените на Ian Woosnam и...
6 купени

Пролетен одмор во Разлог, Бугарија

Пакети со појадок и вечера + СПА во Cornelia Family Hotel & Sport

Цена: 1738ден.
Валидност 04.04 - 11.04
Цена на човек/ден 1580 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
Апартхотел Balkan Jewel Resort се наоѓа во подножјето на планината Пирин со поглед кон терените за голф дизајнирани од познатиот голф играч Ian Woosnam.. Бесплатен Wi-Fi интернет пристап е...
6 купени

Велигден во Разлог, Бугарија

Тридневен, четиридневен или петдневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Balkan...

Цена: 5593ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1880.2 - 2064.43 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
2 купени

Велигден во Разлог Бугарија

Тридневен или четиридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 5625ден.
Валидност 08.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1260.84 - 1896 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
Апартхотел Balkan Jewel Resort се наоѓа во подножјето на планината Пирин со поглед кон терените за голф дизајнирани од познатиот голф играч Ian Woosnam.. Бесплатен Wi-Fi интернет пристап е...
12 купени

Одмор за двајца во Разлог, Бугарија

Дводневен, тридневен или петдневен пакет за двајца со појадок или со појадок и вечера во Balkan...

Цена: 5435ден.
Валидност 06.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
Апартхотел Balkan Jewel Resort се наоѓа во подножјето на планината Пирин со поглед кон терените за голф дизајнирани од познатиот голф играч Ian Woosnam.. Бесплатен Wi-Fi интернет пристап е...
4 купени

Одмор за двајца во Разлог, Бугарија

Дводневен, тридневен или четиридневен пакет за двајца + бонус бесплатно ноќевање во Balkan Jewel...

Цена: 4550ден.
Валидност 05.03 - 05.04
Цена на човек/ден 1324.04 - 1640.04 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
4 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок или со појадок и вечера + користење на СПА услуги...

Цена: 1324ден.
Валидност 07.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1896 - 2433.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Апартхотел Balkan Jewel Resort се наоѓа во подножјето на планината Пирин со поглед кон терените за голф дизајнирани од познатиот голф играч Ian Woosnam.. Бесплатен Wi-Fi интернет пристап е...
0 купени

Зимски одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок, вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во хотел...

Цена: 1896ден.
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
4 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Цена: 1232ден.
Валидност 01.10 - 22.12
Цена на човек/ден 840.56 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери33 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
33 купени

Одмор за двајца во Разлог, Бугарија

Едноневен, тридневен или петдневен пакет за двајца со појадок или со појадок и вечера во Balkan...

Цена: 1770ден.
Валидност 01.10 - 14.12
Цена на човек/ден 1260.84 - 1418.84 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери236 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
236 купени

All inclusive light во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 1261ден.
Валидност 21.09 - 09.12
Цена на човек/ден 1175.52 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери14 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
14 купени

All inclusive light во Разлог, Бугарија

Петдневен пакет по цена на четиридневен пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА...

Цена: 5878ден.
-50%
Валидност 01.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1390.4 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери50 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
50 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен, дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА...

Купувате за 2907ден. 1454ден.
Валидност 01.10 - 30.10
Цена на човек/ден 1200.8 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
2 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 1327ден.
Валидност 21.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1137.6 - 1264 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
14 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 1264ден.
Валидност 25.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1453.6 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
24 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен, тридневен и петдневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА...

Цена: 1517ден.
Валидност 30.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1390.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери66 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
66 купени

All inclusive light во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 1390ден.
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 902.81 - 1343 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери27 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
27 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Дводневен, тридневен или седумдневен пакет за двајца со појадок или со појадок и вечера во Balkan...

Цена: 3476ден.
Валидност 04.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1175.52 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери27 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
27 купени

All inclusive light во Разлог, Бугарија

Петдневен пакет по цена на четиридневен пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА...

Цена: 5878ден.
-50%
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1453.6 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери80 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
80 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен, тридневен и петдневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА...

Купувате за 3034ден. 1517ден.
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1137.6 - 1264 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
8 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 1264ден.
Валидност 30.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
14 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1232ден.
Валидност 20.06 - 03.08
Цена на човек/ден 1112.32 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери10 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи. Хотел "3...
10 купени

All inclusive light во Разлог, Бугарија

Петдневен делничен пакет по цена на четиридневен пакет на база All Inclusive Light + користење на...

Цена: 5562ден.
Валидност 24.06 - 31.10
Цена на човек/ден 526.46 - 737.23 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
4 купени

Одмор за целото семејство во Разлог

Еднодневен пакет во студио или апартман за целото семејстви во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Цена: 1580ден.
Валидност 21.04 - 30.06
Цена на човек/ден 663.6 - 1264 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
10 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца во Balkan Jewel Resort, Разлог

Цена: 1327ден.
Валидност 24.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери23 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
23 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Цена: 1390ден.
Валидност 23.05 - 29.06
Цена на човек/ден 1102.84 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
8 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1103ден.
Валидност 23.05 - 29.06
Цена на човек/ден 1260.84 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери29 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
29 купени

All inclusive light во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 1261ден.
Валидност 24.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1200.8 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
0 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 1327ден.
Валидност 20.05 - 12.06
Цена на човек/ден 1169.2 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
0 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1169ден.
Валидност 01.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1200.8 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
26 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 1327ден.
Валидност 05.04 - 29.06
Цена на човек/ден 1327.2 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери24 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
24 купени

All inclusive light во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 1327ден.
Валидност 05.04 - 29.06
Цена на човек/ден 1169.2 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
4 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1169ден.
Валидност 20.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1169.2 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
12 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1169ден.
-50%
Валидност 01.04 - 30.04
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
8 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-0%
Валидност 21.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1169.2 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
24 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 1169ден. 1169ден.
Валидност 05.04 - 30.06
Цена на човек/ден 679.4 - 1343 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
1 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца во Balkan Jewel Resort, Разлог

Цена: 1359ден.
Валидност 08.03 - 12.04
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
8 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1327ден.
Валидност 11.01 - 30.04
Цена на човек/ден 1990.8 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери10 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
10 купени

All inclusive во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1991ден.
-50%
Валидност 09.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1864.4 - 1801.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
10 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен, тридневен и петдневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА...

Купувате за 3729ден. 1864ден.
Валидност 07.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери44 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
44 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 1390ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1632.77 - 1896 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
2 купени

Велигден во Разлог, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во Реденка Холидеј...

Цена: 3792ден.
Валидност 10.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1843.23 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
2 купени

Зимување на Пирин планина во Разлог

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во...

Цена: 5530ден.
Валидност 05.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1169.2 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери162 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
162 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1169ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
3 купени

Велигден во Разлог Бугарија

Еднодневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1572.1 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
6 купени

Велигден во Разлог Бугарија

Еднодневен или четиридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
Валидност 11.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1042.8 - 1106 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Авантуристичка куќа Русалиите е семеен хотел со коњичка база, сместен во шумите на пријатен јужна падина на планината Рила, на 15км од  Банско . ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1043...
0 купени

Одмор во Разлог Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера, или со појадок, ручек и вечера во Семеен хотел Русалиите,...

Цена: 1043ден.
Валидност 12.01 - 30.04
Цена на човек/ден 1548.4 - 1769.6 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери52 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
52 купени

Зимување во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1548ден.
Валидност 12.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери76 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
76 купени

Зимски одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1169ден.
Валидност 10.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
20 купени

Зимски одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1843.23 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери44 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
44 купени

Зимување на Пирин планина во Разлог

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во...

Цена: 5530ден.
Валидност 19.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери130 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
130 купени

Зимски одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1169ден.
Валидност 20.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
38 купени

Зимски одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
Валидност 04.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери102 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
102 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 1390ден.
-50%
Валидност 26.12 - 27.01
Цена на човек/ден 1738 - 1801.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
36 купени

Зимување во подножјето на Пирин планина

Еднодневен, тридневен и петдневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА...

Купувате за 3602ден. 1801ден.
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1232.4 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери348 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
348 купени

Зимски одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1232ден.
Валидност 03.12 - 28.02
Цена на човек/ден 1169.2 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери138 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
138 купени

Зимување во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1169ден.
Валидност 01.12 - 28.02
Цена на човек/ден 1485.2 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери74 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
74 купени

All inclusive во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 1485ден.
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
20 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive Light во...

Цена: 1232ден.
-50%
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1358.8 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
2 купени

Декември во подножјето на Пирин плани

Дводневен, тридневен и петдневен делничен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во...

Купувате за 5814ден. 2907ден.
Валидност 10.10 - 22.12
Цена на човек/ден 1200.8 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Комплекс Реденка Холидеј Клуб се наоѓа во месноста Реденка, на само 2 км. од Разлог и на 8 км. од Банско . Во близина на комплексот се наоѓаат голф терени, како и ски патеките. Комплекс...
20 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Реденка Холидеј Клуб, Разлог

Цена: 1327ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5365.05 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
0 купени

Нова година на Пирин планина

Четиридневен пакет на база All Inclusive Light + празнична новогодишна вечера во Комплекс Пирин Голф

Цена: 21461ден.
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1548.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери12 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
12 купени

All inclusive на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1548ден.
-50%
Валидност 19.09 - 01.12
Цена на човек/ден 790 - 1264 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери44 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
44 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера во студио во Balkan Jewel Resort, Разлог

Купувате за 1580ден. 790ден.
Валидност 05.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери128 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
128 купени

All inclusive во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1327ден.
-50%
Валидност 21.10 - 22.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери84 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
84 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 2465ден. 1232ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5049.68 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
0 купени

Нова година на Пирин планина

Четиридневен пакет на база All Inclusive Light + празнична новогодишна вечера во Комплекс Пирин Голф

Цена: 20199ден.
-50%
Валидност 26.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1358.8 - 1295.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
38 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен, дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА...

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 21.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
17 купени

All inclusive на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 21.10 - 01.12
Цена на човек/ден 916.4 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
16 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 12.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1358.8 - 1295.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери60 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
60 купени

Септември во подножјето на Пирин планина

Еднодневен, дводневен и петдневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА...

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 10.09 - 05.10
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
26 купени

All inclusive на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
Валидност 21.09 - 25.09
Цена на човек/ден 742.6 - 1374.6 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна...
18 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера во Balkan Jewel Resort, Разлог

Цена: 2970ден.
-50%
Валидност 21.06 - 30.09
Цена на човек/ден 790 - 1264 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери187 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
187 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера во студио во Balkan Jewel Resort, Разлог

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 16.07 - 11.09
Цена на човек/ден 1548.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери501 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
501 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 28.08 - 01.10
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
28 купени

Релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-60%
Валидност 11.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Повелете во Корнелија Aпарт Хотел за да уживате во чистиот планински воздух од планината Пирин, тишина и релаксирана атмосфера, во комбинација со модерен ентериер и добра услуга. Сместен...
0 купени

Одмор во Разлог на Пирин планина!

Еднодневен пакет со појадок во апартман + СПА во Апарт Хотел Корнелија

Купувате за 2528ден. 1011ден.
-50%
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1422 - 1295.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
36 купени

Лето во подножјето на Пирин планина

Еднодневен, тридневен и петдневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА...

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 28.06 - 15.07
Цена на човек/ден 1453.6 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
4 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 27.05 - 10.07
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Повелете во Корнелија Aпарт Хотел за да уживате во чистиот планински воздух од планината Пирин, тишина и релаксирана атмосфера, во комбинација со модерен ентериер и добра услуга. Сместен...
3 купени

Одмор во Разлог на Пирин планина!

Дводневен пакет со појадок и вечера во студио + СПА во Апарт Хотел Корнелија

Купувате за 5056ден. 2528ден.
-50%
Валидност 23.06 - 11.09
Цена на човек/ден 1548.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
10 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1327.2 - 1264 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
16 купени

Лето во подножјето на Пирин планина

Еднодневен и тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 17.06 - 11.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери301 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
301 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive light + користење на СПА услуги во...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 15.06 - 30.06
Цена на човек/ден 916.4 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
10 купени

Last minute одмор на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Insclusive Light во Комплекс Пирин Голф -...

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 01.04 - 30.06
Цена на човек/ден 726.8 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери224 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
224 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера во студио во Balkan Jewel Resort, Разлог

Купувате за 1454ден. 727ден.
-50%
Валидност 18.05 - 16.06
Цена на човек/ден 600.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
24 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 1201ден. 600ден.
Валидност 09.06 - 01.09
Цена на човек/ден 1166.04 - 1497.84 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери10 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
10 купени

All inclusive во Разлог, Бугарија

Делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 1166ден.
Валидност 01.06 - 01.09
Цена на човек/ден 1260.84 - 1576.84 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
2 купени

All inclusive во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 1261ден.
-50%
Валидност 02.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1422 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
16 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен и тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Купувате за 2844ден. 1422ден.
Валидност 20.05 - 31.08
Цена на човек/ден 1343 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
0 купени

Одмор и релаксација во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 1343ден.
-50%
Валидност 02.05 - 31.08
Цена на човек/ден 1343 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери62 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
62 купени

Одмор и релаксација во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light + користење на СПА услуги во Хотел...

Купувате за 2686ден. 1343ден.
-56%
Валидност 01.05 - 08.05
Цена на човек/ден 916.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
4 купени

Првомајски празници на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс...

Купувате за 2086ден. 916ден.
-50%
Валидност 23.03 - 19.05
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
18 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-56%
Валидност 23.03 - 28.04
Цена на човек/ден 916.4 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери309 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
309 купени

Одмор на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс...

Купувате за 2086ден. 916ден.
-50%
Валидност 07.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1343 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
12 купени

Зимување во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Купувате за 2686ден. 1343ден.
-50%
Валидност 07.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1659 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери30 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
30 купени

Зимување во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive Light+ користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Купувате за 3318ден. 1659ден.
-50%
Валидност 10.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1390.4 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
4 купени

Одмор и релаксација во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во студио или апартман во Balkan Jewel Resort, Разлог

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 10.03 - 31.03
Цена на човек/ден 948 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
4 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во студио или апартман во Balkan Jewel Resort, Разлог

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 01.04 - 15.04
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
18 купени

Одмор на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-56%
Валидност 15.03 - 31.03
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери57 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
57 купени

Last minute одмор на Пирин планина

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 2086ден. 916ден.
-50%
Валидност 16.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1801.2 - 1738 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери25 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
25 купени

Зимување во подножјето на Пирин планина

Пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Купувате за 3602ден. 1801ден.
-50%
Валидност 07.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери647 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
647 купени

Зима на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 2086ден. 1043ден.
-50%
Валидност 11.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1390.4 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери206 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
206 купени

Зимски одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во студио или апартман во Balkan Jewel Resort, Разлог

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 04.01 - 30.03
Цена на човек/ден 948 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери110 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
110 купени

Зимски одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во студио или апартман во Balkan Jewel Resort, Разлог

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 12.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1801.2 - 1738 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери51 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
51 купени

Зимување во подножјето на Пирин планина

Пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Купувате за 3602ден. 1801ден.
-50%
Валидност 14.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
12 купени

Свети Валентин на Пирин планина

Дводневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 4803ден. 2402ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1248.2 - 1004.88 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери30 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
30 купени

Зима во планината

Од 50% до 60% попуст на дводневен, тридневен и петдневен пакет со појадок и користење на СПА...

Купувате за 4993ден. 2496ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1722.2 - 1605.28 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери57 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
57 купени

Зима во планината

Од 50% до 60% попуст на дводневен, тридневен и петдневен пакет со појадок, вечера и користење на...

Купувате за 6889ден. 3444ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1734.84 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери14 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
14 купени

Зимување во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Купувате за 3470ден. 1735ден.
-50%
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 2050.84 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
2 купени

Зимување во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive Light+ користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Купувате за 4102ден. 2051ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Комплексот Пирин Голф се наоѓа во прекрасната Разлошкa котловина. Лоциран  е на 10 км. од Разлог и на 15 км. од Банско. "Пирин Голф" е привлечен комплекс сместен во падините...
0 купени

Зима во планината

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и лифт карта за ски зона Добриниште во Комплекс Пирин...

Купувате за 3350ден. 1675ден.
-50%
Валидност 08.12 - 29.01
Цена на човек/ден 1801.2 - 1738 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери35 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
35 купени

Зимување во подножјето на Пирин планина

Пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Купувате за 3602ден. 1801ден.
-50%
Валидност 03.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1801.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички, изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални елементи....
2 купени

Зимување во Разлог, Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Купувате за 3602ден. 1801ден.
-50%
Валидност 01.12 - 20.12
Цена на човек/ден 1169.2 - 1264 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери20 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
20 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во студио или апартман во Balkan Jewel Resort, Разлог

Купувате за 2338ден. 1169ден.
-50%
Валидност 20.11 - 22.12
Цена на човек/ден 1390.4 - 1320.88 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
6 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс!

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 22.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Реденка Палас е апарт-хотел, дел од планинскиот комплекс "Реденка", лоциран во истоимената месност, меѓу живописна природа и возбудливи глетки кон Пиринските  врвови....
24 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Реденка Палас

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 27.10 - 03.12
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери56 купени
ТЕРРА Комплекс нуди сместување во луксузно опремени соби и апартмани со живописен поглед кон Пирин планина и голф клубот Пирин. Комплексот се состои од четири самостојни корпуси - Пирин...
56 купени

Одмор во подножјето на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во ТЕРРА Комплекс - Бугарија

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 08.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери16 купени
Хотел "3 Планини"  е луксузен бутик хотел  со три ѕвездички , изграден во карактеристичен алпски архитектонски стил, во комбинација со традиционалните и национални...
16 купени

Одмор во Разлог, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Бутик Хотел 3 Планини

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 13.09 - 01.11
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Реденка Палас е апарт-хотел, дел од планинскиот комплекс "Реденка", лоциран во истоимената месност, меѓу живописна природа и возбудливи глетки кон Пиринските  врвови....
8 купени

Одмор во Разлог

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Реденка Палас

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 25.08 - 30.11
Цена на човек/ден 600.4 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери311 купени
Balkan Jewel Resort е единствениот хотел во Бугарија, кој е дел од светски позната трговска марка за туризам и рекреација Diamond Resorts International ® која гарантира квалитетна услуга...
311 купени

Одмор во Разлог

Еднодневни пакети со појадок, и вечера или појадок, ручек и вечера + користење на СПА услиги во...

Купувате за 1201ден. 600ден.
2