Хотели Поморие - Бугарија

-50% Хотели Поморие - Попуст на сите хотели во Поморие. На море

Валидност 31.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1485.2 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
4 купени

СПА релаксација на Црно море во Поморие

Тридневен, петдневен или седумдневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел St. George, Поморие...

Цена: 4645ден.
Валидност 01.06 - 20.06
Цена на човек/ден 786.84 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
SPA хотел Марина Холидеј Клуб е нов луксузен комплекс со четири ѕвездички, кој работи во текот на целата година. Се наоѓа во почетокот на град Поморие, на 200 метри од бртегот и плажите на...
0 купени

Летување на Црно море во Поморие

Четиридневен пакет со појадок за целото семејство во Спа хотел Марина Холидеј Клуб**** гр....

Цена: 9448ден.
-50%
Валидност 20.05 - 25.06
Цена на човек/ден 884.8 - 948 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери313 купени
Апарт Хотел Блу Беј Палас е нов апартмански комплекс од затворен тип. Комплексот се наоѓа на почетокот на град Поморие (месноста Кротирја) - во најспокојниот  дел, на самиот морски...
313 купени

Летување на Црно море во Поморие

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Апарт Хотел Блу Беј Палас, Поморие

Купувате за 1770ден. 885ден.
Валидност 18.05 - 05.06
Цена на човек/ден 1317.72 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
Хотел "Sunny Bay"  во Поморие ќе ви плени со убавата морска Панорама и пријатна атмосфера. Лоциран е на брегот на поморијскиот залив. Погоден за семејни одмори или прекрасен...
2 купени

All inclusive на Црно Море во Поморие

Еднодневeн пакет на база Аll Inclusive во Хотел Sunny Bay, Поморие

Цена: 1318ден.
Валидност 25.05 - 15.06
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
4 купени

СПА релаксација на Црно море во Поморие

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Цена: 1548ден.
Валидност 19.04 - 05.06
Цена на човек/ден 1317.72 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел "Sunny Bay"  во Поморие ќе ви плени со убавата морска Панорама и пријатна атмосфера. Лоциран е на брегот на поморијскиот залив. Погоден за семејни одмори или прекрасен...
0 купени

All inclusive на Црно Море во Поморие

Еднодневeн пакет на база Аll Inclusive во Хотел Sunny Bay, Поморие

Цена: 1318ден.
Валидност 20.05 - 15.06
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
0 купени

СПА релаксација на Црно море во Поморие

Тридневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА третман во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Цена: 5024ден.
Валидност 21.04 - 19.05
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
0 купени

СПА релаксација на Црно море во Поморие

Тридневен делничен пакет со појадок + СПА третман во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Цена: 3602ден.
Валидност 07.04 - 31.05
Цена на човек/ден 2148.8 - 2528 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
0 купени

СПА релаксација на Црно море во По

Еднодневен пакет со појадок + три СПА третмани на ден во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Цена: 2149ден.
Валидност 14.04 - 05.06
Цена на човек/ден 1317.72 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
Хотел "Sunny Bay"  во Поморие ќе ви плени со убавата морска Панорама и пријатна атмосфера. Лоциран е на брегот на поморијскиот залив. Погоден за семејни одмори или прекрасен...
8 купени

Велигден на база All inclusive на Црно Море

Еднодневeн пакет на база Аll Inclusive во Хотел Sunny Bay, Поморие

Цена: 1318ден.
Валидност 11.01 - 31.01
Цена на човек/ден 2180.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
0 купени

СПА релаксација на Црно море во По

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + СПА во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Цена: 2180ден.
Валидност 13.12 - 27.12
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
0 купени

СПА релаксација на Црно море во По

Еднодневен пакет со појадок + СПА во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Цена: 1232ден.
Валидност 01.10 - 30.10
Цена на човек/ден 2180.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери6 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
6 купени

СПА релаксација на Црно море во Поморие, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА процедура во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Цена: 2180ден.
-50%
Валидност 05.07 - 30.09
Цена на човек/ден 474 - 948 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Нема
Купени ваучери232 купени
Куќа за гости "Дом Златеви" се наоѓа во во новиот дел на градот Поморие . Куќата се наоѓа на 300 метри од плажите на Црно море . Во близина на објекот се наоѓа станица која ги...
232 купени

На Црно море во Поморие

Пакети за целата летна сезона во Куќа за гости Дом Златеви, Поморие

Купувате за 948ден. 474ден.
-50%
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 726.8 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери116 купени
Семеен хотел "Родос хаус " отвори врати за своите гости во 2007 година и од тогаш целогодишно ги пречекуваме нашите гости со гостопримство и грижа за нивниот незаборавен...
116 купени

Одмор на Црно море во Поморие

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Родос Хаус, Поморие

Купувате за 1454ден. 727ден.
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1264 - 1158.46 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апартмани Eлит Оазис се наоѓаат во новиот дел дел на градот Поморие . Зградата во која се наоѓаат апартманите е нова градба, и е само неколку метри од две прекрасни плажи. Апартманите се...
0 купени

Летување во Поморие

Еднодневни пакети за две, три или шест лица во Апартмани Елит Оазис

Цена: 2528ден.
Валидност 05.07 - 31.08
Цена на човек/ден 2433.2 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Sunny Bay"  во Поморие ќе ви плени со убавата морска Панорама и пријатна атмосфера. Лоциран е на брегот на поморијскиот залив. Погоден за семејни одмори или прекрасен...
0 купени

All inclusive на Црно Море во Поморие

Еднодневeн пакет на база Аll Inclusive во Хотел Sunny Bay, Поморие

Цена: 2433ден.
Валидност 08.07 - 30.07
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери12 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
12 купени

Летен одмор во Поморие, Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок + СПА во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Цена: 1390ден.
Валидност 09.07 - 22.08
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
SPA хотел Марина Холидеј Клуб е нов луксузен комплекс со четири ѕвездички, кој работи во текот на целата година. Се наоѓа во почетокот на град Поморие, на 200 метри од бртегот и плажите на...
0 купени

Летување на Црно море во Поморие

Четиридневен пакет со појадок за целото семејство во Спа хотел Марина Холидеј Клуб**** Поморие -...

Цена: 16306ден.
-50%
Валидност 25.06 - 25.08
Цена на човек/ден 568.8 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери315 купени
Семеен хотел "Родос хаус " отвори врати за своите гости во 2007 година и од тогаш целогодишно ги пречекуваме нашите гости со гостопримство и грижа за нивниот незаборавен...
315 купени

Летен одмор на Црно море во Поморие

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Родос Хаус, Поморие

Купувате за 1138ден. 569ден.
-50%
Валидност 15.06 - 30.09
Цена на човек/ден 474 - 948 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Нема
Купени ваучери40 купени
Куќа за гости "Дом Златеви" се наоѓа во во новиот дел на градот Поморие . Куќата се наоѓа на 300 метри од плажите на Црно море . Во близина на објекот се наоѓа станица која ги...
40 купени

На Црно море во Поморие

Пакети за целата летна сезона во Куќа за гости Дом Златеви, Поморие

Купувате за 948ден. 474ден.
Валидност 16.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1390.4 - 2433.2 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери68 купени
Хотел "Sunny Bay"  во Поморие ќе ви плени со убавата морска Панорама и пријатна атмосфера. Лоциран е на брегот на поморијскиот залив. Погоден за семејни одмори или прекрасен...
68 купени

All inclusive на Црно Море во Поморие

Еднодневeн пакет на база Аll Inclusive во Хотел Sunny Bay, Поморие

Цена: 1390ден.
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1264 - 1158.46 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апартмани Eлит Оазис се наоѓаат во новиот дел дел на градот Поморие . Зградата во која се наоѓаат апартманите е нова градба, и е само неколку метри од две прекрасни плажи. Апартманите се...
0 купени

Летување во Поморие

Еднодневни пакети за две, три или шест лица во Апартмани Елит Оазис

Цена: 2528ден.
Валидност 01.06 - 07.07
Цена на човек/ден 787.16 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
SPA хотел Марина Холидеј Клуб е нов луксузен комплекс со четири ѕвездички, кој работи во текот на целата година. Се наоѓа во почетокот на град Поморие, на 200 метри од бртегот и плажите на...
1 купени

Летување на Црно море во Поморие

Четиридневен пакет со појадок за целото семејство во Спа хотел Марина Холидеј Клуб**** гр....

Цена: 9448ден.
-50%
Валидност 19.05 - 30.06
Цена на човек/ден 252.8 - 363.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Нема
Купени ваучери18 купени
Комплекс Salt Lake во Поморие Бугарија се наоѓа во месноста "Мало солено езеро" и го носи  неговото име. Градот  Поморие е познат уште од антиката, како место со лековит...
18 купени

На Црно море во Поморие Бугарија

Еднодневни пакети за три или четири лица во Комплекс Salt Lake, Поморие

Купувате за 1517ден. 758ден.
-50%
Валидност 03.06 - 31.08
Цена на човек/ден 726.8 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери156 купени
Семеен хотел "Родос хаус " отвори врати за своите гости во 2007 година и од тогаш целогодишно ги пречекуваме нашите гости со гостопримство и грижа за нивниот незаборавен...
156 купени

Летен одмор на Црно море во Поморие

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Родос Хаус, Поморие

Купувате за 1454ден. 727ден.
Валидност 07.06 - 07.07
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери40 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
40 купени

Летен одмор во Поморие, Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Цена: 1327ден.
-50%
Валидност 03.06 - 30.06
Цена на човек/ден 726.8 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел "Родос хаус " отвори врати за своите гости во 2007 година и од тогаш целогодишно ги пречекуваме нашите гости со гостопримство и грижа за нивниот незаборавен...
0 купени

Јуни на Црно море во Поморие

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Родос Хаус, Поморие

Купувате за 1454ден. 727ден.
-50%
Валидност 29.04 - 15.06
Цена на човек/ден 597.24 - 1387.24 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
Хотел "Sunny Bay"  во Поморие ќе ви плени со убавата морска Панорама и пријатна атмосфера. Лоциран е на брегот на поморијскиот залив. Погоден за семејни одмори или прекрасен...
8 купени

Одмор на Црно Море во Поморие, Бугарија

Еднодневни пакети со појадок, појадок и вечера или на база Аll Inclusive во Хотел Sunny Bay, Поморие

Купувате за 1194ден. 597ден.
-66%
Валидност 09.05 - 31.05
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Ахелой
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Хотел "Винјардс" е софистициран бутиков Хотел во Ахелој, Бугарија и за своите гости предлага совршена комбинација на луксуз, комфор и сите модерни удобности. Овде е местото каде што...
6 купени

Одмор во Ахелој, Поморие Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во СПА хотел Винјардс, Ахелој

Купувате за 3634ден. 1232ден.
-50%
Валидност 29.04 - 30.06
Цена на човек/ден 379.2 - 363.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Нема
Купени ваучери12 купени
Комплекс Salt Lake во Поморие Бугарија се наоѓа во месноста "Мало солено езеро" и го носи  неговото име. Градот  Поморие е познат уште од антиката, како место со лековит...
12 купени

На Црно море во Поморие Бугарија

Еднодневни пакети за три или четири лица во Комплекс Salt Lake, Поморие

Купувате за 1517ден. 758ден.
-50%
Валидност 03.06 - 30.06
Цена на човек/ден 726.8 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен хотел "Родос хаус " отвори врати за своите гости во 2007 година и од тогаш целогодишно ги пречекуваме нашите гости со гостопримство и грижа за нивниот незаборавен...
0 купени

Јуни на Црно море во Поморие

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Родос Хаус, Поморие

Купувате за 1454ден. 727ден.
-50%
Валидност 29.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1279.8 - 1911.8 ден/ човек
Местоположба Ахелой
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел "Винјардс" е софистициран бутиков Хотел во Ахелој, Бугарија и за своите гости предлага совршена комбинација на луксуз, комфор и сите модерни удобности. Овде е местото каде што...
4 купени

Велигден во Ахелој, Поморие Бугарија

Двoдневен и тридневен пакет со појадок или појадок и вечера + СПА пакет во СПА хотел Винјардс,...

Купувате за 5119ден. 2560ден.
-50%
Валидност 29.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1453.6 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
SPA хотел Марина Холидеј Клуб е нов луксузен комплекс со четири ѕвездички, кој работи во текот на целата година. Се наоѓа во почетокот на град Поморие, на 200 метри од бртегот и плажите на...
6 купени

Првомајски и Велигденски празници во Поморие

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручеки и вечера во Спа хотел...

Купувате за 8722ден. 4361ден.
-50%
Валидност 29.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1453.6 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
SPA хотел Марина Холидеј Клуб е нов луксузен комплекс со четири ѕвездички, кој работи во текот на целата година. Се наоѓа во почетокот на град Поморие, на 200 метри од бртегот и плажите на...
3 купени

Првомајски и Велигденски празници во Поморие

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручеки и вечера во Спа хотел...

Купувате за 8722ден. 4361ден.
-50%
Валидност 28.04 - 15.06
Цена на човек/ден 470.84 - 1260.84 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
Хотел "Sunny Bay"  во Поморие ќе ви плени со убавата морска Панорама и пријатна атмосфера. Лоциран е на брегот на поморијскиот залив. Погоден за семејни одмори или прекрасен...
18 купени

Одмор на Црно Море во Поморие, Бугарија

Еднодневни пакети со појадок, појадок и вечера или Аll Inclusive во Хотел Sunny Bay, Поморие

Купувате за 942ден. 471ден.
-50%
Валидност 28.04 - 31.05
Цена на човек/ден 505.6 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
Хотел "Sunny Bay"  во Поморие ќе ви плени со убавата морска Панорама и пријатна атмосфера. Лоциран е на брегот на поморијскиот залив. Погоден за семејни одмори или прекрасен...
8 купени

Одмор на Црно Море во Поморие, Бугарија

Еднодневни пакети со појадок, појадок и вечера или Аll Inclusive во Хотел Sunny Bay, Поморие

Купувате за 1011ден. 506ден.
-50%
Валидност 15.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1335.1 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери66 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
66 купени

Одмор во Поморие, Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок и ручек + СПА процедури во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Купувате за 10681ден. 5340ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.01
Цена на човек/ден 1335.1 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана Појадок, Ручек
Купени ваучери12 купени
СПА Хотел "St. George" се наоѓа во стариот дел на Поморие. Од пријатните и модерно опремени соби се открива незаборавен поглед кон морето или кон центарот на градот, потонат во...
12 купени

Одмор во Поморие, Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок и ручек + СПА процедури во Хотел St. George, Поморие - Бугарија

Купувате за 10681ден. 5340ден.
2