Хотели Тројан - Бугарија

-50% Хотели Тројан - Попуст на сите хотели во Тројан

Валидност 08.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1406.2 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
38 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Цена: 1406ден.
Валидност 01.10 - 31.10
Цена на човек/ден 1200.8 - 1572.1 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Семеен хотел "Алфаризорт Чифлик" *** се наоѓа во срцето на Централен Балкан, до с. Чифлик , едно од најпознатите  I магични места во тројанската Стара планина. Вгнезден помеѓу...
4 купени

Октомври крај Тројан Бугарија

Пакети со појадок и вечера + минерален базен во Семеен хотел Алфаризорт Чифлик***

Цена: 1201ден.
Валидност 25.10 - 22.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 2022.4 ден/ човек
Местоположба Шипково
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Најновиот бутик хотел во Шипково, општина Тројан е лоциран во едно од најстарите бугарски одморалишта "Шипковски бањи", во подножјето на централна Стара Планина. Семеен хотел...
0 купени

Одмор крај Тројан Бугарија

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Семеен Хотел Шипково

Цена: 1232ден.
Валидност 28.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1027 - 1185 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
0 купени

Одмор на планина во Тројан

Дводневни,тридневни и четиридневни пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 2054ден.
Валидност 01.10 - 31.10
Цена на човек/ден 1098.1 - 948 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
0 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Дводневен викенд пакет, тридневен или петдневен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Сима,...

Цена: 2196ден.
Валидност 18.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
28 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 28.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
9 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Дводневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + посета на Музејот на занаетите во Хотел...

Цена: 4993ден.
Валидност 09.07 - 15.09
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери130 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
130 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан - Бугарија

Цена: 1675ден.
Валидност 21.06 - 21.09
Цена на човек/ден 1027 - 1185 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери52 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
52 купени

Лето на планина во Тројанскиот Балкан

Дводневни,тридневни и четиридневни пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 2054ден.
Валидност 07.07 - 15.09
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери154 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
154 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 23.06 - 31.07
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери30 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
30 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 02.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1469.4 - 2054 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
18 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел...

Цена: 1469ден.
Валидност 07.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1264 - 1738 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери50 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
50 купени

Одмор во Стара планина, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ &...

Цена: 1264ден.
Валидност 20.05 - 30.06
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
4 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Сима, Тројан - Р. Бугарија

Цена: 790ден.
Валидност 26.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
0 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Дводневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + посета на Музејот на занаетите во Хотел...

Цена: 4993ден.
-50%
Валидност 29.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
12 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
Валидност 26.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
0 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 30.05 - 20.07
Цена на човек/ден 1027 - 1185 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
18 купени

Лето на планина во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера + бонус 5 ноќевање во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 2054ден.
Валидност 01.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1390.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери95 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
95 купени

Одмор во Стара планина, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ &...

Цена: 1390ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1738 - 2054 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
0 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан...

Цена: 1738ден.
Валидност 04.05 - 30.06
Цена на човек/ден 869 - 1027 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
2 купени

Пролетен одмор во Тројанскиот Балкан - Буг

Пакети со појадок и вечера + бонус 5 ноќевање во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 1738ден.
-50%
Валидност 18.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери46 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
46 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 23.05 - 31.05
Цена на човек/ден 1106 - 1469.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери16 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
16 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан -...

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 19.04 - 30.05
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
3 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Дводневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + посета на Музејот на занаетите во Хотел...

Цена: 4993ден.
-50%
Валидност 24.03 - 30.05
Цена на човек/ден 1106 - 1469.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери64 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
64 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан -...

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 19.04 - 31.05
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
12 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Сима, Тројан - Р. Бугарија

Цена: 790ден.
Валидност 05.05 - 08.05
Цена на човек/ден 1722.2 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
2 купени

Ѓурѓовден во Тројан Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празнична вечера во Парк хотел Тројан и вечера во Парк...

Цена: 3444ден.
Валидност 27.03 - 31.05
Цена на човек/ден 869 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
10 купени

Пролетен одмор во Тројанскиот Балкан - Буг

Пакети со појадок и вечера + бонус 5 ноќевање во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 1738ден.
Валидност 28.04 - 01.05
Цена на човек/ден 1896 - 2054 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
4 купени

Први мај во Тројан Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Цена: 3792ден.
Валидност 01.04 - 30.04
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
6 купени

Одмор за во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 25.03 - 30.05
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
3 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Дводневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + посета на Музејот на занаетите во Хотел...

Цена: 4930ден.
Валидност 17.03 - 30.04
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
10 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Сима, Тројан - Р. Бугарија

Цена: 948ден.
-50%
Валидност 19.03 - 27.04
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
22 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
2 купени

Велигден во Тројан Бугарија

Тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек во Семеен Хотел Сима, Тројан - Р. Бугарија

Цена: 3128ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1674.8 - 1722.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
6 купени

Велигден во Тројан Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празнична Велигденска вечера во Парк хотел Тројан и...

Цена: 3444ден.
Валидност 14.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1848.6 - 1927.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
0 купени

Велигден во Тројан, Бугарија

Пакети со појадок и вечера + празнична Велигденска вечера во Хотел Тројан Плаза****

Цена: 5783ден.
Валидност 10.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1390.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
38 купени

Одмор во Стара планина, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ &...

Цена: 1390ден.
Валидност 10.03 - 10.05
Цена на човек/ден 869 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
2 купени

Пролетен одмор во Тројанскиот Балкан - Бугар

Пакети со појадок и вечера + бонус 5 ноќевање во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 1738ден.
Валидност 07.02 - 31.03
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
3 купени

Одмор за двајца во Тројанскиот Балкан

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 3729ден.
-50%
Валидност 16.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1295.6 - 1422 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. ...
6 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Хотел ДИВА

Купувате за 2591ден. 1296ден.
Валидност 02.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
9 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Дводневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + посета на Музејот на занаетите во Хотел...

Цена: 4993ден.
-50%
Валидност 09.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1469.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
3 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан

Купувате за 5878ден. 2939ден.
Валидност 07.02 - 01.04
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
0 купени

Одмор во Тројан Бугарија

Тридневен пакет со појадок во Парк хотел Тројан и вечера во Парк Хотел Тројан

Цена: 3982ден.
Валидност 26.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1303.5 - 1532.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
0 купени

Одмор во Тројан Бугарија

Пакети со појадок и вечера + внатрешен базен во Парк хотел Тројан

Цена: 3065ден.
Валидност 07.02 - 20.12
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
0 купени

Романтика во Тројан Бугарија

Дводневен пакет со појадок, романтична вечера + шише шампањ во Парк хотел Тројан

Цена: 2718ден.
-50%
Валидност 09.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери54 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
54 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
Валидност 01.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
14 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Сима, Тројан - Р. Бугарија

Цена: 1106ден.
Валидност 23.01 - 01.03
Цена на човек/ден 869 - 1090.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
8 купени

Зимски одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера + бонус 5 ноќевање во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 1738ден.
-50%
Валидност 19.01 - 01.03
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. ...
18 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Хотел ДИВА

Купувате за 2591ден. 1296ден.
Валидност 13.02 - 16.02
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
0 купени

14 ти февруари во Тројан Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА***

Цена: 4045ден.
Валидност 25.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1390.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери54 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
54 купени

Одмор во Стара планина, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ &...

Цена: 1390ден.
-50%
Валидност 10.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1469.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
18 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан

Купувате за 5878ден. 2939ден.
-50%
Валидност 10.01 - 01.03
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери78 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
78 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
Валидност 14.12 - 01.03
Цена на човек/ден 932.2 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
1 купени

Одмор за двајца во Тројанскиот Балкан

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 3729ден.
Валидност 10.12 - 08.02
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
28 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Сима, Тројан - Р. Бугарија

Цена: 948ден.
Валидност 01.02 - 03.04
Цена на човек/ден 948 - 1327.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
0 купени

Одмор во Тројан Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, или со појадок и вечера + во Парк хотел Тројан

Цена: 948ден.
Валидност 01.02 - 03.04
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
2 купени

Одмор во Тројан Бугарија

Тридневен пакет за двајца со појадок во Парк хотел Тројан

Цена: 3792ден.
Валидност 13.02 - 16.02
Цена на човек/ден 1943.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
0 купени

14 ти февруари во Тројан Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА***

Цена: 7774ден.
Валидност 02.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
1 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Дводневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + посета на Музејот на занаетите во Хотел...

Цена: 4993ден.
Валидност 12.01 - 01.02
Цена на човек/ден 1390.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
16 купени

Одмор во Стара планина, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ &...

Цена: 1390ден.
Валидност 29.11 - 14.02
Цена на човек/ден 869 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
8 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера + бонус 5 ноќевање во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 1738ден.
-50%
Валидност 09.01 - 01.03
Цена на човек/ден 1295.6 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери76 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
76 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

Купувате за 2591ден. 1296ден.
Валидност 14.12 - 01.02
Цена на човек/ден 1516.8 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
36 купени

Одмор во Стара планина, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ &...

Цена: 1517ден.
-50%
Валидност 10.12 - 01.02
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери56 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
56 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3107.23 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
3 купени

Нова година во Тројан

Тридневен пакет за двајца со појадок + празнична вечера за Нова Година со DJ во Парк хотел Тројан

Цена: 18644ден.
Валидност 29.12 - 01.01
Цена на човек/ден 3792 - 6004 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан . Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера...
0 купени

Нова година во Тројан, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + празнична вечера за Нова Година и бранч во Хотел Тројан...

Цена: 11376ден.
Валидност 21.10 - 21.12
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
3 купени

Романтика во Тројан Бугарија

Дводневен пакет со појадок, романтична вечера + шише шампањ во Парк хотел Тројан

Цена: 2718ден.
Валидност 03.11 - 20.12
Цена на човек/ден 1516.8 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери90 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
90 купени

Есен на Стара планина, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ &...

Цена: 1517ден.
Валидност 17.10 - 20.12
Цена на човек/ден 940.1 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
4 купени

Одмор за двајца во Тројанскиот Балкан

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 3760ден.
Валидност 21.10 - 21.12
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
0 купени

SPA Temptation во Тројан Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + СПА во Парк хотел Тројан

Цена: 3097ден.
Валидност 26.10 - 15.12
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
2 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Дводневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + посета на Музејот на занаетите во Хотел...

Цена: 4993ден.
-50%
Валидност 08.11 - 22.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери34 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
34 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 09.11 - 22.12
Цена на човек/ден 1516.8 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
0 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел ДИВА

Купувате за 3034ден. 1517ден.
Валидност 19.11 - 22.12
Цена на човек/ден 790 - 1106 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
4 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Семеен Хотел Сима, Тројан - Р. Бугарија

Цена: 790ден.
-50%
Валидност 09.11 - 22.12
Цена на човек/ден 1469.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери13 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
13 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан

Купувате за 5878ден. 2939ден.
Валидност 15.11 - 05.01
Цена на човек/ден 869 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
2 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Четиридневни пакети со појадок и вечера + бонус 5 ноќевање во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 1738ден.
Валидност 28.10 - 15.12
Цена на човек/ден 869 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
2 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 1738ден.
-50%
Валидност 27.09 - 01.12
Цена на човек/ден 1674.8 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери54 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
54 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок, ручек и вечера + користење на минерален базен во...

Купувате за 3350ден. 1675ден.
-50%
Валидност 04.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1137.6 - 1295.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
26 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 19.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
24 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-0%
Валидност 15.09 - 30.11
Цена на човек/ден 869 - 1090.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
8 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Купувате за 1738ден. 1738ден.
Валидност 07.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1516.8 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери100 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
100 купени

Одмор на Стара планина, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ &...

Цена: 1517ден.
Валидност 01.09 - 31.10
Цена на човек/ден 869 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
6 купени

Одмор за двајца во Тројан Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок + базен во Парк хотел Тројан

Цена: 3476ден.
-50%
Валидност 20.09 - 27.10
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
14 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
Валидност 19.09 - 01.11
Цена на човек/ден 1027 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
6 купени

Одмор за двајца во Тројанскиот Балкан

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 4108ден.
-50%
Валидност 06.09 - 30.10
Цена на човек/ден 1137.6 - 1295.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери78 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
78 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 11.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1564.2 - 1558.83 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери16 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
16 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Дводневен и тридневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера + користење на минерален базен во...

Купувате за 6257ден. 3128ден.
-50%
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери74 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
74 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-0%
Валидност 19.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1027 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
24 купени

Одмор за двајца во Тројанскиот Балкан

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Купувате за 4108ден. 4108ден.
Валидност 24.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1027 - 1205.86 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
22 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 2054ден.
Валидност 01.09 - 15.10
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери43 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
43 купени

Одмор на Стара планина, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА***

Цена: 2054ден.
Валидност 28.06 - 31.08
Цена на човек/ден 2054 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери95 купени
Триѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен балкан...
95 купени

Одмор на Стара планина, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА***

Цена: 2054ден.
Валидност 27.07 - 31.08
Цена на човек/ден 869 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
6 купени

Одмор за двајца во Тројан Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок + базен во Парк хотел Тројан

Цена: 3476ден.
Валидност 14.08 - 21.09
Цена на човек/ден 1027 - 1343 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
6 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 2054ден.
-50%
Валидност 16.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери18 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
18 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + користење на минерален базен во Хотел ДИВА

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 23.07 - 12.08
Цена на човек/ден 1027 - 1343 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
12 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Купувате за 4108ден. 2054ден.
Валидност 26.07 - 31.08
Цена на човек/ден 711 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Нема
Купени ваучери10 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
10 купени

Одмор за двајца во Тројан Бугарија

Дводневен пакет за двајца + базен во Парк хотел Тројан

Цена: 2844ден.
-50%
Валидност 30.06 - 25.07
Цена на човек/ден 1027 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
2 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Купувате за 4108ден. 2054ден.
Валидност 20.06 - 20.07
Цена на човек/ден 711 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Нема
Купени ваучери8 купени
Парк Хотел Тројан е дел од ланецот Пи Ес Хотели. Лоциран e на 500 метри од центарот на градот Тројан меѓу живописен рид во парк "Капинчо". Вгнезден меѓу убава борова и букова...
8 купени

Одмор за двајца во Тројан Бугарија

Дводневен пакет за двајца + базен во Парк хотел Тројан

Цена: 2844ден.
Валидност 15.06 - 01.08
Цена на човек/ден 1027 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч . Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
15 купени

Одмор за двајца во Тројанскиот Балкан

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 4108ден.
-50%
Валидност 05.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери91 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
91 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + користење на минерален базен во Хотел ДИВА

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 17.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери76 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
76 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 20.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
14 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 01.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1516.8 - 1959.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери161 купени
Четириѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен...
161 купени

Одмор на Стара планина, Бугарија

Делничен и викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА****

Купувате за 3034ден. 1517ден.
-50%
Валидност 08.06 - 08.07
Цена на човек/ден 869 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
4 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Купувате за 3476ден. 1738ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1027 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч. Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
2 купени

Одмор за двајца во Тројанскиот Балкан

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Цена: 4108ден.
-50%
Валидност 26.05 - 21.09
Цена на човек/ден 869 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
2 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 26.06 - 15.09
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
0 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + користење на минерален базен во Хотел ДИВА

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 23.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1406.2 - 2022.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери29 купени
Четириѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен...
29 купени

Одмор на Стара планина, Бугарија

Делнични и викенд пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА****

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-50%
Валидност 23.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1264 - 1343 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел Чифлик е хотел со две ѕвездички, лоциран во спокојното село Чифлик до град Тројан во Бугарија, на само неколку километри од почетокот на бројни живописни  планински патеки во...
4 купени

Одмор на Стара планина, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на базен во Хотел Чифлик

Купувате за 5056ден. 2528ден.
-50%
Валидност 01.04 - 31.05
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч. Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
17 купени

Одмор за двајца во Тројанскиот Балкан

50% попуст на дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Купувате за 7584ден. 3792ден.
-50%
Валидност 27.04 - 31.05
Цена на човек/ден 869 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
6 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 22.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери33 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
33 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 22.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери58 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
58 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 13.04 - 20.05
Цена на човек/ден 869 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
2 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 16.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1200.8 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
14 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок или пакет на полн пансион + користење на минерален базен во...

Купувате за 2402ден. 1201ден.
-50%
Валидност 19.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
3 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок и вечера + посета на Музејот на занаетите во Хотел Тројан...

Купувате за 9986ден. 4993ден.
-50%
Валидност 25.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1406.2 - 2022.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери71 купени
Четириѕвездниот комплекс неодамна беше претставен на своите гости со ново име ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА. Комплексот е лоциран во непосредна близина на Националниот парк Централен...
71 купени

Одмор на Стара планина, Бугарија

Делнични и викенд пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА****

Купувате за 5625ден. 2812ден.
-50%
Валидност 25.02 - 28.04
Цена на човек/ден 1264 - 1343 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Хотел Чифлик е хотел со две ѕвездички, лоциран во спокојното село Чифлик до град Тројан во Бугарија, на само неколку километри од почетокот на бројни живописни  планински патеки во...
14 купени

Одмор на Стара планина, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на базен во Хотел Чифлик

Купувате за 5056ден. 2528ден.
-50%
Валидност 15.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
26 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 15.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери52 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
52 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 22.03 - 08.05
Цена на човек/ден 869 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
10 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 15.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1185 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
0 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Пакети со појадок и вечера + користење на сауна и џакузи во Семеен Хотел Сима, Тројан - Р. Бугарија

Купувате за 4740ден. 2370ден.
-50%
Валидност 18.03 - 09.04
Цена на човек/ден 1390.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на луксуз и...
0 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

Пролетен викенд во Тројанскиот Балкан - ноќевање + појадок + вечера во Хотел Тројан Плаза****

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 02.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1738 - 2054 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Комплекс Островот предлага: непосредна близина до планината, опуштена атмосфера на комплекс  од затворен тип, настрана од метежот на градот, пространи тревници за секакви игри, патеки за...
24 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба, студио или апартман во Комплекс...

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 15.01 - 30.03
Цена на човек/ден 869 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч. Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
5 купени

Одмор за двајца во Тројанскиот Балкан

50% попуст на дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Купувате за 6952ден. 3476ден.
-50%
Валидност 26.02 - 29.03
Цена на човек/ден 869 - 1082.3 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
0 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 07.02 - 30.03
Цена на човек/ден 1453.6 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
26 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на минерален базен во Хотел ДИВА

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
28 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 10.02 - 13.03
Цена на човек/ден 1027 - 1082.3 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
0 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок, вечера + зимска забава со санки во Хотел Биле, Бели Осам

Купувате за 4108ден. 2054ден.
-50%
Валидност 04.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
8 купени

Зимска идила во Тројан, Бугарија

Дводневен делничен пакет со појадок и вечера + посета на Музејот на занаетите во Хотел Тројан...

Купувате за 9986ден. 4993ден.
-50%
Валидност 13.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери90 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
90 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 20.11 - 01.03
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери84 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
84 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 25.01 - 27.02
Цена на човек/ден 1011.2 - 1082.3 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери11 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
11 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок, вечера + зимска забава со санки во Хотел Биле, Бели Осам

Купувате за 4108ден. 2054ден.
-50%
Валидност 05.01 - 07.02
Цена на човек/ден 1090.2 - 1082.3 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
18 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок, вечера + зимска забава со санки во Хотел Биле, Бели Осам

Купувате за 4329ден. 2180ден.
-50%
Валидност 20.11 - 01.02
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
22 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

50% попуст на еднодневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера во Семеен Хотел Сима,...

Купувате за 4424ден. 2212ден.
-50%
Валидност 13.10 - 01.02
Цена на човек/ден 869 ден/ човек
Местоположба Ловеч
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
Грациозен и  реновиран  Парк Хотел "Стратеш" Ве пречекува  во градот Ловеч. Хотелот е лоциран во парк Стратеш, кој се наоѓа во стариот кварт на градот -...
5 купени

Одмор за двајца во Тројанскиот Балкан

50% попуст на дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Парк Хотел Стратеш, Ловеч - Бугарија

Купувате за 6952ден. 3476ден.
-50%
Валидност 14.12 - 29.01
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери50 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
50 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 05.12 - 05.01
Цена на човек/ден 1090.2 - 1082.3 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
16 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Пакети со појадок, вечера + зимска забава со санки во Хотел Биле, Бели Осам

Купувате за 4329ден. 2180ден.
-50%
Валидност 23.11 - 23.12
Цена на човек/ден 1027 - 1021.63 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
2 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан - Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам

Купувате за 4108ден. 2054ден.
-50%
Валидност 16.11 - 22.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
24 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио во Комплекс Островот -...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 08.10 - 10.12
Цена на човек/ден 932.2 - 903.76 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
0 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Дводневен и тридневен пакет со појадок во Хотел Биле, Бели Осам - Бугарија

Купувате за 3729ден. 1864ден.
-50%
Валидност 21.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Тројан
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
15 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Тројан Плаза****

Купувате за 8342ден. 4171ден.
-50%
Валидност 23.10 - 01.12
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Тројан
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
Семеен Хотел-ресторан Сима се наоѓа во туристичката месност Беклемето, на 20 километри јужно од Тројан, на патот кон Тројанскиот  превој, кој ги поврзува северна и јужна Бугарија....
12 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

50% попуст на еднодневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера во Семеен Хотел Сима,...

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 02.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Тројан
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери44 купени
Задоволство ни е да Ви посакаме добредојде во Хотел Шато Монтан - Вашето место за службено патување и одмор во градот Тројан! Хотел Шато Монтан е лоциран во централниот дел на градот...
44 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Шато Монтан, Тројан

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 15.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Тројан
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
2 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на минерален базен во Хотел ДИВА - Тројан, Бугарија

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 30.09 - 01.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Тројан
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
Уживајте во неверојатната глетка, кристално чистиот воздух и спокојството на Тројанскиот Балкан! Имајте незаборавен зимски одмор! Комплекс Островот предлага: непосредна близина до...
26 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во двојна соба или студио + користење на велосипеди...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 06.08 - 30.11
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Тројан
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери37 купени
Хотел Тројан Плаза **** се наоѓа на самиот брег на реката Бели Осам  во центарот на градот Тројан. Во хотелот "Тројан Плаза" ќе најдете пријатната атмосфера на...
37 купени

Одмор во Тројан, Бугарија

50% попуст на дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Тројан Плаза****

Купувате за 8342ден. 4171ден.
-50%
Валидност 25.09 - 30.10
Цена на човек/ден 1090.2 - 1053.23 ден/ човек
Местоположба Тројан
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Семеен Хотел Биле се наоѓа во Тројанскиот Балкан и работи од почетокот на 2007 година. Хотел Биле фасцинира со елеганција, стил и комфор и ги пренесува  гостите  назад во времето со...
0 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Биле, Бели Осам

Купувате за 4361ден. 2180ден.
-50%
Валидност 23.09 - 01.11
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Тројан
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери40 купени
Лоциран во живописниот Тројански Балкан, хотел Дива нуди прекрасна комбинација помеѓу комфор и гостопримството во близина на природата и далеку од градската  бучава. Хотелот се наоѓа во...
40 купени

Одмор во Тројанскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на минерален базен во Хотел ДИВА

Купувате за 2907ден. 1454ден.
3