0 коментари

Еднодневен пакет со појадок + СПА во Хотел Ентри Е, Банско

Студио – 11 простории
Апартман со 1 спалня (Junior) – 9 простории
Апартман со 1 спаня (Senior) – 11 простории
Апартман со 2 спални – 3 простории
Апартамент ( Loft) – 3 простории
Пентхаус – 3 простории

КоментариВашиот коментар: