0 коментари

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Семеен хотел Фешеви, Китен

Секоја соба има бања со тоалет, балкон, 21-инчен телевизор, фрижидер (150 литри) со камера. Сите соби имаат клима и Wi-Fi интернет.
Hotelot  има автономен систем за топла вода со капацитет од 2 тони, ресторан и кино-екран.

КоментариВашиот коментар: