Летување на Црно море во Созопол - Хотел Кавалер

Еднодневен пакет во Хотел Кавалер, СозополХотел "Кавалер" е семеен хотел, кој се наоѓа во новиот дел на градот Созопол.
Лоциран е помеѓу двете градски плажа на околу 250 метри до секој од нив, на тивка улица.

Хотелот располага со 8 двокреветни соби, 4 трокреветни, 1 студио и 1 апартман. Секоја соба е опремена со телевизор, фрижидер, телефон, клима уред и безжична интернет конекција. Студиото и апартманот се располагаат со кујнски агол.
Кон хотелот има и ресторан со летна градина.
Хотел " Кавалер " за своите гости обезбедува целогодишна атмосфера на смиреност, комфор, персонален однос и професионализам.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 600 денари (10 €)
ВИП ваучерот е за еден човек при сместени три лица и вклучува:
важи за периодот од 
20 мај до 10 јуни

 • Ноќевање во трокреветна соба
 • Интернет
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 916 денари (15 €)
ВИП ваучерот е за еден човек при сместени две лица и вклучува:
важи за периодот од 
20 мај до 10 јуни

 • Ноќевање во двокреветна соба
 • Интернет
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 664 денари (1 €)
ВИП ваучерот е за еден човек при сместени три лица и вклучува:
важи за периодот од 
11 јуни до 10 јули

 • Ноќевање во трокреветна соба
 • Интернет
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 853 денари (14 €)
ВИП ваучерот е за еден човек при сместени две лица и вклучува:
важи за периодот од 
11 јуни до 10 јули

 • Ноќевање во двокреветна соба
 • Интернет
 • Tуристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 885 денари (14 €)
ВИП ваучерот е за еден човек при сместени три лица и вклучува:
важи за периодот од 1
1 јули до 21 август

 • Ноќевање во трокреветна соба
 • Интернет
 • Туристичка такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 1232 денари (20 €)
ВИП ваучерот е за еден човек при сместени две лица и вклучува:
важи за периодот од 
11 јули до 21 август

 • Ноќевање во двокреветна соба
 • Интернет
 • Tуристичка такса

Созопол се наоѓа во јужниот дел на Бургаскиот залив, на 36 километри од административниот и стопански центар на Југоисточна Бугарија - гр.Бургас, на 40 километри од Аеродромот Бургас и 36 км. од железничката станица Бургас.

Созопол е најстариот град на Бугарското крајбрежје на Црното Море - основан е во 610 год. п.н.е..
Славната 26-вековна историја е добро зачувана во атмосферата на градот. Основачите  - Грци од Милет - го нарекуваат Аполонија во чест на хеленскиот бог на уметноста и занаетите. Многу брзо античка Аполонија станува не само во значаен трговски центар, но и во место каде што се пресретнуваат еленистичката и тракиската култура. Низ вековите, градот е познат како Аполонија Понтика, што значи Аполонија на Црното Море, а исто така и Аполонија Магна - Голема Аполонија. Древни извори наведуваат дека Аполонија го прифаќа христијанството во 4 век и слично на голем број други градови, наречени на бог Аполон, се преименува во Созопол - "Град на спасението". Од средниот век Созопол се етаблира како голем рибарски центар, а денес го развива и зацврстува туристичкиот потенцијал.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот треба да се купи пред истекот на понудата
 • Секој има право да купи неограничен број на ваучери.
 • Ваучерот е за еден човек, при двојно или тројно сместување.
 • Потребна е претходна хотелска резервација пред купување на ваучер на тел: +359 877/ 52 02 02.
 • Валидност на ваучер: од 20 мај до 21 август  2019 година.
 • Видете ги сите Општи Услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Хотел Кавалер

Град Созопол, Р. Бугарија
Ул.”Јани Попов” 21
Тел: +359 ******.
E-mail: [email protected]
Website: www.hotelkavaler.com

ВИП Понудата за Црно море 2019 е обезбедена од Хотел "Кавалер", Созопол

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 20.05.2019 до 21.08.2019

Уште понуди:

За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.