0 коментари

Еднодневен пакет со појадок во Куќа за гости Стара Македонија, с. Гостун

Таверната е на два ката со капацитет од 25 луѓе на кат со камини. Има  шпорет, фрижидер и подрум со проточна вода.
-Дали сакате да се готвите сами?
На располагањеја имате целата кујна и сите потребни прибор како што се скарата и огништето.
Во визбата можете да најдете вино од цела Бугарија.
Прошетајте до околните села за да уживате во нивниот автентичен дух.
- село Ковачевица - кратка траса - 15 км - 2 часа; со автомобил 50км. - 1 ч
- Долен село - 60 км.
- Село Осеново - 12 км.

КоментариВашиот коментар: