Наем на цела Куќа за гости во Тројан - Куќа за гости Почивка***

Еднодневен пакет за 18 лица во Куќа за гости Почивка***, Черни Осам

Еднодневен пакет за 18 лица во Куќа за гости Почивка***, Черни Осам

Изберете пакет

Наем на самостоятелна къща за до 10 души в Къща за гости Почивка***, Черни Осъм

Цена: 8216 ден.
Купете

Наем на самостоятелна къща за до 15 души в Къща за гости Почивка***, Черни Осъм

Цена: 9480 ден.
Купете

Наем на самостоятелна къща за до 20 души в Къща за гости Почивка***, Черни Осъм

Цена: 10112 ден.
Купете
Валидност 12.05.2021 - 30.09.2021
Цена на човек/ден 613.04 ден.ден/ човек
Местоположба Троян
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на рокот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничени ваучери со попуст.
 • Понудата е занаем на целата куќа со капацитет до 18 лица.
 • Валидност на ваучер: од 13 мај до 31 јули 2021 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на телефонски број: +359 889/24 77 08.
 • Откако ќе го купите ваучерот, треба да ја потврдите вашата резервација со тоа што ќе го издиктирате кодот на ваучерот на тел: +359889/24 77 08.
 • Видете ги сите Општи услови.

Черни Осам, Тројан - Р. Бугарија
Улица Стадион 4
Тел: +359 
889/ 24 77 08
е-mail: 
[email protected]
Website: www.pochivka-troyan.com

ВИП Понудата  е обезбедена од Куќа за гости Почивка***

Еднодневен пакет за 18 лица во Куќа за гости Почивка***, Черни Осам

Изберете пакет

Наем на самостоятелна къща за до 10 души в Къща за гости Почивка***, Черни Осъм

Цена: 8216 ден.
Купете

Наем на самостоятелна къща за до 15 души в Къща за гости Почивка***, Черни Осъм

Цена: 9480 ден.
Купете

Наем на самостоятелна къща за до 20 души в Къща за гости Почивка***, Черни Осъм

Цена: 10112 ден.
Купете
Валидност 12.05.2021 - 30.09.2021
Цена на човек/ден 613.04 ден.ден/ човек
Местоположба Троян
Купени 0 ваучери
 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на рокот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничени ваучери со попуст.
 • Понудата е занаем на целата куќа со капацитет до 18 лица.
 • Валидност на ваучер: од 13 мај до 31 јули 2021 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на телефонски број: +359 889/24 77 08.
 • Откако ќе го купите ваучерот, треба да ја потврдите вашата резервација со тоа што ќе го издиктирате кодот на ваучерот на тел: +359889/24 77 08.
 • Видете ги сите Општи услови.

Черни Осам, Тројан - Р. Бугарија
Улица Стадион 4
Тел: +359 
889/ 24 77 08
е-mail: 
[email protected]
Website: www.pochivka-troyan.com

ВИП Понудата  е обезбедена од Куќа за гости Почивка***

Куќа за гости „Почивка” *** се наоѓа во селото Црни Осам, на 12 км од градот Тројан. Куќата е новоизградена и воведена во употреба во почетокот на 2015 година. Гостите на куќата можат да уживаат сите форми на организиран селски туризам, вклучувајќи неколку еко патеки во централниот дел на Стара Планина.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 110060 енари (179 €)
ВИП ваучерот е за 
до 18 лица и вклучува:

 • Ноќевање во двокреветна соба
 • Целосно опремена кујна со трпезарија, камин и телевизор
 • Паркинг
 • Интернет
 • Рано сместување и подоцнeжно ослободување (по можност)

Куќа за гости „Почивка” ги исполнува сите критериуми за организирање на една пријатен одмор во планината. Тоа е идеално место каде можете да уживате во прекрасна природа и да се почувствува духот на планината. Село Црни Осам се наоѓа во подножјето на националниот парк "Централен Балкан" и појдовна точка кон планинските врвови Голем купен, планинарскиот дом "Јаворова лако" и "Амбарица".

Распределбата и комфорот во просториите создаваат идеално место за удобен одмор на село, за пријателски семејства или поголеми друштва.

Секоја соба располага со посебна голема тераса, каде што можете да нарачате романтична вечера на отворено, да испиете чаша топло кафе или чај од планински билки, приготвен од љубезните домаќини.

Градината на куќа „Почивка” е со површина од 2,5 дка, каде што има место за организирање на игри и забава на тревата.
Околу дворот има само зеленило и се открива неверојатен поглед кон планината.
За љубителите на спортот и забавата, можете да користите стадионот каде да организирате игри на фудбал, одбојка или кошарка.

Услови на понудата

 • Ваучерот треба да се купи пред истекот на рокот на понудата.
 • Секој има право да купи неограничени ваучери со попуст.
 • Понудата е занаем на целата куќа со капацитет до 18 лица.
 • Валидност на ваучер: од 13 мај до 31 јули 2021 година.
 • Неопходна е претходна хотелска резервација на телефонски број: +359 889/24 77 08.
 • Откако ќе го купите ваучерот, треба да ја потврдите вашата резервација со тоа што ќе го издиктирате кодот на ваучерот на тел: +359889/24 77 08.
 • Видете ги сите Општи услови.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Куќа за гости Почивка***

Черни Осам, Тројан - Р. Бугарија
Улица Стадион 4
Тел: +359 
889/ 24 77 08
е-mail: 
[email protected]
Website: www.pochivka-troyan.com

ВИП Понудата  е обезбедена од Куќа за гости Почивка***

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 12.05.2021 до 30.09.2021
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.