0 коментари

Еднодневен пакет во Хотел ХИТ, Равда

Комплексот предлага:
Базени за возрасни и деца, ресторан, бар до базенот ,. За оние кои сакаат забава нудиме билјард. Децата кои сакаат да цртаат може да го остават својот цртеж во нашата постојана изложба "ДЕЦАТА цртаат во Хотел ХИТ"
Организираме посети на "Аквапарк Несебар" со бесплатен превоз.
Автобуските постојки кои се во непосредна близина овозможуваат посета до Несебар.
Во хотелскиот дел има 90 соби, со три и четири кревети. Во собите има клима, телевизор.Со доплата можете да си нарачате дополнителна исхрана: ручек и вечера.
Туристичката населба Равда се наоѓа на брегот на Црно море, на 28 километри од Бургас и на 7 километри од Сончев Брег.

КоментариВашиот коментар: