Нова година во Добриниште - Планинарски дом Безбог

Тридневни Новогодишни пакети со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Тридневни Новогодишни пакети со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Изберете пакет

Тридневен пакет во туристичка спална со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 12166 ден.
Купете

Тридневен пакет во соба со четири легла со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 12450 ден.
Купете

Тридневен пакет во соба-Луксуз со општа бања со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 13304 ден.
Купете

Тридневен пакет во двокреветна соба-Луксуз со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 14378 ден.
Купете

Тридневен пакет во апартман со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 16432 ден.
Купете
Валидност 30.12.2022 - 01.01.2023
Цена на човек/ден 4055.23 - 5477.23 ден.ден/ човек
Местоположба Добринище
Купени 13 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Ваучерите важат за еден од наведените периоди со предходна  резервација: 30 Декември 2022 г. до 01 Јануари 2023 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Хижа "Безбог" 
Град Добриниште 
Тел: +359 7447/ 21 20
Тел: +359 7447/ 21 28
E-mail: [email protected]
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е обезбедена од 
Планинарски дом "Безбог"

Тридневни Новогодишни пакети со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Изберете пакет

Тридневен пакет во туристичка спална со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 12166 ден.
Купете

Тридневен пакет во соба со четири легла со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 12450 ден.
Купете

Тридневен пакет во соба-Луксуз со општа бања со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 13304 ден.
Купете

Тридневен пакет во двокреветна соба-Луксуз со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 14378 ден.
Купете

Тридневен пакет во апартман со појадок, вечера во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Цена: 16432 ден.
Купете
Валидност 30.12.2022 - 01.01.2023
Цена на човек/ден 4055.23 - 5477.23 ден.ден/ човек
Местоположба Добринище
Купени 13 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Ваучерите важат за еден од наведените периоди со предходна  резервација: 30 Декември 2022 г. до 01 Јануари 2023 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Хижа "Безбог" 
Град Добриниште 
Тел: +359 7447/ 21 20
Тел: +359 7447/ 21 28
E-mail: [email protected]
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е обезбедена од 
Планинарски дом "Безбог"

Планинарскиот дом  Безбог е едно многу живописно место високо во планината на 2236 м. надморска височина , а Добриниште е мало гратче сместено во подножјето на Пирин планина. Безбог е главен скијачки центар во зима. Планинарскиот дом  се наоѓа на брегот на езерото опкружен од  панорама од високи планински врвови. Првиот планинарскиот дом  во регионот е изграден во 1960 година западно од езерото на падините на врвот. Денес планинарскиот дом  е со капацитет 119 легла. Располага со 3 апартмани и 11 двокреветни луксузни соби - хотелски тип, со TV, интернет. Уживајте во удобноста и спокојството во безбожно убавиот Пирин кој нуди многу можности за туризам со ваучер за половина цена!

Планинарскиот дом е реноввиран, топол и гостоприемен. сместувањето се извршува во различни по тип простории: 3 апартмани, 11 двокреветни луксузни соби – хотелски тип, со TV, интернет, 12 простории со по четири легла на два спрата и две туристички спални. На секој спрат во домот има општи тоалети, а на првиот спрат- добро опремени бањи, кои се користат во интервал од 17.00 до 21.00 часот. Општиот капацитет на планинарскиот дом е 119 легла. На располагање на туристите е пространа менза со мени на слободна потрошувачка и со пристапи цени.

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена:  12166 денари (197 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Три ноќевања на човек сместен во туристичка спална
 • Четири појадоци
 • Три вечери, од кои една Новогодишна вечера
 • Wi-Fi интернет

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена:  12450 денари (202 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Три ноќевања на човек сместен во соба со четири легла
 • Три појадоци
 • Три вечери, од кои една Новогодишна вечера 
 • Wi-Fi интернет

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 13304 денари (216 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Три ноќевања на човек сместен во соба-Луксуз со општа бања
 • Три појадоци
 • Три вечери, од кои една Новогодишна вечера
 • Wi-Fi интернет

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 14378 денари (233  €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Три ноќевања на човек сместен во двокреветна соба-Луксуз со бања или апартман за 4 лица
 • Три појадоци
 • Три вечери, од кои една Новогодишна вечера
 • Wi-Fi интернет

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 16432  денари (266 €)
ВИП ваучерот е за еден човек и вклучува:

 • Три етири ноќевања на човек сместен во апартман за 2 лица
 • Три појадоци
 • Три вечери, од кои една Новогодишна вечера
 • Wi-Fi интернет

Планинарскиот дом Безбог во зима е привлечен како за скијачи, така и за љубителите на планинскиот одмор, далеку од притисокот на градскиот живот. Зградата е многу топла, поради спроведување на топлинска изолација и локалното парно. Гостите можат да уживаат во слободен безжичен интернет. Собите се со различен стандард, но одлично одржувани.

Кантината е сончева како работи без прекин во текот на целиот ден. Достапни се различни готвени јадења, супи и скара, чај и кафе по пристапни цени. Одделно од неа може да се користи за самопослужување и со ангажман за чистење потоа, туристичка кантина со панорамски тераса.

До Планинарскиот дом Безбог нема прооден пат во зима. Единствениот начин да се стигне до домот е преку употребата на ски лифт од Планинарскиот дом Гоце Делчев. Сите гости мора да се сообразат со работното време на лифтот -  од 8,00 до 16,00 часот (Со последното качување / симнување во 16,00 ч.)
Пирин планина е опасна во зима. Не се препорачува зимско изкачување на околните врвови поради високата опасност од лавини, недостатокот на означени зимски правци, кратките зимски дни и екстремните услови.

Планинарскиот дом  е електрифициран, со водоснабдување, со централно греење. На располагање на гостите се пространа кантина, кафе аперитив, ноќен бар, соба за тивки игри, сала со електронски игри.
Од планинарскиот дом Безбог може да се стигне до: врв Безбог - 50 мин .; врв Полежан - 2 часа .; Попово езеро - 1,20 часа .; колиба Пирин - 6 часа .; хижа Демјаница - 4,30 часа .; засолниште Тевно езеро - 4 ч.

Услови на понудата

 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Деца од 4 до 12 години, сместени на редовен кревет плаќаат 70% од цената на пакетот.
 • Ваучерите важат за еден од наведените периоди со предходна  резервација: 30 Декември 2022 г. до 01 Јануари 2023 година.
 • Пред купување на ваучер направете барање за слободни датуми на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • По купувањето на ваучерот треба да ја потврдите вашата резервација, такашто ќе го  издиктирате бројот на ваучерот на телефон: +359 07447/21 20; +359 07447/21 28.
 • Сместување во хотелот после 14:00 часот.
 • Напуштање на собите до 12: 00часа.
 • Видете ги сите општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Планинарски дом Безбог

Хижа "Безбог" 
Град Добриниште 
Тел: +359 7447/ 21 20
Тел: +359 7447/ 21 28
E-mail: [email protected]
Website: www.hoteldobrinishte.com

ВИП Понудата е обезбедена од 
Планинарски дом "Безбог"

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 30.12.2022 до 01.01.2023
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.