Детално упатство за VIPponuda.com

Како работи ВИП ПОНУДА?

1. Секој ден публикуваме нови ВИП Понуди

Нашиот тим ви ги предлага најдобрите ВИП Понуди за туризам, патувања и сместување во Бугарија, и притоа Ви предлагаме неверојатни попусти од 50 до 90%.

2. Купувате ваучер додека понудата е валидна.

Се додека тече периодот на секоја понуда, можете да ја купите, така што треба да извршите плаќање на еден од наведените начини. Откако ќе го направите плаќањето, автоматски добивате известување на наведениот од вас e-mail и SMS на наведен од Вас мобилен телефон за вашиот ВИП ваучер кој можете да испечатите од вашиот профил во делот Моите ваучери.

3. Испечатете го ВИП ваучерот и можете да го користите.

Испечатете го вашиот ВИП ваучер, отидете до објектот за кој се однесува, и ќе го добиете соодветното намалување. Ако немате можност да го испечатите ВИП ваучерот, можете едноставно да го запишете уникатниот код кој ќе го најдете со притискање на копчето "моите ваучери", откако ќе влезете во нашиот систем. Потоа ви останува само да го претставите на давателот на услугата и да уживате.

 
Начини на плаќање

1. Плаќање со платежни картички

Плаќањето со платежна картичка се врши преку 3D Secure виртуaлен POS терминал на FIBANK и може да биде направено со Виза картичка, Мастеркард или Маестро. Не е потребна никаква дополнителна регистрација од ваша страна за да извршите плаќање со картичка.

2. Плаќање по банкарски пат

Можете да платите со обичен банкарски превод до наша сметка од секоја банка во Македонија. Неопходно е пред тоа да направите нарачка за купување на ваучер по банкарски пат. IBAN: MK07240018104544465 SWIFT: UIBMMK22 UNIBANK Валута: MKD (денари)