0 коментари

Пакети со појадок, празничен Велигденски ручек и вечера + центар за релаксација во Апартмански комплекс Четирилисна детелина***

Комплекс Четирилисна детелина се состои од четири самостојни згради лоцирани во затворен комплекс, кој располага со ресторан, центар за релаксација со топол базен, парна бања, сауна, џакузи и паркинг.

КоментариВашиот коментар: