Летување на Црно море во Приморско - Хотел Приморско

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во Хотел Приморско

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во Хотел Приморско

Изберете пакет

Еднодневен пакет за две лица со појадок во Хотел Приморско (од 04 до 30 јуни)

Цена: 1548 ден.
Купете

Еднодневен пакет за две лица со појадок во Хотел Приморско (од 01 до 22 јули и од 22 август до 06 септември)

Цена: 1864 ден.
Купете

Еднодневен пакет за три лица со појадок во Хотел Приморско (од 04 до 30 јуни)

Цена: 2338 ден.
Купете

Еднодневен пакет за две лица со појадок во Хотел Приморско (од 23 јули до 21 август)

Цена: 2496 ден.
Купете

Еднодневен пакет за три лица со појадок во Хотел Приморско (од 01 до 22 јули и од 22 август до 06 септември)

Цена: 2812 ден.
Купете

Еднодневен пакет за три лица со појадок во Хотел Приморско (од 23 јули до 21 август)

Цена: 3760 ден.
Купете
Валидност 03.06.2021 - 06.09.2021
Цена на човек/ден 774.2 - 1253.26 ден.ден/ човек
Местоположба Приморско
Купени 31 ваучери
 • ВИП ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Ваучерот е за две лица двокреветна соба или за три лица во трокреветна соба.
 • ВАЖНО: Дополнителните легла што се предвидени се од типот на софа кревет на растегнување и / или бебешки креветчиња.
 • Деца до 5.99 год. возраст се сместуваат бесплатно.
 • За деца од 2 до 5.99 год. возраст се плаќа 2 €  на ден.
 • Децата на возраст од 6-11,99 години плаќаат по 8 €  на ден.
 • Деца и возрасни над 12 години плаќаат по 10 €  на ден.
 • Потребна е претходна резервација пред да набавите ваучер на тел: +359 897/822 777
 • Валидност на ваучер: од 04 јуни до 06 септември 2020 година.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Гр.Приморско 8180, Р. Бугарија
Ул.Надежда 17
Телефон: +359 
897/ 822 777
Email: [email protected] или [email protected]

Website: hotelprimorsko.bg

ВИП Понудата е обезбедена од нашиот партнер - Хотел Приморско!

Еднодневен пакет за две или три лица со појадок во Хотел Приморско

Изберете пакет

Еднодневен пакет за две лица со појадок во Хотел Приморско (од 04 до 30 јуни)

Цена: 1548 ден.
Купете

Еднодневен пакет за две лица со појадок во Хотел Приморско (од 01 до 22 јули и од 22 август до 06 септември)

Цена: 1864 ден.
Купете

Еднодневен пакет за три лица со појадок во Хотел Приморско (од 04 до 30 јуни)

Цена: 2338 ден.
Купете

Еднодневен пакет за две лица со појадок во Хотел Приморско (од 23 јули до 21 август)

Цена: 2496 ден.
Купете

Еднодневен пакет за три лица со појадок во Хотел Приморско (од 01 до 22 јули и од 22 август до 06 септември)

Цена: 2812 ден.
Купете

Еднодневен пакет за три лица со појадок во Хотел Приморско (од 23 јули до 21 август)

Цена: 3760 ден.
Купете
Валидност 03.06.2021 - 06.09.2021
Цена на човек/ден 774.2 - 1253.26 ден.ден/ човек
Местоположба Приморско
Купени 31 ваучери
 • ВИП ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Ваучерот е за две лица двокреветна соба или за три лица во трокреветна соба.
 • ВАЖНО: Дополнителните легла што се предвидени се од типот на софа кревет на растегнување и / или бебешки креветчиња.
 • Деца до 5.99 год. возраст се сместуваат бесплатно.
 • За деца од 2 до 5.99 год. возраст се плаќа 2 €  на ден.
 • Децата на возраст од 6-11,99 години плаќаат по 8 €  на ден.
 • Деца и возрасни над 12 години плаќаат по 10 €  на ден.
 • Потребна е претходна резервација пред да набавите ваучер на тел: +359 897/822 777
 • Валидност на ваучер: од 04 јуни до 06 септември 2020 година.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Гр.Приморско 8180, Р. Бугарија
Ул.Надежда 17
Телефон: +359 
897/ 822 777
Email: [email protected] или [email protected]

Website: hotelprimorsko.bg

ВИП Понудата е обезбедена од нашиот партнер - Хотел Приморско!

Хотелот Приморско располага со 20 пријатни и пространи двокреветни и трокреветни соби за своите посетители.
Хотелот Приморско се наоѓа во срцето на прекрасниот град Приморско - најпопуларното одморалиште на брегот на Јужно Црно Море, комбинација на свеж морски воздух, прекрасни плажи, шумски области и убава природа.
Хотелот се наоѓа веднаш до главната улица и Централната јужна плажа (50-100 м.).


ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 1548 денари (25 €)
ВИП ваучерот е за ДВАЈЦА и вклучува:

(Важи за периодот од 04 до 30 јуни)

 • Едно ноќевање во двокреветна просторија
 • Еден појадок (на шведска маса)
 • Паркинг (надворешен паркинг)
 • Користење на базен (лежалка, чадор, мало џакузи)
 • Клима уред
 • Wi-Fi, кабелски интернет и ТВ
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2338 денари (46 €)
ВИП ваучерот е за ТРОЈЦА и вклучува:

(Важи за периодот од 04 до 30 јуни)

 • Едно ноќевање во трокреветна просторија
 • Еден појадок (на шведска маса)
 • Паркинг (надворешен паркинг)
 • Користење на базен (лежалка, чадор, мало џакузи)
 • Клима уред
 • Wi-Fi, кабелски интернет и ТВ
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 1864 денари (30 €)
ВИП ваучерот е за ДВАЈЦА и вклучува:

(Важи за периодот од 01 до 22 јули и од 22 август до 06 септември)

 • Едно ноќевање во двокреветна просторија
 • Еден појадок (на шведска маса)
 • Паркинг (надворешен паркинг)
 • Користење на базен (лежалка, чадор, мало џакузи)
 • Клима уред
 • Wi-Fi, кабелски интернет и ТВ
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2812 денари (45 €)
ВИП ваучерот е за ТРОЈЦА и вклучува:

((Важи за периодот од 01 до 22 јули и од 22 август до 06 септември)

 • Едно ноќевање во трокреветна просторија
 • Еден појадок (на шведска маса)
 • Паркинг (надворешен паркинг)
 • Користење на базен (лежалка, чадор, мало џакузи)
 • Клима уред
 • Wi-Fi, кабелски интернет и ТВ
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2496 денари (40 €)
ВИП ваучерот е за ДВАЈЦА и вклучува:

(Важи за периодот од 23 јули до 21 август)

 • Едно ноќевање во двокреветна просторија
 • Еден појадок (на шведска маса)
 • Паркинг (надворешен паркинг)
 • Користење на базен (лежалка, чадор, мало џакузи)
 • Клима уред
 • Wi-Fi, кабелски интернет и ТВ
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 3760 денари (61 €)
ВИП ваучерот е за ТРОЈЦА и вклучува:

(Важи за периодот од 23 јули до 21 август)

 • Едно ноќевање во трокреветна просторија
 • Еден појадок (на шведска маса)
 • Паркинг (надворешен паркинг)
 • Користење на базен (лежалка, чадор, мало џакузи)
 • Клима уред
 • Wi-Fi, кабелски интернет и ТВ
 • Туристичка такса

* Хотел Приморско има ресторан, кој работи од 08: 00ч-24: 00ч.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Ваучерот е за две лица двокреветна соба или за три лица во трокреветна соба.
 • ВАЖНО: Дополнителните легла што се предвидени се од типот на софа кревет на растегнување и / или бебешки креветчиња.
 • Деца до 5.99 год. возраст се сместуваат бесплатно.
 • За деца од 2 до 5.99 год. возраст се плаќа 2 €  на ден.
 • Децата на возраст од 6-11,99 години плаќаат по 8 €  на ден.
 • Деца и возрасни над 12 години плаќаат по 10 €  на ден.
 • Потребна е претходна резервација пред да набавите ваучер на тел: +359 897/822 777
 • Валидност на ваучер: од 04 јуни до 06 септември 2020 година.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел Приморско

Гр.Приморско 8180, Р. Бугарија
Ул.Надежда 17
Телефон: +359 
897/ 822 777
Email: [email protected] или [email protected]

Website: hotelprimorsko.bg

ВИП Понудата е обезбедена од нашиот партнер - Хотел Приморско!

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 03.06.2021 до 06.09.2021
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.