Летување на Црно море во Созопол - Hotel Sunny, Созопол

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол

Изберете пакет

Еднодневен пакет во двокреветна или трокреветна соба со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 01 мај до 15 јуни и од 16 септември до 31 октомври)

Цена: 948 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна собалукс со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 01 мај до 15 јуни и од 16 септември до 31 октомври)

Цена: 1138 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна или трокреветна соба со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 16 јуни до 05 јули и од 26 август до 15 септември)

Цена: 1327 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна соба лукс со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 16 јуни до 05 јули и од 26 август до 15 септември)

Цена: 1517 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна или трокреветна соба со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 06 јули до 25 август)

Цена: 2086 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна соба лукс со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 06 јули до 25 август)

Цена: 2275 ден.
Купете
Валидност 01.05.2022 - 31.10.2022
Цена на човек/ден 948 - 2275.2 ден.ден/ човек
Местоположба Созопол
Купени 18 ваучери
 • ВИП ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице, за двојно сместување во двокреветна соба или три лица сместени во  трокреветна соба.
 • Деца до 2 години се сместуваат бесплатно, но не користат никакви дополнителни услуги.
 • Деца од 2 до 11,99 години плаќаат 8 € за период до 15 јуни и по16 септември, 10  за период од 16  јуни до 05 јули и од 26 август до 15 септември и 13  за период од 05 јули до 25 август .
 • Доплата за вечера - 7  за возрасен и 4  за дете.
 • Доплата за ручек и вечера - 13  за возрасен и 6  за дете.
 • Треба да се купат минимум 3 ваучери за сместување во трокреветна соба, студио и апартман.
 • За сместување во стандардно студио се купуваат 3 ваучери и се наплатува додаток од 25 € по човек на ден.
 • За сместување во луксузна двокреветна соба (во новата зграда) се купуваат 2 ваучери и се доплаќаат 25 € по човек на ден.
 • За сместување во јуниор апартман купувате 3 ваучери и плаќате по 5 € по човек на ден.
 • За сместување во Сениор апартман (стан со поглед на море и џакузи) купувате 3 ваучери и има доплата од 8  по човек на ден.
 • За соба со поглед кон Црно море се доплаќа 5 €  дневно по соба.
 • Паркинг -3.5  на ден.
 • Домашни миленици до 10 кг се прифаќаат и се плаќаат 5  дневно.
 • Домашните миленици не се дозволени во ресторанот.
 • Валидност на ваучер: од 1 мај до 31 октомври 2021 година.
 • Промена или анулирање на резервација е можна до 1 месец пред датата на семестувањето. По овој рок хотелот задржува 30% од сумата.
 • Пред да купите ваучер, направете барање за слободни места на телефон: +359 899/97 67 25.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на ваучерот на телефон: +359 899/97 67 25.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunny, Созопол

Изберете пакет

Еднодневен пакет во двокреветна или трокреветна соба со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 01 мај до 15 јуни и од 16 септември до 31 октомври)

Цена: 948 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна собалукс со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 01 мај до 15 јуни и од 16 септември до 31 октомври)

Цена: 1138 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна или трокреветна соба со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 16 јуни до 05 јули и од 26 август до 15 септември)

Цена: 1327 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна соба лукс со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 16 јуни до 05 јули и од 26 август до 15 септември)

Цена: 1517 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна или трокреветна соба со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 06 јули до 25 август)

Цена: 2086 ден.
Купете

Еднодневен пакет во двокреветна соба лукс со појадок во Hotel Sunny, Созопол (од 06 јули до 25 август)

Цена: 2275 ден.
Купете
Валидност 01.05.2022 - 31.10.2022
Цена на човек/ден 948 - 2275.2 ден.ден/ човек
Местоположба Созопол
Купени 18 ваучери
 • ВИП ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице, за двојно сместување во двокреветна соба или три лица сместени во  трокреветна соба.
 • Деца до 2 години се сместуваат бесплатно, но не користат никакви дополнителни услуги.
 • Деца од 2 до 11,99 години плаќаат 8 € за период до 15 јуни и по16 септември, 10  за период од 16  јуни до 05 јули и од 26 август до 15 септември и 13  за период од 05 јули до 25 август .
 • Доплата за вечера - 7  за возрасен и 4  за дете.
 • Доплата за ручек и вечера - 13  за возрасен и 6  за дете.
 • Треба да се купат минимум 3 ваучери за сместување во трокреветна соба, студио и апартман.
 • За сместување во стандардно студио се купуваат 3 ваучери и се наплатува додаток од 25 € по човек на ден.
 • За сместување во луксузна двокреветна соба (во новата зграда) се купуваат 2 ваучери и се доплаќаат 25 € по човек на ден.
 • За сместување во јуниор апартман купувате 3 ваучери и плаќате по 5 € по човек на ден.
 • За сместување во Сениор апартман (стан со поглед на море и џакузи) купувате 3 ваучери и има доплата од 8  по човек на ден.
 • За соба со поглед кон Црно море се доплаќа 5 €  дневно по соба.
 • Паркинг -3.5  на ден.
 • Домашни миленици до 10 кг се прифаќаат и се плаќаат 5  дневно.
 • Домашните миленици не се дозволени во ресторанот.
 • Валидност на ваучер: од 1 мај до 31 октомври 2021 година.
 • Промена или анулирање на резервација е можна до 1 месец пред датата на семестувањето. По овој рок хотелот задржува 30% од сумата.
 • Пред да купите ваучер, направете барање за слободни места на телефон: +359 899/97 67 25.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на ваучерот на телефон: +359 899/97 67 25.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Hotel Sunny*** е простран и стилски комплекс кој нуди сместување во удобно опремени двокреветни и трокреветни соби, студија и апартмани. Хотелот се наоѓа на 50 метри од плажата Харманитe и во непосредна близина на централната улица за шопинг и забава од Новиот град во Созопол, што му дава предност да им понуди на своите гости мир во близина на прометните места во градот.

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 948 денари (15 €)

ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за сместување од 01 до 15 јуни и од 16 септември до 31 октомври)

 • Едно ноќевање во двокреветна или трокреветна соба 
 • Еден појадок
 • Користење на надворешен (сезонски) базен
 • Интернет
 • Туристичка такса

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 1327 денари (21 €)

ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за сместување од 16 јуни до 05 јули и од 
26 август до 15 септември)

 • Едно ноќевање во двокреветна или трокреветна соба
 • Еден појадок
 • Користење на надворешен (сезонски) базен
 • Интернет
 • Туристичка такса

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2086 денари (34 €)

ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за сместување од 
06 јули до 25 август)

 • Едно ноќевање во двокреветна или трокреветна соба
 • Еден појадок
 • Користење на надворешен (сезонски) базен
 • Интернет
 • Туристичка такса

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 1138 денари (18 €)

ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за сместување од 01 до 15 јуни и од 16 септември до 31 октомври)

 • Едно ноќевање во двокреветна соба лукс
 • Еден појадок
 • Користење на надворешен (сезонски) базен
 • Интернет
 • Туристичка такса

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 1517 денари (24 €)

ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за сместување од 16 јуни до 05 јули и од 26 август до 15 септември)

 • Едно ноќевање во двокреветна соба лукс
 • Еден појадок
 • Користење на надворешен (сезонски) базен
 • Интернет
 • Туристичка такса

EДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 2275 денари (37 €)

ВИП ваучерот е за ЕДНО лице и вклучува:
(важи за сместување од 06 јули до 25 август)

 • Едно ноќевање во двокреветна соба лукс
 • Еден појадок
 • Користење на надворешен (сезонски) базен
 • Интернет
 • Туристичка такса

Хотел SUNNY *** нуди сместување во вкупно 42 удобни, добро опремени и стилски опремени соби, студија и апартмани.
Уживајте во атмосфера која целосно ќе ги задоволи вашите потреби и истовремено ќе создаде чувство на удобност.
Ресторанот на хотел SUNNY *** има 80 места во главната сала, 20 места на покриената тераса и 100 места во ресторанот во градината.
Појадок (ручек / вечера) се служи на шведска маса/ компле во главната сала. Појадокот е од 08:00 до 10:00 часот. Детски столчиња за хранење се на располагање за најмалите деца.
За ручек и вечера се претпочита покриената тераса на ресторанот, како и шолја кафе или пијалок, додека погледот ужива во панорамскиот поглед на морето и стариот град Созопол.
Ресторанот градина е пријатно место за разладување во жешките летни денови, за вечера или за посебна вечер со јадење за скара, покрај ладните води на базенот.
Лоби барот и барот на надворешниот базен се соодветни места за забава со пријателите со чаша вино, пиво или аперитив.

Услови на понудата

 • ВИП ваучерот мора да се купи пред датумот на истекување на понудата.
 • Секој има право да купи неограничен број ваучери.
 • Понудата е за едно лице, за двојно сместување во двокреветна соба или три лица сместени во  трокреветна соба.
 • Деца до 2 години се сместуваат бесплатно, но не користат никакви дополнителни услуги.
 • Деца од 2 до 11,99 години плаќаат 8 € за период до 15 јуни и по16 септември, 10  за период од 16  јуни до 05 јули и од 26 август до 15 септември и 13  за период од 05 јули до 25 август .
 • Доплата за вечера - 7  за возрасен и 4  за дете.
 • Доплата за ручек и вечера - 13  за возрасен и 6  за дете.
 • Треба да се купат минимум 3 ваучери за сместување во трокреветна соба, студио и апартман.
 • За сместување во стандардно студио се купуваат 3 ваучери и се наплатува додаток од 25 € по човек на ден.
 • За сместување во луксузна двокреветна соба (во новата зграда) се купуваат 2 ваучери и се доплаќаат 25 € по човек на ден.
 • За сместување во јуниор апартман купувате 3 ваучери и плаќате по 5 € по човек на ден.
 • За сместување во Сениор апартман (стан со поглед на море и џакузи) купувате 3 ваучери и има доплата од 8  по човек на ден.
 • За соба со поглед кон Црно море се доплаќа 5 €  дневно по соба.
 • Паркинг -3.5  на ден.
 • Домашни миленици до 10 кг се прифаќаат и се плаќаат 5  дневно.
 • Домашните миленици не се дозволени во ресторанот.
 • Валидност на ваучер: од 1 мај до 31 октомври 2021 година.
 • Промена или анулирање на резервација е можна до 1 месец пред датата на семестувањето. По овој рок хотелот задржува 30% од сумата.
 • Пред да купите ваучер, направете барање за слободни места на телефон: +359 899/97 67 25.
 • По купувањето на ваучерот, мора да ја потврдите вашата резервација со диктирање на бројот на ваучерот на телефон: +359 899/97 67 25.
 • Погледнете ги сите Услови и правила.

Плаќање

 • Плаќањето на ваучерите се врши само и единствено во сајтот на VipPonuda.com.
 • Инаку Vipponuda.com не носи одговорност за понудената услуга.

Hotel Sunny, Созопол

Коментари
Валидност на ваучер: Валидност на ваучер: од 01.05.2022 до 31.10.2022
За да видите данните за контакт, трябва да сте регистриран потребител.