Летување на Црно море во Созопол - Hotel Sunny, Созопол

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол

Изберете пакет

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол (от 01 до 15 јуни и од 16 септември до 31 октомври)

Цена: 790 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 16 до 30 јуни и од 21 август до 15 септември)

Цена: 1106 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 01 јули до 20 август)

Цена: 1738 ден.
Купете
Валидност 31.05.2021 - 31.10.2021
Цена на човек/ден 790 - 1738 ден.ден/ човек
Местоположба Созопол
Купени 10 ваучери
 • ВИП ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице, за двојно сместување во двокреветна соба или три лица сместени во студо и трокреветна соба.
 • Деца до 2 години се сместуваат бесплатно, но не користат никакви дополнителни услуги.
 • Деца од 2 до 11,99 години плаќаат 8 € за период од 15 јуни до 16 септември, 10  за период од 16 до 30 јуни и од 21 август до 15 септември и 13  за период од 01 јули до 20 август .
 • Доплата за вечера - 7  за возрасен и 4  за дете.
 • Доплата за ручек и вечера - 13  за возрасен и 6  за дете.
 • Треба да се купат минимум 3 ваучери за сместување во трокреветна соба, студио и апартман.
 • За сместување во стандардно студио се купуваат 3 ваучери и се наплатува додаток од 25 € по човек на ден.
 • За сместување во луксузна двокреветна соба (во новата зграда) се купуваат 2 ваучери и се доплаќаат 25 € по човек на ден.
 • За сместување во јуниор апартман купувате 3 ваучери и плаќате по 5 € по човек на ден.
 • За сместување во Сениор апартман (стан со поглед на море и џакузи) купувате 3 ваучери и има доплата од 8  по човек на ден.
 • За соба со поглед кон Црно море се доплаќа 5 €  дневно по соба.
 • Паркинг -3.5  на ден.
 • Домашни миленици до 10 кг се прифаќаат и се плаќаат 5  дневно.
 • Домашните миленици не се дозволени во ресторанот.
 • Валидност на ваучер: од 1 јуни до 31 октомври 2021 година.
 • Пред да купите ваучер, направете барање за слободни места на телефон: +359 899/97 67 25.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на ваучерот на телефон: +359 899/97 67 25.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол

Изберете пакет

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол (от 01 до 15 јуни и од 16 септември до 31 октомври)

Цена: 790 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 16 до 30 јуни и од 21 август до 15 септември)

Цена: 1106 ден.
Купете

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 01 јули до 20 август)

Цена: 1738 ден.
Купете
Валидност 31.05.2021 - 31.10.2021
Цена на човек/ден 790 - 1738 ден.ден/ човек
Местоположба Созопол
Купени 10 ваучери
 • ВИП ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице, за двојно сместување во двокреветна соба или три лица сместени во студо и трокреветна соба.
 • Деца до 2 години се сместуваат бесплатно, но не користат никакви дополнителни услуги.
 • Деца од 2 до 11,99 години плаќаат 8 € за период од 15 јуни до 16 септември, 10  за период од 16 до 30 јуни и од 21 август до 15 септември и 13  за период од 01 јули до 20 август .
 • Доплата за вечера - 7  за возрасен и 4  за дете.
 • Доплата за ручек и вечера - 13  за возрасен и 6  за дете.
 • Треба да се купат минимум 3 ваучери за сместување во трокреветна соба, студио и апартман.
 • За сместување во стандардно студио се купуваат 3 ваучери и се наплатува додаток од 25 € по човек на ден.
 • За сместување во луксузна двокреветна соба (во новата зграда) се купуваат 2 ваучери и се доплаќаат 25 € по човек на ден.
 • За сместување во јуниор апартман купувате 3 ваучери и плаќате по 5 € по човек на ден.
 • За сместување во Сениор апартман (стан со поглед на море и џакузи) купувате 3 ваучери и има доплата од 8  по човек на ден.
 • За соба со поглед кон Црно море се доплаќа 5 €  дневно по соба.
 • Паркинг -3.5  на ден.
 • Домашни миленици до 10 кг се прифаќаат и се плаќаат 5  дневно.
 • Домашните миленици не се дозволени во ресторанот.
 • Валидност на ваучер: од 1 јуни до 31 октомври 2021 година.
 • Пред да купите ваучер, направете барање за слободни места на телефон: +359 899/97 67 25.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на ваучерот на телефон: +359 899/97 67 25.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Hotel Sunny*** е простран и стилски комплекс кој нуди сместување во удобно опремени двокреветни и трокреветни соби, студија и апартмани. Хотелот се наоѓа на 50 метри од плажата Харманитe и во непосредна близина на централната улица за шопинг и забава од Новиот град во Созопол, што му дава предност да им понуди на своите гости мир во близина на прометните места во градот.

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 790 денари (13 €)

ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за сместување од 01 до 15 јуни и од 16 септември до 31 октомври)

 • Едно ноќевање во двокреветна стандардна соба, трокреветна соба или студио 
 • Еден појадок
 • Користење на надворешен (сезонски) базен
 • Интернет
 • Туристичка такса

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 1106 денари (18 €)

ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за сместување од 16 до 30 јуни и од 
21 август до 15 септември)

 • Едно ноќевање во двокреветна стандардна соба, трокреветна соба или студио
 • Еден појадок
 • Користење на надворешен (сезонски) базен
 • Интернет
 • Туристичка такса

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 1738 денари (28 €)

ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за сместување од 
01 јули до 20 август)

 • Едно ноќевање во двокреветна стандардна соба, трокреветна соба или студио
 • Еден појадок
 • Користење на надворешен (сезонски) базен
 • Интернет
 • Туристичка такса

Хотел SUNNY *** нуди сместување во вкупно 42 удобни, добро опремени и стилски опремени соби, студија и апартмани.
Уживајте во атмосфера која целосно ќе ги задоволи вашите потреби и истовремено ќе создаде чувство на удобност.
Ресторанот на хотел SUNNY *** има 80 места во главната сала, 20 места на покриената тераса и 100 места во ресторанот во градината.
Појадок (ручек / вечера) се служи на шведска маса/ компле во главната сала. Појадокот е од 08:00 до 10:00 часот. Детски столчиња за хранење се на располагање за најмалите деца.
За ручек и вечера се претпочита покриената тераса на ресторанот, како и шолја кафе или пијалок, додека погледот ужива во панорамскиот поглед на морето и стариот град Созопол.
Ресторанот градина е пријатно место за разладување во жешките летни денови, за вечера или за посебна вечер со јадење за скара, покрај ладните води на базенот.
Лоби барот и барот на надворешниот базен се соодветни места за забава со пријателите со чаша вино, пиво или аперитив.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице, за двојно сместување во двокреветна соба или три лица сместени во студо и трокреветна соба.
 • Деца до 2 години се сместуваат бесплатно, но не користат никакви дополнителни услуги.
 • Деца од 2 до 11,99 години плаќаат 8 € за период од 15 јуни до 16 септември, 10  за период од 16 до 30 јуни и од 21 август до 15 септември и 13  за период од 01 јули до 20 август .
 • Доплата за вечера - 7  за возрасен и 4  за дете.
 • Доплата за ручек и вечера - 13  за возрасен и 6  за дете.
 • Треба да се купат минимум 3 ваучери за сместување во трокреветна соба, студио и апартман.
 • За сместување во стандардно студио се купуваат 3 ваучери и се наплатува додаток од 25 € по човек на ден.
 • За сместување во луксузна двокреветна соба (во новата зграда) се купуваат 2 ваучери и се доплаќаат 25 € по човек на ден.
 • За сместување во јуниор апартман купувате 3 ваучери и плаќате по 5 € по човек на ден.
 • За сместување во Сениор апартман (стан со поглед на море и џакузи) купувате 3 ваучери и има доплата од 8  по човек на ден.
 • За соба со поглед кон Црно море се доплаќа 5 €  дневно по соба.
 • Паркинг -3.5  на ден.
 • Домашни миленици до 10 кг се прифаќаат и се плаќаат 5  дневно.
 • Домашните миленици не се дозволени во ресторанот.
 • Валидност на ваучер: од 1 јуни до 31 октомври 2021 година.
 • Пред да купите ваучер, направете барање за слободни места на телефон: +359 899/97 67 25.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на ваучерот на телефон: +359 899/97 67 25.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Hotel Sunny, Созопол

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 31.05.2021 до 31.10.2021
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.