0 коментари

Еднодневен пакет со појадок во новоотворената куќа за гости RUVAN***, Бургас

Куќата за гости RUVAN Boutique се наоѓа во близина на централната железничка станица, општината, пристаништето Бургас, поморската станица, јужната автобуска станица и постојката на главните линии на јавниот превоз. На 100 метри пешачење се главните улици „Богориди“ и „Александровска“, каде што се концентрирани многу продавници, ресторани и нашите градски музеи.
За погодност на нашите гости, Куќа за гости „Руван“ располага со зимска градина и летна бавча, каде нудиме свежи пијалоци и топол појадок.

КоментариВашиот коментар: