Нова година во Пампорово - Apart Hotel Forest Nook ***

Празнични пакети со 3,4 или 5 ноќевања со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Празнични пакети со 3,4 или 5 ноќевања со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Изберете пакет

Тридневен пакет во двокреветна соба со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 14157 ден.
Купете

Тридневен пакет во апартман со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 16653 ден.
Купете

Четиридневен пакет во двокреветна соба со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 17064 ден.
Купете

Петдневен пакет во двокреветна соба со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 20066 ден.
Купете

Четиридневен пакет во апартман со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 20414 ден.
Купете

Петдневен пакет во апартман со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 24332 ден.
Купете
Валидност 27.12.2021 - 05.01.2022
Цена на човек/ден 4708.4 - 4866.4 ден.ден/ човек
Местоположба Пампорово
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца до 6 години се сместуваат бесплатно.
 • За дете од 6 до 12 години се доплаќа 60 € за три,68  € за четири или 70  € за пет ноќевања со појадок и вечера.
 • За Трет возрасен - можно е сместување само во едноспален апартман и се доплаќа 110 € за три, 125 € за четири или 145 € за пет ноќевања со појадок и вечера.
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 30 декември 2021 г. до 05 јануари 2022 година.
 • Рокови за знулирање на резервација: до 25 пред датата за сместување се враќа целата платена сума, при анулирање на резервација меѓу 25 и 15 дена пред датата за сместување хотелот задржува сума во износ од едно ноќевање, а во случај на анулирање на резервација на помалку од 15 дена пред датата за сместување хотелот ја задржува целата сума и не се рефундираат никакви средства.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 876 67 61 95.
 • Видете ги сите општи услови.

Комплекс "Forest Nook"
К.к. Пампорово, Р. Бугарија
Рајковски ливади
Teл: +359 
876 676 195 / +359 879 33 11 33 +359 876 67 61 95.
E-mail: [email protected]

ВИП Понудата е предоставена од Комплекс "Forest Nook"

Празнични пакети со 3,4 или 5 ноќевања со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Изберете пакет

Тридневен пакет во двокреветна соба со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 14157 ден.
Купете

Тридневен пакет во апартман со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 16653 ден.
Купете

Четиридневен пакет во двокреветна соба со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 17064 ден.
Купете

Петдневен пакет во двокреветна соба со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 20066 ден.
Купете

Четиридневен пакет во апартман со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 20414 ден.
Купете

Петдневен пакет во апартман со појадок и вечера + Новогодишна вечера во комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 24332 ден.
Купете
Валидност 27.12.2021 - 05.01.2022
Цена на човек/ден 4708.4 - 4866.4 ден.ден/ човек
Местоположба Пампорово
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца до 6 години се сместуваат бесплатно.
 • За дете од 6 до 12 години се доплаќа 60 € за три,68  € за четири или 70  € за пет ноќевања со појадок и вечера.
 • За Трет возрасен - можно е сместување само во едноспален апартман и се доплаќа 110 € за три, 125 € за четири или 145 € за пет ноќевања со појадок и вечера.
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 30 декември 2021 г. до 05 јануари 2022 година.
 • Рокови за знулирање на резервација: до 25 пред датата за сместување се враќа целата платена сума, при анулирање на резервација меѓу 25 и 15 дена пред датата за сместување хотелот задржува сума во износ од едно ноќевање, а во случај на анулирање на резервација на помалку од 15 дена пред датата за сместување хотелот ја задржува целата сума и не се рефундираат никакви средства.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 876 67 61 95.
 • Видете ги сите општи услови.

Комплекс "Forest Nook"
К.к. Пампорово, Р. Бугарија
Рајковски ливади
Teл: +359 
876 676 195 / +359 879 33 11 33 +359 876 67 61 95.
E-mail: [email protected]

ВИП Понудата е предоставена од Комплекс "Forest Nook"

Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец". Специјално дизајниран како природно место за одмор и забава среде  шума  и недопрена природа тој е соодветно место за луѓе на различна возраст и со различна цел на престојот.

ТРИДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 14157 денари (230 €)
Ваучерот е за едно лице и вклучува:

 • Три ноќевања во двокреветна соба
 • Три појадоци
 • Две вечери
 • Празничен Новогодишен аранжман на 31-ви Декември со DJ и празнична програма
 • Детска анимација
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес
 • Транспорт до скијачкиот центар Студенец - наутро и попладне, по распоред
 • Безжичен интернет
 • Паркинг, туристичка такса

ЧЕТИРИДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 17064 денари (277 €)
Ваучерот е за две лица и вклучува:

 • Четири ноќевања во двокреветна соба
 • Четири појадоци
 • Три вечери
 • Празничен Новогодишен аранжман на 31-ви Декември со DJ и празнична програма
 • Детска анимација
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес
 • Транспорт до скијачкиот центар Студенец - наутро и попладне, по распоред
 • Безжичен интернет
 • Паркинг, туристичка такса

ПЕТДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 20066 денари (325 €)
Ваучерот е за едно лице и вклучува:

 • Пет ноќевања во двокреветна соба
 • Пет појадоци
 • Четири вечери
 • Празничен Новогодишен аранжман на 31-ви Декември со DJ и празнична програма
 • Детска анимација
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес
 • Транспорт до скијачкиот центар Студенец - наутро и попладне, по распоред
 • Безжичен интернет
 • Паркинг, туристичка такса

ТРИДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 16653 денари (270 €)
Ваучерот е за едно лице и вклучува:

 • Три ноќевања во едноспален апартман
 • Три појадоци
 • Две вечери
 • Празничен Новогодишен аранжман на 31-ви Декември со DJ и празнична програма
 • Детска анимација
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес
 • Транспорт до скијачкиот центар Студенец - наутро и попладне, по распоред
 • Безжичен интернет
 • Паркинг, туристичка такса

ЧЕТИРИДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 20414 денари (331 €)
Ваучерот е за две лица и вклучува:

 • Четири ноќевања во едноспален апартман
 • Четири појадоци
 • Три вечери
 • Празничен Новогодишен аранжман на 31-ви Декември со DJ и празнична програма
 • Детска анимација
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес
 • Транспорт до скијачкиот центар Студенец - наутро и попладне, по распоред
 • Безжичен интернет
 • Паркинг, туристичка такса

ПЕТДНЕВEН ПАКЕТ: VIP цена: 24332 денари (395 €)
Ваучерот е за едно лице и вклучува:

 • Пет ноќевања во едноспален апартман
 • Пет појадоци
 • Четири вечери
 • Празничен Новогодишен аранжман на 31-ви Декември со DJ и празнична програма
 • Детска анимација
 • Внатрешен базен, сауна, фитнес
 • Транспорт до скијачкиот центар Студенец - наутро и попладне, по распоред
 • Безжичен интернет
 • Паркинг, туристичка такса

Комплекс "Forest Nook" - Пампорово располага со девет фамилијарни вили, од кои секоја е соодветно опремена, располагаат со надворешно скара, безжичен интернет.
На првиотот кат во секоја вила се наоѓа дневна соба со камин на дрва, парно греење, телевизор, DVD. Кујната е опремен со вградени апарати за приготвување на храна, кон кујната  има трпезарија.
До вториотот кат се качува по кружни  дрвени скали, кои водат до две спални,кои се загреваат со парно. Секоја спална  е со посебно купатило.

Услови на понудата

 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца до 6 години се сместуваат бесплатно.
 • За дете од 6 до 12 години се доплаќа 60 € за три,68  € за четири или 70  € за пет ноќевања со појадок и вечера.
 • За Трет возрасен - можно е сместување само во едноспален апартман и се доплаќа 110 € за три, 125 € за четири или 145 € за пет ноќевања со појадок и вечера.
 • Сите доплати се вршат на рецепцијата во хотелот.
 • Валидност на ваучер: од 30 декември 2021 г. до 05 јануари 2022 година.
 • Рокови за знулирање на резервација: до 25 пред датата за сместување се враќа целата платена сума, при анулирање на резервација меѓу 25 и 15 дена пред датата за сместување хотелот задржува сума во износ од едно ноќевање, а во случај на анулирање на резервација на помалку од 15 дена пред датата за сместување хотелот ја задржува целата сума и не се рефундираат никакви средства.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 876 67 61 95.
 • Видете ги сите општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Apart Hotel Forest Nook ***

Комплекс "Forest Nook"
К.к. Пампорово, Р. Бугарија
Рајковски ливади
Teл: +359 
876 676 195 / +359 879 33 11 33 +359 876 67 61 95.
E-mail: [email protected]

ВИП Понудата е предоставена од Комплекс "Forest Nook"

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 27.12.2021 до 05.01.2022
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.