Хотели Пампорово - Бугарија

-50% Хотели Пампорово - Попуст на сите хотели во Пампорово. Ски пакети

Валидност 15.06 - 10.09
Цена на човек/ден 723.64 - 748.29 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
6 купени

Летен одмор во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 7236ден.
Валидност 06.07 - 10.09
Цена на човек/ден 1261.47 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери12 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
12 купени

Одмор за двајца во Пампорово

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 5309ден.
Валидност 17.07 - 09.09
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери164 купени
Belmont Ski & Spa Hotel е комфорен четириѕвезден хотел, кој се наоѓа во одморалиштето Пампорово , на 85 километри од Пловдив . Тој е лоциран во срцето на една од најубавите планини во...
164 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Belmont Ski & Spa Hotel****, Пампорово

Цена: 1201ден.
Валидност 20.06 - 15.09
Цена на човек/ден 755.24 - 944.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери122 купени
Хотелски комплекс "Зора" се наоѓа во центарот на одморалиштето Пампорово, веднаш после  хотел Снежанка и на 30 метри од таверна ГАБЕР  меѓу живописната природа на...
122 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотелски комплекс Зора, Пампорово - Бугарија

Цена: 755ден.
Валидност 17.07 - 30.09
Цена на човек/ден 628.84 - 786.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апартмани Невада во Пампорово Ве очекуваат оваа зима за еден пријатен и незаборавен одмор меѓу убавината и свежината на Родопите! Апартмани Невада - Пампорово и се наоѓа во срцето на...
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 629ден.
Валидност 20.07 - 01.09
Цена на човек/ден 869 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери27 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
27 купени

Одмор за двајца во Пампорово

Еднодневен пакет за двајца со појадок + базен во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 1738ден.
Валидност 10.07 - 27.08
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери32 купени
Четириѕвездниот  хотел Екстрим се наоѓа во јужниот дел на туристичкото одморалиште Пампорово . Опкружен со густа зимзелени шума  со чист воздух, заситен со боров мирис инспирира...
32 купени

Јули и август во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Extreme****, Пампорово

Цена: 2591ден.
Валидност 05.07 - 25.09
Цена на човек/ден 1390.4 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
26 купени

Летен одмор во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 2907ден.
Валидност 04.07 - 25.09
Цена на човек/ден 1769.6 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери40 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
40 купени

All inclusive во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет на база All inclusive + СПА во Хотел Орфеј** **, Пампорово

Цена: 3666ден.
Валидност 13.07 - 30.09
Цена на човек/ден 405.74 - 630.42 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
2 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Промотивни пакети во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Цена: 1261ден.
Валидност 01.07 - 16.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
8 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово -...

Цена: 1327ден.
Валидност 01.07 - 05.09
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери83 купени
Belmont Ski & Spa Hotel е комфорен четириѕвезден хотел, кој се наоѓа во одморалиштето Пампорово , на 85 километри од Пловдив . Тој е лоциран во срцето на една од најубавите планини во...
83 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Belmont Ski & Spa Hotel****, Пампорово

Цена: 1201ден.
Валидност 17.07 - 30.09
Цена на човек/ден 628.84 - 786.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апартмани Невада во Пампорово Ве очекуваат оваа зима за еден пријатен и незаборавен одмор меѓу убавината и свежината на Родопите! Апартмани Невада - Пампорово и се наоѓа во срцето на...
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 629ден.
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 726.8 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апартмани Невада во Пампорово Ве очекуваат оваа зима за еден пријатен и незаборавен одмор меѓу убавината и свежината на Родопите! Апартмани Невада - Пампорово и се наоѓа во срцето на...
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 1454ден.
-50%
Валидност 09.07 - 31.08
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово. Хотелот се наоѓа  на еден километар...
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive light во Хотел Евридика***, Пампорово

Купувате за 1706ден. 853ден.
Валидност 22.05 - 10.09
Цена на човек/ден 1261.47 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери12 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
12 купени

Одмор за двајца во Пампорово

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 5309ден.
Валидност 23.06 - 25.09
Цена на човек/ден 1706.4 - 1769.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери22 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
22 купени

Летен одмор во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет на база All inclusive + СПА во Хотел Орфеј** **, Пампорово

Цена: 3539ден.
Валидност 23.06 - 25.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
0 купени

Летен одмор во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 2781ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
Четириѕвездниот  хотел Екстрим се наоѓа во јужниот дел на туристичкото одморалиште Пампорово . Опкружен со густа зимзелени шума  со чист воздух, заситен со боров мирис инспирира...
16 купени

СПА релаксација во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Extreme****, Пампорово

Цена: 2402ден.
Валидност 20.04 - 30.06
Цена на човек/ден 755.24 - 944.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Хотелски комплекс "Зора" се наоѓа во центарот на одморалиштето Пампорово, веднаш после  хотел Снежанка и на 30 метри од таверна ГАБЕР  меѓу живописната природа на...
1 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотелски комплекс Зора, Пампорово - Бугарија

Цена: 755ден.
Валидност 01.07 - 10.09
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери20 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
20 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Цена: 1454ден.
Валидност 01.06 - 10.09
Цена на човек/ден 755.24 - 700.26 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
0 купени

Летен одмор во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 7552ден.
Валидност 01.06 - 01.10
Цена на човек/ден 869 - 658.23 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апартмани Extreme - Рајковски ливади все наоѓа во реонот на туристичкиот јадро "Рајковски ливади" - к.к " Пампорово " на 1600 метри надморска височина на убава локација,...
0 купени

Релаксација во Пампорово

Еднодневен пакет за две, три, четири, пет или шест лица во Апартмани Extreme - Рајковски ливади,...

Цена: 1738ден.
Валидност 15.05 - 31.05
Цена на човек/ден 475.9 - 534.04 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
0 купени

Мајски одмор во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 5340ден.
Валидност 13.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1492.15 - 1619.5 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Апарт-хотел Форест Глејд (Forest Glade) е лоциран на 1540 метри надморска височина во зимското одморалиште со најмногу сончеви денови во Европа - Пампорово . Се наоѓа во мирна и тивка шумска...
0 купени

Велигден и мајски празници во Пампорово

Дводневен и тридневен пакет во студио или апартман со појадок и вечера + СПА во Апарт-хотел...

Цена: 6478ден.
Валидност 14.04 - 01.05
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
Петѕвездниот хотел "Орловец" е синоним на луксуз, спокојството и комфор во скијачкото одморалиште Пампорово . Лоциран на 1600 метри надморска височина, во центарот на...
15 купени

Велигден за двајца во Пампорово

Дводневен и тридневен за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Орловец*****, Пампорово

Цена: 6194ден.
-50%
Валидност 20.04 - 30.06
Цена на човек/ден 742.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово. Хотелот се наоѓа  на еден километар...
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Купувате за 1485ден. 743ден.
Валидност 05.04 - 30.04
Цена на човек/ден 1264 - 1738 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Апарт-хотел Форест Глејд (Forest Glade) е лоциран на 1540 метри надморска височина во зимското одморалиште со најмногу сончеви денови во Европа - Пампорово . Се наоѓа во мирна и тивка шумска...
0 купени

Април во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет во студио или апартман со појадок и вечера + СПА во Апарт-хотел...

Цена: 5056ден.
Валидност 07.04 - 07.05
Цена на човек/ден 1471.93 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
6 купени

Велигден во Пампорово Бугарија

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 6257ден.
Валидност 17.03 - 08.05
Цена на човек/ден 726.8 - 755.24 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
1 купени

Одмор во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 7552ден.
-50%
Валидност 11.03 - 30.04
Цена на човек/ден 758.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери58 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово. Хотелот се наоѓа  на еден километар...
58 купени

Март и април во Пампорово, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Купувате за 1517ден. 758ден.
Валидност 17.03 - 30.04
Цена на човек/ден 755.24 - 944.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
Хотелски комплекс "Зора" се наоѓа во центарот на одморалиштето Пампорово, веднаш после  хотел Снежанка и на 30 метри од таверна ГАБЕР  меѓу живописната природа на...
6 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотелски комплекс Зора, Пампорово - Бугарија

Цена: 755ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1406.2 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
14 купени

Велиден на база All inclusive во Родопите Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера или на база All inclusive во Хотел Снежанка,...

Цена: 2812ден.
Валидност 05.03 - 15.04
Цена на човек/ден 1643.2 - 1580 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери11 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
11 купени

All inclusive за двајца во Пампорово

Пакети за двајца на база All inclusive light + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 6573ден.
Валидност 05.03 - 15.04
Цена на човек/ден 1177.1 - 1090.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
6 купени

Одмор во Пампорово

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 4708ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 2148.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери41 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
41 купени

Велигден во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1580ден.
Валидност 01.04 - 13.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
0 купени

Април во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1580ден.
Валидност 27.03 - 13.04
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
4 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Цена: 1422ден.
Валидност 12.03 - 13.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
21 купени

Март и април во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1580ден.
Валидност 08.03 - 01.04
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
Хотел "Мурсалица" е лоциран во јужниот дел на Пампорово. Природата и достапноста полниот  спектар на комуникациски удобности претвораат местото во комплекс совршен за...
15 купени

Одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Цена: 1106ден.
-50%
Валидност 09.02 - 31.03
Цена на човек/ден 948 - 474 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
LUCKY Pamporovo Apartments & SPA *** е лоциран во најсончевото бугарско одморалиште за скијање- Пампорово. Лоциран на достапно и удобно место во Пампорово само 1 км од Студенец,...
3 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца, четворица или шестмина во LUCKY Pamporovo Apartments & SPA ***

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 11.03 - 01.04
Цена на човек/ден 1548.4 - 1880.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
0 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово -...

Цена: 1548ден.
Валидност 27.01 - 19.03
Цена на човек/ден 1501 - 2717.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери192 купени
Не големите, а најчесто малите детали го  разликуваат вистинскиот хотел со 5 ѕвездички од другите. Услуга со вистински топла насмевка и пред сè спокојно и учтиво внимание, што го...
192 купени

Зимски одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Пампорово*****

Цена: 1501ден.
Валидност 09.02 - 31.03
Цена на човек/ден 755.24 - 944.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери132 купени
Хотелски комплекс "Зора" се наоѓа во центарот на одморалиштето Пампорово, веднаш после  хотел Снежанка и на 30 метри од таверна ГАБЕР  меѓу живописната природа на...
132 купени

Зимување во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотелски комплекс Зора, Пампорово - Бугарија

Цена: 755ден.
Валидност 09.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Паисиј Хилендарски" - Пампорово располага со сите капацитети да го оствари Вашиот комплетен одмор меѓу прекрасната природа. Удобноста се дополнува со внимателна услуга,...
0 купени

Зима на планина во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок и вечера во хотел Паисиј Хилендарски, Пампорово

Цена: 1264ден.
Валидност 18.02 - 18.04
Цена на човек/ден 853.2 - 944.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
0 купени

Одмор во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 9448ден.
-50%
Валидност 03.02 - 10.03
Цена на човек/ден 821.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери110 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово. Хотелот се наоѓа  на еден километар...
110 купени

Зима во Пампорово, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Купувате за 1643ден. 822ден.
Валидност 04.03 - 11.03
Цена на човек/ден 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
18 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1643ден.
Валидност 02.03 - 26.03
Цена на човек/ден 630.42 - 599.45 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
2 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Дводневен, тридневен или четиридневен пакет во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills ,...

Цена: 1261ден.
Валидност 02.01 - 05.03
Цена на човек/ден 1516.8 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
26 купени

Зимување во Пампорово

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 6067ден.
Валидност 02.01 - 05.03
Цена на човек/ден 1577.47 - 1967.1 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери54 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
54 купени

Зимување во Пампорово

Пакети за двајца на база All inclusive light + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 7868ден.
Валидност 27.02 - 12.03
Цена на човек/ден 832.03 - 752.08 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Тридневен, четиридневен или петдневен пакети во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills ,...

Цена: 2496ден.
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 884.8 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Апартмани Невада во Пампорово Ве очекуваат оваа зима за еден пријатен и незаборавен одмор меѓу убавината и свежината на Родопите! Апартмани Невада - Пампорово и се наоѓа во срцето на...
0 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 1770ден.
-50%
Валидност 13.02 - 26.02
Цена на човек/ден 758.4 - 790 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери25 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
25 купени

Февруари во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 13.02 - 26.02
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
21 купени

Февруари во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок и вечера во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 4424ден. 2212ден.
Валидност 11.02 - 27.02
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Хотел "Мурсалица" е лоциран во јужниот дел на Пампорово. Природата и достапноста полниот  спектар на комуникациски удобности претвораат местото во комплекс совршен за...
14 купени

Last minute зимување во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Цена: 1896ден.
Валидност 21.01 - 26.02
Цена на човек/ден 1911.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Не големите, а најчесто малите детали го  разликуваат вистинскиот хотел со 5 ѕвездички од другите. Услуга со вистински топла насмевка и пред сè спокојно и учтиво внимание, што го...
14 купени

Зимување во Пампорово Бугарија

Дводневен, тридневен или петдневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Пампорово*****

Цена: 3824ден.
Валидност 28.01 - 07.03
Цена на човек/ден 1074.4 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
0 купени

Зимување во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 10744ден.
Валидност 02.01 - 05.03
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери155 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
155 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 2022ден.
Валидност 11.02 - 27.02
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери33 купени
Хотел "Мурсалица" е лоциран во јужниот дел на Пампорово. Природата и достапноста полниот  спектар на комуникациски удобности претвораат местото во комплекс совршен за...
33 купени

Last minute зимување во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Цена: 1896ден.
Валидност 16.11 - 30.03
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Паисиј Хилендарски" - Пампорово располага со сите капацитети да го оствари Вашиот комплетен одмор меѓу прекрасната природа. Удобноста се дополнува со внимателна услуга,...
0 купени

Зима на планина во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок и вечера во хотел Паисиј Хилендарски, Пампорово

Цена: 1264ден.
-50%
Валидност 05.01 - 01.03
Цена на човек/ден 948 - 474 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
LUCKY Pamporovo Apartments & SPA *** е лоциран во најсончевото бугарско одморалиште за скијање- Пампорово. Лоциран на достапно и удобно место во Пампорово само 1 км од Студенец,...
1 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца, четворица или шестмина во LUCKY Pamporovo Apartments & SPA ***

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 05.01 - 28.02
Цена на човек/ден 755.24 - 944.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери78 купени
Хотелски комплекс "Зора" се наоѓа во центарот на одморалиштето Пампорово, веднаш после  хотел Снежанка и на 30 метри од таверна ГАБЕР  меѓу живописната природа на...
78 купени

Зимување во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотелски комплекс Зора, Пампорово - Бугарија

Цена: 755ден.
Валидност 03.02 - 12.02
Цена на човек/ден 937.26 - 821.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
0 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Тридневен и петдневен пакет во студио или апартман со појадок во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Цена: 2812ден.
Валидност 08.01 - 03.02
Цена на човек/ден 1959.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Четириѕвездниот  хотел Екстрим се наоѓа во јужниот дел на туристичкото одморалиште Пампорово . Опкружен со густа зимзелени шума  со чист воздух, заситен со боров мирис инспирира...
8 купени

Зимување во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Extreme****, Пампорово

Цена: 3918ден.
-50%
Валидност 11.01 - 31.03
Цена на човек/ден 821.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери269 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово. Хотелот се наоѓа  на еден километар...
269 купени

Зима во Пампорово, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Купувате за 1643ден. 822ден.
-50%
Валидност 20.01 - 31.01
Цена на човек/ден 632 - 600.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери9 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
9 купени

Last minute Зимување во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 1264ден. 632ден.
Валидност 03.01 - 26.02
Цена на човек/ден 2038.2 - 2180.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери34 купени
Не големите, а најчесто малите детали го  разликуваат вистинскиот хотел со 5 ѕвездички од другите. Услуга со вистински топла насмевка и пред сè спокојно и учтиво внимание, што го...
34 купени

Зимска ски релаксација во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 2038ден.
Валидност 04.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
17 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1264ден.
Валидност 16.01 - 27.01
Цена на човек/ден 758.4 - 805.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
1 купени

Last minute зимување во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 8058ден.
Валидност 04.01 - 20.01
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери50 купени
Апарт-Хотел "Мурсалица" е лоциран во јужниот дел на Пампорово. Природата и достапноста полниот  спектар на комуникациски удобности претвораат местото во комплекс совршен...
50 купени

Зимски одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Цена: 1580ден.
-50%
Валидност 04.01 - 10.03
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери1184 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово. Хотелот се наоѓа  на еден километар...
1184 купени

Зима во Пампорово, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Купувате за 1770ден. 885ден.
-50%
Валидност 20.01 - 28.02
Цена на човек/ден 992.56 - 1102.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
6 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок и вечера во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 2206ден. 1103ден.
-50%
Валидност 20.01 - 28.02
Цена на човек/ден 722.38 - 790 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
0 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 05.12 - 30.03
Цена на човек/ден 672.45 - 790 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
12 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Пакети во студио или апартман со појадок во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 1580ден. 790ден.
Валидност 01.02 - 12.02
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери20 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
20 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет во студио или апартман со појадок во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Цена: 916ден.
-50%
Валидност 19.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
0 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет во студио или апартман со појадок и вечера во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 2149ден. 1074ден.
Валидност 05.12 - 20.01
Цена на човек/ден 1200.8 - 1580 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
Апарт-Хотел "Мурсалица" е лоциран во јужниот дел на Пампорово. Природата и достапноста полниот  спектар на комуникациски удобности претвораат местото во комплекс совршен...
26 купени

Зимски одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Цена: 1201ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3934.2 - 2599.1 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Хотелски комплекс "Зора" се наоѓа во центарот на одморалиштето Пампорово, веднаш после  хотел Снежанка и на 30 метри од таверна ГАБЕР  меѓу живописната природа на...
6 купени

Нова година во Пампорово Бугарија

Празнични пакети со појадок и вечера во Хотелски комплекс Зора, Пампорово - Бугарија

Цена: 7868ден.
Валидност 09.01 - 14.01
Цена на човек/ден 1801.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
10 купени

Oдмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1801ден.
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3160 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово . Хотелот се наоѓа  на еден километар...
9 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Тридневен пакет за Нова година со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 9480ден.
Валидност 27.12 - 29.12
Цена на човек/ден 2054 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
0 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Тридневен пакет од 27 до 29 декември со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 6162ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4834.8 - 4194.9 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Четириѕвездниот  хотел Екстрим се наоѓа во јужниот дел на туристичкото одморалиште Пампорово . Опкружен со густа зимзелени шума  со чист воздух, заситен со боров мирис инспирира...
0 купени

Last minute Нова година во Пампорово Бугарија

Дводневен и четиридневен пакет со појадок и вечера, празнична новогодишна програма + СПА во Хотел...

Цена: 19339ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 1257.68 - 1880.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
0 купени

Нова Година во Пампорово, Бугарија

Дводневен, тридневен и петдневен пакет за Нова Година со појадок во Апартхотел Pine Hills ,...

Цена: 3760ден.
Валидност 19.12 - 29.12
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотелски комплекс "Зора" се наоѓа во центарот на одморалиштето Пампорово, веднаш после  хотел Снежанка и на 30 метри од таверна ГАБЕР  меѓу живописната природа на...
0 купени

Декември во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок или со појадок и вечера во Хотелски комплекс Зора,...

Цена: 2465ден.
Валидност 18.12 - 25.12
Цена на човек/ден 1674.8 - 2133 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Петѕвездниот хотел "Орловец" е синоним на луксуз, спокојството и комфор во скијачкото одморалиште Пампорово . Лоциран на 1600 метри надморска височина, во центарот на...
2 купени

Одмор за двајца во Пампорово

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Орловец*****, Пампорово

Цена: 8532ден.
Валидност 18.12 - 27.12
Цена на човек/ден 1769.6 - 1927.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Не големите, а најчесто малите детали го  разликуваат вистинскиот хотел со 5 ѕвездички од другите. Услуга со вистински топла насмевка и пред сè спокојно и учтиво внимание, што го...
0 купени

Декември во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 1770ден.
-50%
Валидност 03.10 - 22.12
Цена на човек/ден 742.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери1042 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово. Хотелот се наоѓа  на еден километар...
1042 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Купувате за 1485ден. 743ден.
Валидност 01.12 - 23.12
Цена на човек/ден 1548.4 - 1611.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Четириѕвездниот  Гранд хотелот "Мургавец" e дел од бугарскиот ланец хотели " Шарлопов Хотелс ". Лоциран е во центарот на сончевото одморалиште  Пампорово ....
14 купени

Зимување во Пампорово Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Grand Hotel Murgavec and Spa****

Цена: 1548ден.
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1835.96 - 1731.68 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар...
1 купени

Декември во Пампорово, Бугарија

Пакети на база ALL INCLUSIVE Light + Родопска вечер со жива музика и анимација за деца и возрасни...

Цена: 11028ден.
-50%
Валидност 01.12 - 20.12
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
0 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2781ден. 1390ден.
Валидност 15.12 - 22.12
Цена на човек/ден 790 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Апартмани Невада во Пампорово Ве очекуваат оваа зима за еден пријатен и незаборавен одмор меѓу убавината и свежината на Родопите! Апартмани Невада - Пампорово и се наоѓа во срцето на...
0 купени

Отворање на скијачката сезона во Пампорово, Бугари

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во студио или апартман во Апартмани Невада,...

Цена: 1580ден.
-50%
Валидност 05.12 - 30.03
Цена на човек/ден 943.58 - 1106 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
8 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Пакети во студио или апартман со појадок и вечера во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2022.4 - 3160 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
0 купени

Нова Година во Пампорово, Бугарија

Дводневен, тридневен и петдневен пакет за Нова Година со појадок во Апартхотел Pine Hills ,...

Цена: 6320ден.
Валидност 01.12 - 20.12
Цена на човек/ден 1474.77 - 1501 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Перелик Палас Хотел 4 * е лоциран во живописна локација, во непосредна близина на к.к. Пампорово , на 260 километри од Софиja и на 80 км од грaдот Пловдив . Ова е местото за вашиот ски...
0 купени

Декември во Пампорово

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Перелик Палас Хотел****

Цена: 3002ден.
Валидност 14.12 - 29.12
Цена на човек/ден 1611.6 - 1527.23 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Перелик Палас Хотел 4 * е лоциран во живописна локација, во непосредна близина на к.к. Пампорово , на 260 километри од Софиja и на 80 км од грaдот Пловдив . Ова е местото за вашиот ски...
0 купени

Декември во Пампорово

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Перелик Палас Хотел****

Цена: 3223ден.
-50%
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 853.2 - 865.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
0 купени

Декември во Пампорово Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет за во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Купувате за 25975ден. 12988ден.
-50%
Валидност 09.12 - 11.12
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
8 купени

Oтворање на скијачката сезона во Пампорово

Пакет со појадок за само 10 € за отворањето на зимската сезона во Апартхотел Pine Hills, Пампорово

Купувате за 1264ден. 632ден.
Валидност 09.12 - 12.12
Цена на човек/ден 1959.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
2 купени

Отворање на скијачката сезона во Пампорово

Дводневен пакет на база All inclusive light + бесплатна лифт карта во Комплекс Forest Nook,...

Цена: 3918ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3511.08 - 3739.23 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Не големите, а најчесто малите детали го  разликуваат вистинскиот хотел со 5 ѕвездички од другите. Услуга со вистински топла насмевка и пред сè спокојно и учтиво внимание, што го...
0 купени

Нова Година 2017 во Пампорово Бугарија

Тридневен пакет за Нова Година со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 10807ден.
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2686 - 3160 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово . Хотелот се наоѓа  на еден километар...
38 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за Нова година со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 5372ден.
Валидност 25.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
Петѕвездниот хотел "Орловец" е синоним на луксуз, спокојството и комфор во скијачкото одморалиште Пампорово . Лоциран на 1600 метри надморска височина, во центарот на...
7 купени

Last minute одмор во Пампорово

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Орловец*****, Пампорово

Цена: 2781ден.
Валидност 09.01 - 14.01
Цена на човек/ден 1769.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
0 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1770ден.
Валидност 03.01 - 26.02
Цена на човек/ден 1738 - 1848.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Не големите, а најчесто малите детали го  разликуваат вистинскиот хотел со 5 ѕвездички од другите. Услуга со вистински топла насмевка и пред сè спокојно и учтиво внимание, што го...
2 купени

Зимска ски релаксација во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 1738ден.
Валидност 18.12 - 27.12
Цена на човек/ден 1516.8 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Понудата важи за резервации направени до 30 ноември 2016 година! Не големите, а најчесто малите детали го  разликуваат вистинскиот хотел со 5 ѕвездички од другите. Услуга со...
2 купени

Декември во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 1517ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2984.3 - 3181.17 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Понудата важи за резервации направени до 30 ноември 2016 година! Задолжителна доплата за Новогодишен пакет Не големите, а најчесто малите детали го  разликуваат...
10 купени

Нова Година 2017 во Пампорово Бугарија

Тридневен пакет за Нова Година со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 9196ден.
-50%
Валидност 01.10 - 30.11
Цена на човек/ден 474 - 786.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
Хотелски комплекс "Зора" се наоѓа во центарот на одморалиштето Пампорово, веднаш после  хотел Снежанка и на 30 метри од таверна ГАБЕР  меѓу живописната природа на...
10 купени

Есен во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со или без исхрана во Хотелски комплекс Зора, Пампорово - Бугарија

Купувате за 948ден. 474ден.
Валидност 01.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1493.1 - 1324.04 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
5 купени

Есен во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца со појадок, ручек и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 5972ден.
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3325.9 - 2775.43 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Апартмани Невада во Пампорово Ве очекуваат оваа зима за еден пријатен и незаборавен одмор меѓу убавината и свежината на Родопите! Апартмани Невада - Пампорово и се наоѓа во срцето на...
0 купени

Нова година 2017 во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок и Новогодишен пакет за двајца во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 13304ден.
Валидност 29.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3602.4 - 3965.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
1 купени

Нова година 2017 во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок, вечера, Новогодишен аранжман и празнична програма во Комплекс Forest Nook,...

Цена: 21614ден.
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово . Хотелот се наоѓа  на еден километар...
4 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Тридневен пакет за Нова година со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 5688ден.
-50%
Валидност 25.10 - 30.11
Цена на човек/ден 758.4 - 683.19 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
0 купени

Есен на планина во Пампорово Бугарија

Дводневен, петдневен и шестдневен пакет за четворица во Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово -...

Купувате за 12134ден. 6067ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4708.4 - 3665.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово . Хотелот се наоѓа  на еден километар...
0 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Дводневен и тридневен празничен пакет со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 9417ден.
-50%
Валидност 31.08 - 15.10
Цена на човек/ден 758.4 - 684.14 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
4 купени

Есен на планина во Пампорово Бугарија

Дводневен, петдневен и шестдневен пакет за четворица во вила + СПА во Комплекс Forest Nook,...

Купувате за 12134ден. 6067ден.
-50%
Валидност 15.08 - 22.12
Цена на човек/ден 742.6 - 805.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери397 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово. Хотелот се наоѓа  на еден километар...
397 купени

All Inclusive во Пампорово, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакетна база All Inclusive Light во Хотел Евридика***, Пампорово

Купувате за 1485ден. 743ден.
-50%
Валидност 01.07 - 30.10
Цена на човек/ден 1098.1 - 971.7 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери61 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
61 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца со појадок и вечера + СПА услуги во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Купувате за 8785ден. 4392ден.
Валидност 03.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1769.6 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
18 купени

All inclusive во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет на база All inclusive light + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1770ден.
Валидност 23.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1200.8 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери109 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
109 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера и користење на СПА услуги во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1264ден.
Валидност 24.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери52 купени
Четириѕвездниот  хотел Екстрим се наоѓа во јужниот дел на туристичкото одморалиште Пампорово . Опкружен со густа зимзелени шума  со чист воздух, заситен со боров мирис инспирира...
52 купени

СПА релаксација во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Extreme****, Пампорово

Цена: 1138ден.
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 758.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери49 купени
Хотел "Паисиј Хилендарски" - Пампорово располага со сите капацитети да го оствари Вашиот комплетен одмор меѓу прекрасната природа. Удобноста се дополнува со внимателна услуга,...
49 купени

Во лето на планина во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок и вечера во хотел Паисиј Хилендарски, Пампорово

Цена: 758ден.
Валидност 18.08 - 24.09
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери12 купени
Belmont Ski & Spa Hotel е комфорен четириѕвезден хотел, кој се наоѓа во одморалиштето Пампорово , на 85 километри од Пловдив . Тој е лоциран во срцето на една од најубавите планини во...
12 купени

All inclusive во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive + СПА во Belmont Ski & Spa Hotel****, Пампорово

Цена: 1390ден.
Валидност 18.08 - 24.09
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Belmont Ski & Spa Hotel е комфорен четириѕвезден хотел, кој се наоѓа во одморалиштето Пампорово , на 85 километри од Пловдив . Тој е лоциран во срцето на една од најубавите планини во...
0 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Belmont Ski & Spa Hotel****, Пампорово

Цена: 1201ден.
-50%
Валидност 01.09 - 25.09
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери50 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
50 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 01.07 - 15.09
Цена на човек/ден 472.42 - 429.13 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
Изграден во 2011 година, Апартхотел Pine Hills Пампорово нуди сместување во модерен стил само на 350 метри од главните скијачки патеки на Студенец. Главниот пат што ги поврзува Пампорово и...
14 купени

Летна релаксација во Пампорово

Двоневен, тридневен и петдневен пакет во Апартхотел Pine Hills, Пампорово, Бугарија

Купувате за 1890ден. 945ден.
-50%
Валидност 17.06 - 31.08
Цена на човек/ден 474 - 786.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери76 купени
Хотелски комплекс "Зора" се наоѓа во центарот на одморалиштето Пампорово, веднаш после  хотел Снежанка и на 30 метри од таверна ГАБЕР  меѓу живописната природа на...
76 купени

Lетен одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со или без исхрана во Хотелски комплекс Зора, Пампорово - Бугарија

Купувате за 948ден. 474ден.
-50%
Валидност 23.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери38 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
38 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2907ден. 1454ден.
Валидност 06.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери192 купени
Четириѕвездниот  хотел Екстрим се наоѓа во јужниот дел на туристичкото одморалиште Пампорово . Опкружен со густа зимзелени шума  со чист воздух, заситен со боров мирис инспирира...
192 купени

Летна СПА релаксација во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Extreme****, Пампорово

Цена: 1138ден.
-50%
Валидност 18.06 - 01.09
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Викенд населба "Елит Пампорово" се наоѓа во западниот дел на туристички комплекс Пампорово. Од прекрасната локација се открива неверојатна глетка кон врвот "Снежанка"...
0 купени

Летен одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет за сместување во апартман во Викенд населба Елит, Пампорово

Купувате за 1264ден. 632ден.
Валидност 10.07 - 22.08
Цена на човек/ден 1327.2 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери32 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
32 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера и користење на СПА услуги во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1327ден.
-50%
Валидност 14.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери128 купени
Апарт-Хотел "Мурсалица" е лоциран во јужниот дел на Пампорово. Природата и достапноста полниот  спектар на комуникациски удобности претвораат местото во комплекс совршен...
128 купени

Летен одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-0%
Валидност 01.07 - 05.09
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери50 купени
Belmont Ski & Spa Hotel е комфорен четириѕвезден хотел, кој се наоѓа во одморалиштето Пампорово , на 85 километри од Пловдив . Тој е лоциран во срцето на една од најубавите планини во...
50 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Belmont Ski & Spa Hotel****, Пампорово

Купувате за 1201ден. 1201ден.
-50%
Валидност 01.09 - 25.09
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
0 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

50% попуст на тридневен пакет на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 8532ден. 4266ден.
Валидност 01.07 - 05.09
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери114 купени
Belmont Ski & Spa Hotel е комфорен четириѕвезден хотел, кој се наоѓа во одморалиштето Пампорово , на 85 километри од Пловдив . Тој е лоциран во срцето на една од најубавите планини во...
114 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive + СПА во Belmont Ski & Spa Hotel****, Пампорово

Цена: 1390ден.
-64%
Валидност 20.06 - 15.09
Цена на човек/ден 692.04 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери423 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово. Хотелот се наоѓа  на еден километар...
423 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

64% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Купувате за 1896ден. 692ден.
Валидност 23.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1200.8 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери34 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
34 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера и користење на СПА услуги во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1201ден.
-50%
Валидност 05.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери24 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
24 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2907ден. 1454ден.
Валидност 14.07 - 17.07
Цена на човек/ден 1685.23 - 1817 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Четириѕвездниот  хотел Екстрим се наоѓа во јужниот дел на туристичкото одморалиште Пампорово . Опкружен со густа зимзелени шума  со чист воздух, заситен со боров мирис инспирира...
0 купени

Летна СПА релаксација во Пампорово Бугариј

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Extreme****, Пампорово

Цена: 7268ден.
-54%
Валидност 15.07 - 17.07
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Четириѕвездниот  Гранд хотелот "Мургавец" e дел од бугарскиот ланец хотели " Шарлопов Хотелс ". Лоциран е во центарот на сончевото одморалиште  Пампорово ....
4 купени

Викенд во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Grand Hotel Murgavec and Spa****

Купувате за 3792ден. 1738ден.
Валидност 15.07 - 17.07
Цена на човек/ден 1611.6 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
6 купени

Викенд во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1612ден.
Валидност 23.06 - 22.08
Цена на човек/ден 1264 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери35 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарницата и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички....
35 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера и користење на СПА услуги во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1264ден.
-50%
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери46 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
46 купени

All inclusive во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 10.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1019.1 - 1890.63 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
6 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца со појадок и вечера + СПА услуги во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Купувате за 8153ден. 4076ден.
-50%
Валидност 01.04 - 30.06
Цена на човек/ден 758.4 - 683.19 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Апарт -хотел "Forest Nook" е четирисезонски комплекс за одмор, кој се наоѓа на југоисточната страна на сончевото Пампорово и на 900 метри од скијачкиот центар "Студенец"....
3 купени

Пролетен одмор во Пампорово

Дводневен, петдневен и шестдневен пакет за четворица во Вила + СПА во Комплекс Forest Nook,...

Купувате за 12134ден. 6067ден.
-64%
Валидност 20.04 - 15.09
Цена на човек/ден 692.04 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери109 купени
Хотел Евридика е лоциран на 300 метри над храмот "Успение на Пресвета Богородица", со прекрасен поглед на целото одморалиште Пампорово. Хотелот се наоѓа  на еден километар...
109 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

64% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Купувате за 1896ден. 692ден.
Валидност 25.05 - 22.06
Цена на човек/ден 1200.8 - 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарница и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички. На...
12 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера и користење на СПА услуги во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1201ден.
-50%
Валидност 01.07 - 06.09
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
0 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 05.05 - 24.05
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
Хотел Снежанка е лоциран во центарот на еден од најпознатите бугарски скијачки одморалишта - Пампорово и открива прекрасен поглед кон величествените Родопи. Хотел Снежанка е сместен ...
28 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2907ден. 1454ден.
Валидност 18.05 - 24.05
Цена на човек/ден 1200.8 - 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарница и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички. На...
6 купени

24 мај во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера и користење на СПА услуги во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1201ден.
-50%
Валидност 28.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1390.4 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери31 купени
СПА хотел "Орфеј" **** Пампорово се наоѓа на 200 м. од жичарница и на 300 м. од центарот на одморалиштето  Пампорово. СПА хотел Орфеј е нов хотел со четири ѕвездички. На...
31 купени

Првомајски и Велигденски празници во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок и вечера и користење на СПА услуги во Хотел Орфеј****, Пампорово

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 29.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Апарт-Хотел "Мурсалица" е лоциран во јужниот дел на Пампорово. Природата и достапноста полниот  спектар на комуникациски удобности претвораат местото во комплекс совршен...
6 купени

Првомајски и Велигденски празници во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2149ден. 1074ден.