Аll inclusive во Сончев брег - Хотел Бохеми

Пакети на база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег

Пакети на база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег

Изберете пакет

1. Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 20 мај до 30 јуни и од 08 до 30 септември)

Цена: 1849 ден.
Купете

Еднодневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 23 август до 7 септември)

Цена: 2275 ден.
Купете

Еднодневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 01 јули до 22 август)

Цена: 2702 ден.
Купете

2. Петдневен пакет на база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 20 мај до 30 јуни и од 08 до 30 септември)

Цена: 9101 ден.
Купете

Петдневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 23 август до 7 септември)

Цена: 11234 ден.
Купете

Седумдневен пакет на база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 20 мај до 30 јуни и од 08 до 30 септември)

Цена: 12514 ден.
Купете

Петдневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 01 јули до 22 август)

Цена: 13367 ден.
Купете

Седумдневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 23 август до 7 септември)

Цена: 15500 ден.
Купете

Седумдневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 01 јули до 22 август)

Цена: 18486 ден.
Купете
Валидност 01.06.2022 - 30.09.2022
Цена на човек/ден 1848.6 - 2622.8 ден.ден/ човек
Местоположба Слънчев бряг
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важност на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Едно дете до 11,99 години на дополнителен кревет се сместува БЕСПЛАТНО за двајца возрасни.
 • За второ дете до 11,99 години на дополнителен кревет се доплаќа 50% од цената на пакетот.
 • Деца над 12 години и возрасни на дополнителен кревет плаќаат 80% од редовната цена.
 • За единечно сместување се доплаќа 50% од цената на пакетот.
 • Валидност на ваучерот: за наведените периоди во понудата за периодот од 20 мај до 30 септември 2021 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 899/14 43 06.
 • По купувањето на ваучерите, треба да ја потврдите Вашата резервација со тоа што ќе го диктирате бројот на ваучерот на тел: +359 899/14 43 06.
 • Видете ги сите Општи услови.

Хотел Бохеми
КК Сoнчев брeг
Тел: +359 899/ 14 43 06
Email: [email protected]
Website: www.bohemi.eu


ВИП Понудата е обезбедена од Хотел Бохеми, Сончев брег!

Пакети на база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег

Изберете пакет

1. Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 20 мај до 30 јуни и од 08 до 30 септември)

Цена: 1849 ден.
Купете

Еднодневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 23 август до 7 септември)

Цена: 2275 ден.
Купете

Еднодневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 01 јули до 22 август)

Цена: 2702 ден.
Купете

2. Петдневен пакет на база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 20 мај до 30 јуни и од 08 до 30 септември)

Цена: 9101 ден.
Купете

Петдневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 23 август до 7 септември)

Цена: 11234 ден.
Купете

Седумдневен пакет на база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 20 мај до 30 јуни и од 08 до 30 септември)

Цена: 12514 ден.
Купете

Петдневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 01 јули до 22 август)

Цена: 13367 ден.
Купете

Седумдневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 23 август до 7 септември)

Цена: 15500 ден.
Купете

Седумдневен пакетна база All Inclusive во Хотел Бохеми, Сончев брег (од 01 јули до 22 август)

Цена: 18486 ден.
Купете
Валидност 01.06.2022 - 30.09.2022
Цена на човек/ден 1848.6 - 2622.8 ден.ден/ човек
Местоположба Слънчев бряг
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важност на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Едно дете до 11,99 години на дополнителен кревет се сместува БЕСПЛАТНО за двајца возрасни.
 • За второ дете до 11,99 години на дополнителен кревет се доплаќа 50% од цената на пакетот.
 • Деца над 12 години и возрасни на дополнителен кревет плаќаат 80% од редовната цена.
 • За единечно сместување се доплаќа 50% од цената на пакетот.
 • Валидност на ваучерот: за наведените периоди во понудата за периодот од 20 мај до 30 септември 2021 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 899/14 43 06.
 • По купувањето на ваучерите, треба да ја потврдите Вашата резервација со тоа што ќе го диктирате бројот на ваучерот на тел: +359 899/14 43 06.
 • Видете ги сите Општи услови.

Хотел Бохеми
КК Сoнчев брeг
Тел: +359 899/ 14 43 06
Email: [email protected]
Website: www.bohemi.eu


ВИП Понудата е обезбедена од Хотел Бохеми, Сончев брег!

Хотел Bohemi се наоѓа во Сончев Брег, 10-минути пешачење од плажа. Хотелот располага со сезонски отворен базен и градина. Секоја соба е опремена со ТВ, телефон, купатило, туш. Бесплатен Wi-Fi е предвидено во сите области.

1. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 1849 денари (30 €
(важи за сместување од 20 мај до 30 јуни и од 08 до 30 септември)

2. ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 9101 денар (147 €)
(важи за сместување од 20 мај до 30 јуни и од 08 до 30 септември)

3. СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 12514 денари (203 €)
(важи за сместување од 20 мај до 30 јуни и од 08 до 30 септември)

4. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2275 денари (37 €
(важи за сместување од 
23 август до 7 септември)

5. ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 11234 денари (182 €)
(важи за сместување 
23 август до 7 септември)

6. СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 15450 енари (251 €)
(важи за сместување од 
23 август до 7 септември)

7. ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2702 денари (44 €
(важи за сместување од 
01 јули до 22 август)

8. ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 13367 денари (217 €)
(важи за сместување од 01 јули до 22 август)

9. СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 18846 енари (300 €)
(важи за сместување од 01 јули до 22 август)

ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:

 • Едно, пет или седум ноќевања во двокреветна соба (според избраната варијанта)
 • Исхрана на база All Inclusive
 • Надворешен базен
 • Лежалки  и чадор на базенот
 • Детско катче во градината
 • Интернет
 • Паркинг
 • Туристичка такса и осигурување, ДДВ

Хотелот располага со 85 двокреветни соби и 2 апартмани, базен, билијард, ресторан, лоби бар, сефови. Персоналот е професионален со 24-часовна насмевка и на Ваше располагање.

Во ресторанот се служат вкусни бугарски и интернационални јадења. Барот Ви предлага различни алкохолни и безалкохолни пијалоци.

Услови на понудата

 • Ваучерот мора да се набави пред истекот на рокот на важност на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Едно дете до 11,99 години на дополнителен кревет се сместува БЕСПЛАТНО за двајца возрасни.
 • За второ дете до 11,99 години на дополнителен кревет се доплаќа 50% од цената на пакетот.
 • Деца над 12 години и возрасни на дополнителен кревет плаќаат 80% од редовната цена.
 • За единечно сместување се доплаќа 50% од цената на пакетот.
 • Валидност на ваучерот: за наведените периоди во понудата за периодот од 20 мај до 30 септември 2021 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на тел: +359 899/14 43 06.
 • По купувањето на ваучерите, треба да ја потврдите Вашата резервација со тоа што ќе го диктирате бројот на ваучерот на тел: +359 899/14 43 06.
 • Видете ги сите Општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел Бохеми

Хотел Бохеми
КК Сoнчев брeг
Тел: +359 899/ 14 43 06
Email: [email protected]
Website: www.bohemi.eu


ВИП Понудата е обезбедена од Хотел Бохеми, Сончев брег!

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 01.06.2022 до 30.09.2022
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.

Програма ни All Inclusive:

Појадок (07:30ч - 10:00ч.) на шведска маса со вклучени топли пијалоци и безалкохолни пијалоци

Ручек (12:30ч - 14:00ч.) на шведска маса со со вклучени топли пијалоци и безалкохолни пијалоци, наливно пиво, наливно вино и бугарски алкохолни пијалоци;

Попладневна ужина (14:30ч - 16:00ч.) во лоби бар - слатки, бисквити, пица;

Вечера (18:00ч - 21:00ч.) на шведска маса со со вклучени топли пијалоци и безалкохолни пијалоци, наливно пиво, наливно вино и бугарски алкохолни пијалоци;

Лоби Бар (10:00ч - 22:00ч.) - топли и безалкохолни пијалоци микс, наливно вино, наливно пиво и бугарски алкохолни пијалоци