0 коментари

Еднодневен пакет на база All inclusive Light во Семеен хотел Елвира

Сите соби имаат клима, купатило, балкон, фрижидер и кабловска телевизија, на теренот на ресторанот и приземјето има бесплатен WI-FI интернет. Вкупниот капацитет на семејниот хотел Елвира е 20 соби - 40 кревети. На приземје има мини маркет и ресторан со 60 седишта и летна бавча и базен. Секојдневно се организираат екскурзии со луксузни автобуси, чамци и јахти.

КоментариВашиот коментар: