СПА одмор во Велинград - Хотел Вела Хилс - Велинград

Еднодневен делничен или викенд пакет за двајца со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград

Еднодневен делничен или викенд пакет за двајца со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград

Изберете пакет

Еднодневен делничен пакет за двајца во двокреветна стандардна соба без балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград

Цена: 5056 ден.
Купете

Еднодневен делничен пакет во двокреветна стандардна соба со балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград за двајца

Цена: 5372 ден.
Купете

Делничен пакет в двойна лукс стая без балкон със закуска + ползване на СПА в Хотел Вела Хилс****, Велинград

Цена: 5688 ден.
Купете

Еднодневен делничен пакет за двајца во двокреветна луксузна соба со балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград

Цена: 6004 ден.
Купете

Еднодневен делничен пакет во двокреветна луксузна соба без балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград

Цена: 6320 ден.
Купете

Еднодневен викенд пакет во двокреветна стандардна соба со балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград за двајца

Цена: 6636 ден.
Купете

Еднодневен викенд пакет во двокреветна луксузна соба без балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград за двајца

Цена: 6952 ден.
Купете

Еднодневен викенд пакет во двокреветна луксузна соба со балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград за двајца

Цена: 7268 ден.
Купете
Валидност 30.09.2021 - 30.12.2021
Цена на човек/ден 2528 - 3634 ден.ден/ човек
Местоположба Велинград
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред датумот на истекување понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Дете од 0 до 5.99 год. се сместува бесплатно (но не користи ниикакви услуги)
 • За дете од 6 до 11.99 год. – се доплаќа 12 € на ден.
 • За лица над 12 год. возраст – се доплаќа 18 € на ден
 • Сите доплати се вршат на рецепција.
 • Двојната стандардна соба има 1 дополнително легло, а двојната луксузна соба располага со два дополнителни кревети.
 • Промени и откажување од резервација може да се направи до 5 дена пред сместување.
 • При сместување ЗАДОЛЖИТЕЛНО треба да приложите испечатен ваучер на хартија.
 • Задолжително е да направите барање за слободни места за саканиот период.
 • Потребна е претходна хотелска резервација на тел: +359 882/21 49 20; +359 889/22 00 49 или на email: [email protected] или [email protected]
 • Валидност на ваучер: од 01 октомври до 30 декември 2021 година.
 • Понудата не важи за официјалните празници.
 • Видете ги сите Општи Услови.

гр. Велинград, Р. Бугарија
ул. Миладин Досев 24
Тел: +359 882/ 21 49 20
Тел: +359 889/ 22 00 49
Email: [email protected]
Website: www.vellahills.bg

ВИП Понудата е обезбедена од хотел Vella Hills, Велинград!

 

Еднодневен делничен или викенд пакет за двајца со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград

Изберете пакет

Еднодневен делничен пакет за двајца во двокреветна стандардна соба без балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград

Цена: 5056 ден.
Купете

Еднодневен делничен пакет во двокреветна стандардна соба со балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград за двајца

Цена: 5372 ден.
Купете

Делничен пакет в двойна лукс стая без балкон със закуска + ползване на СПА в Хотел Вела Хилс****, Велинград

Цена: 5688 ден.
Купете

Еднодневен делничен пакет за двајца во двокреветна луксузна соба со балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград

Цена: 6004 ден.
Купете

Еднодневен делничен пакет во двокреветна луксузна соба без балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград

Цена: 6320 ден.
Купете

Еднодневен викенд пакет во двокреветна стандардна соба со балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград за двајца

Цена: 6636 ден.
Купете

Еднодневен викенд пакет во двокреветна луксузна соба без балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград за двајца

Цена: 6952 ден.
Купете

Еднодневен викенд пакет во двокреветна луксузна соба со балкон со појадок + СПА во Хотел Вела Хилс****, Велинград за двајца

Цена: 7268 ден.
Купете
Валидност 30.09.2021 - 30.12.2021
Цена на човек/ден 2528 - 3634 ден.ден/ човек
Местоположба Велинград
Купени 0 ваучери
 • ВИП ваучерот треба да се купи пред датумот на истекување понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Дете од 0 до 5.99 год. се сместува бесплатно (но не користи ниикакви услуги)
 • За дете од 6 до 11.99 год. – се доплаќа 12 € на ден.
 • За лица над 12 год. возраст – се доплаќа 18 € на ден
 • Сите доплати се вршат на рецепција.
 • Двојната стандардна соба има 1 дополнително легло, а двојната луксузна соба располага со два дополнителни кревети.
 • Промени и откажување од резервација може да се направи до 5 дена пред сместување.
 • При сместување ЗАДОЛЖИТЕЛНО треба да приложите испечатен ваучер на хартија.
 • Задолжително е да направите барање за слободни места за саканиот период.
 • Потребна е претходна хотелска резервација на тел: +359 882/21 49 20; +359 889/22 00 49 или на email: [email protected] или [email protected]
 • Валидност на ваучер: од 01 октомври до 30 декември 2021 година.
 • Понудата не важи за официјалните празници.
 • Видете ги сите Општи Услови.

гр. Велинград, Р. Бугарија
ул. Миладин Досев 24
Тел: +359 882/ 21 49 20
Тел: +359 889/ 22 00 49
Email: [email protected]
Website: www.vellahills.bg

ВИП Понудата е обезбедена од хотел Vella Hills, Велинград!

 

Хотел Вела Хилс се наоѓа на 800 метри надморска висина во кварталот Чепино во Велинград, наречен во 2008 година за "СПА престолнина на Балканот". Повеќето туристи го посетуваат градот поради изобилството од минерална вода. Уште од древни времиња Тракијците и Римјаните ги познавале и користеле лековитите својства на ова природно богатство.

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 5056 денари (82 €)
Вип Ваучерот е за двајца и вклучува:
(Важи за деновите од недела до четврток)

 • Ноќевање во двокреветна стандардна соба без балкон (2+1)
 • Едeн појадок
 • Внатрешни базени
 • Џакузи
 • Финска сауна
 • Биосауна
 • Парна бања со арома терапија
 • Солна парна бања
 • Ледена соба
 • Туш тип полжав
 • Тропски туш
 • Ледена магија
 • Туристички данок, осигурување и ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 5372 денари (87 €)
Вип Ваучерот е за двајца и вклучува:
(Важи за деновите од недела до четврток)

 • Ноќевање во двокреветна стандардна соба со балкон (2+1)
 • Едeн појадок
 • Внатрешни базени
 • Џакузи
 • Финска сауна
 • Биосауна
 • Парна бања со арома терапија
 • Солна парна бања
 • Ледена соба
 • Туш тип полжав
 • Тропски туш
 • Ледена магија
 • Туристички данок, осигурување и ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 5688 денари (92 €)
Вип Ваучерот е за двајца и вклучува:
(Важи за деновите 
од недела до четврток)

 • Ноќевање во двокреветна луксузна соба без балкон (2+2)
 • Едeн појадок
 • Внатрешни базени
 • Џакузи
 • Финска сауна
 • Биосауна
 • Парна бања со арома терапија
 • Солна парна бања
 • Ледена соба
 • Туш тип полжав
 • Тропски туш
 • Ледена магија
 • Туристички данок, осигурување и ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 6004 денари (97 €)
Вип Ваучерот е за двајца и вклучува:
(Важи за деновите 
од недела до четврток)

 • Ноќевање во двокреветна луксузна соба со балкон или апартман (2+2)
 • Едeн појадок
 • Внатрешни базени
 • Џакузи
 • Финска сауна
 • Биосауна
 • Парна бања со арома терапија
 • Солна парна бања
 • Ледена соба
 • Туш тип полжав
 • Тропски туш
 • Ледена магија
 • Туристички данок, осигурување и ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ВИКЕНД ПАКЕТ: ВИП цена: 6320 денари (102 €)
Вип Ваучерот е за двајца и вклучува:
(Важи за деновите петок и сабота)

 • Ноќевање во двокреветна стандардна соба без балкон (2+1)
 • Едeн појадок
 • Внатрешни базени
 • Џакузи
 • Финска сауна
 • Биосауна
 • Парна бања со арома терапија
 • Солна парна бања
 • Ледена соба
 • Туш тип полжав
 • Тропски туш
 • Ледена магија
 • Туристички данок, осигурување и ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ВИКЕНД ПАКЕТ: ВИП цена: 6636 денари (107 €)
Вип Ваучерот е за двајца и вклучува:
(Важи за деновите 
петок и сабота)

 • Ноќевање во двокреветна стандардна соба со балкон (2+1)
 • Едeн појадок
 • Внатрешни базени
 • Џакузи
 • Финска сауна
 • Биосауна
 • Парна бања со арома терапија
 • Солна парна бања
 • Ледена соба
 • Туш тип полжав
 • Тропски туш
 • Ледена магија
 • Туристички данок, осигурување и ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ВИКЕНД ПАКЕТ: ВИП цена: 6952 денари (112 €)
Вип Ваучерот е за двајца и вклучува:
(Важи за деновите 
петок и сабота)

 • Ноќевање во двокреветна луксузна соба без балкон (2+2)
 • Едeн појадок
 • Внатрешни базени
 • Џакузи
 • Финска сауна
 • Биосауна
 • Парна бања со арома терапија
 • Солна парна бања
 • Ледена соба
 • Туш тип полжав
 • Тропски туш
 • Ледена магија
 • Туристички данок, осигурување и ДДВ

ЕДНОДНЕВЕН ВИКЕНД ПАКЕТ: ВИП цена: 7268 денари (117 €)
Вип Ваучерот е за двајца и вклучува:
(Важи за деновите 
петок и сабота)

 • Ноќевање во двокреветна луксузна соба со балкон или апартман (2+2)
 • Едeн појадок
 • Внатрешни базени
 • Џакузи
 • Финска сауна
 • Биосауна
 • Парна бања со арома терапија
 • Солна парна бања
 • Ледена соба
 • Туш тип полжав
 • Тропски туш
 • Ледена магија
 • Туристички данок, осигурување и ДДВ

Хотел Вела Хилс ве пречекува со својата гостољубивост, на одлична локација, огреан од сончевите зраци и опкружен од прекрасна панорама, под јасното сино небо над Родопите.

Хотелот започна со работа во декември 2015 година.

Восхитувачката архитектура за посетителите предлага удобност и одлични можности за
Релаксација во прекрасната природа, здрава клима и лековита минерална вода од Чепинските минерални извори.

Хотелот располага со 155 основни кревети, распоредени во пространи двокреветнини стандардни и Двокреветни луксузнини соби, опремени и опремени со стил.

На располагање на гостите е нашиот ресторан, којшто располага со 160 места,  деноноќен Лоби бар, Тоник СПА бар.
За најмалите клиенти има надворешно детско катче и просторија со играчки и можност за забава.

Конференциските сали даваат можност да се комбинираат работата со релаксација и уживање.

Хотелот располага со сопствен паркинг со 65 места за гостите. И не на последно место, а можеби на прво: СПА центар, како и плажата со надворешни минерални базени, придонесуваат за целосен одмор и релаксација за нашите гости.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот треба да се купи пред датумот на истекување понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Дете од 0 до 5.99 год. се сместува бесплатно (но не користи ниикакви услуги)
 • За дете од 6 до 11.99 год. – се доплаќа 12 € на ден.
 • За лица над 12 год. возраст – се доплаќа 18 € на ден
 • Сите доплати се вршат на рецепција.
 • Двојната стандардна соба има 1 дополнително легло, а двојната луксузна соба располага со два дополнителни кревети.
 • Промени и откажување од резервација може да се направи до 5 дена пред сместување.
 • При сместување ЗАДОЛЖИТЕЛНО треба да приложите испечатен ваучер на хартија.
 • Задолжително е да направите барање за слободни места за саканиот период.
 • Потребна е претходна хотелска резервација на тел: +359 882/21 49 20; +359 889/22 00 49 или на email: [email protected] или [email protected]
 • Валидност на ваучер: од 01 октомври до 30 декември 2021 година.
 • Понудата не важи за официјалните празници.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел Вела Хилс - Велинград

гр. Велинград, Р. Бугарија
ул. Миладин Досев 24
Тел: +359 882/ 21 49 20
Тел: +359 889/ 22 00 49
Email: [email protected]
Website: www.vellahills.bg

ВИП Понудата е обезбедена од хотел Vella Hills, Велинград!

 

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 30.09.2021 до 30.12.2021
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.