Хотели Боровец - Бугариja

-50% Хотели Боровец - Попуст на сите хотели во Боровец.

Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2238.23 - 3476 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Нова година во Боровец, Бугарија

Новогодишни пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 26860ден.
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2085.6 - 2212 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
0 купени

Нова година во Боровец, Бугарија

Тридневен новогодишен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 31284ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4013.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Бор е еден од првите хотели во планинското одморалиште Боровец . Се наоѓа во стариот центар на одморалиштето, на околу 600 метри од ски-лифтот. Реновиран во 2016 год. хотелот располага со...
0 купени

Нова година во Боровец

Тридневен пакет со појадок и вечера + празнична новогодишна вечера во хотел Бор, Боровец

Цена: 12040ден.
Валидност 10.12 - 28.02
Цена на човек/ден 1706.4 - 2085.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
8 купени

Зимски одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1706ден.
Валидност 30.10 - 21.12
Местоположба Боровец
Купени ваучери2 купени
Петзвездниот луксузен хотел "Феста Винтер Палас" се наоѓа на 20 метри од скијачката патеката "Црвено знаме" и брзиот ски-лифт "Ситњаково Експрес" и на 100 метри...
2 купени

Романтика за двајца во Боровец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во апартман со џакузи во Феста Винтер Палас***** Боровец

Цена: 7868ден.
Валидност 29.11 - 11.12
Цена на човек/ден 1264 - 1422 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Цена: 2528ден.
Валидност 29.11 - 11.12
Цена на човек/ден 1027 - 1185 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Цена: 2054ден.
Валидност 01.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1019.1 - 1569.26 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
2 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 4076ден.
Валидност 01.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1004.88 - 1068.08 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
6 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 5024ден.
Валидност 05.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1485.2 - 1801.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Oдмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1485ден.
Валидност 05.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1485.2 - 1801.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1485ден.
-50%
Валидност 19.10 - 30.11
Цена на човек/ден 916.4 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3666ден. 1833ден.
-50%
Валидност 19.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1896 - 2212 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 15.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1580 - 1682.7 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Бор е еден од првите хотели во планинското одморалиште Боровец . Се наоѓа во стариот центар на одморалиштето, на околу 600 метри од ски-лифтот. Реновиран во 2016 год. хотелот располага со...
0 купени

Зимување за двајца во Боровец

Пакети со три, пет или седум ноќевања за двајца со појадок и вечера во хотел Бор, Боровец

Цена: 10096ден.
Валидност 20.09 - 22.10
Цена на човек/ден 1343 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички "Ледени ангели" . Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
8 купени

Одмор во Боровец Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Цена: 2686ден.
-50%
Валидност 01.10 - 30.10
Цена на човек/ден 916.4 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
1 купени

Одмор за двајца во Боровец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3666ден. 1833ден.
-50%
Валидност 26.09 - 30.10
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 01.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1485.2 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок, појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера + СПА во хотел...

Цена: 1485ден.
Валидност 01.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1485.2 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок, појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел Мура***,...

Цена: 1485ден.
Валидност 01.08 - 30.09
Цена на човек/ден 703.1 - 861.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
4 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2812ден.
Валидност 01.08 - 30.09
Цена на човек/ден 752.08 - 815.28 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери9 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
9 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3760ден.
Валидност 10.08 - 30.09
Цена на човек/ден 916.4 - 1422 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери11 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
11 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок, појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера во Хотел Мура***,...

Цена: 916ден.
Валидност 10.08 - 30.09
Цена на човек/ден 916.4 - 1422 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери32 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
32 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок, појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера + СПА во хотел...

Цена: 916ден.
-50%
Валидност 28.08 - 30.09
Цена на човек/ден 869 - 1027 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери11 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
11 купени

Одмор за двајца во Боровец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 28.08 - 30.09
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1343 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички "Ледени ангели" . Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
21 купени

Oдмор во Боровец Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Цена: 2686ден.
Валидност 01.08 - 31.08
Цена на човек/ден 869 - 1027 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери13 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
13 купени

Одмор за двајца во Боровец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Цена: 1738ден.
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 979.6 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
4 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 980ден.
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 671.5 - 829.5 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
3 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2686ден.
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 726.8 - 790 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
6 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3634ден.
-50%
Валидност 06.07 - 31.07
Цена на човек/ден 1738 - 2054 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
14 купени

Одмор за двајца во Боровец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 04.07 - 31.07
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
1 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 01.07 - 26.07
Цена на човек/ден 979.6 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери20 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
20 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 980ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 979.6 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 980ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 671.5 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2686ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 726.8 - 790 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3634ден.
-50%
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 869 - 1027 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
1 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 25.05 - 30.06
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
1 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-55%
Валидност 27.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички "Ледени ангели" . Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
5 купени

Oдмор во Боровец Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Купувате за 5751ден. 2591ден.
Валидност 01.05 - 31.05
Цена на човек/ден 790 - 1264 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 3160ден.
Валидност 01.05 - 31.05
Цена на човек/ден 821.6 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
3 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 4108ден.
Валидност 01.05 - 31.05
Цена на човек/ден 1106 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1106ден.
-50%
Валидност 13.04 - 31.05
Цена на човек/ден 790 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 13.04 - 31.05
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
10 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 01.04 - 30.04
Цена на човек/ден 1422 - 1738 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
6 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1422ден.
Валидност 01.04 - 30.04
Цена на човек/ден 1527.23 - 987.5 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 3950ден.
Валидност 01.05 - 31.05
Цена на човек/ден 1358.8 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1359ден.
Валидност 01.04 - 30.04
Цена на човек/ден 979.6 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
3 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 4898ден.
Валидност 01.05 - 31.05
Цена на човек/ден 916.4 - 979.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 4582ден.
Валидност 01.05 - 31.05
Цена на човек/ден 908.5 - 1422 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
1 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 3634ден.
Валидност 05.04 - 08.04
Цена на човек/ден 1464.03 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
2 купени

Велигден во Боровец

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 3128ден.
Валидност 05.04 - 08.04
Цена на човек/ден 782.1 - 1253.57 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
6 купени

Велигден во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 3128ден.
Валидност 05.04 - 08.04
Цена на човек/ден 1464.03 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Велигден во Боровец

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 3128ден.
Валидност 05.04 - 08.04
Цена на човек/ден 815.28 - 878.48 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
0 купени

Велигден во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 4076ден.
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1832.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
14 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1833ден.
Валидност 24.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1832.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери46 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
46 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1833ден.
Валидност 25.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1335.1 - 1990.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
3 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 5340ден.
Валидност 25.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1257.68 - 1320.88 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
2 купени

Зимски одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до пет лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 6288ден.
Валидност 05.03 - 22.03
Цена на човек/ден 1358.8 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
8 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1359ден.
Валидност 03.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1319.3 - 1422 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
0 купени

Зимски одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 5277ден.
Валидност 03.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1216.6 - 1896 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
1 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 4866ден.
Валидност 03.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1675ден.
Валидност 03.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери53 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
53 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1675ден.
Валидност 03.01 - 28.02
Цена на човек/ден 940.1 - 1464.03 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
2 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 3760ден.
Валидност 03.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1019.1 - 1098.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
4 купени

Зимски одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 4076ден.
-58%
Валидност 20.11 - 20.12
Цена на човек/ден 853.2 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
8 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 2022ден. 853ден.
Валидност 20.11 - 20.12
Цена на човек/ден 821.6 - 1253.26 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
6 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 3286ден.
Валидност 20.11 - 20.12
Цена на човек/ден 861.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
6 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3444ден.
-58%
Валидност 20.11 - 20.12
Цена на човек/ден 853.2 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
8 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 2022ден. 853ден.
-52%
Валидност 01.11 - 30.11
Цена на човек/ден 916.4 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
4 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3792ден. 1833ден.
-50%
Валидност 01.11 - 30.11
Цена на човек/ден 869 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
1 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3476ден. 1738ден.
Валидност 11.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1232ден.
Валидност 11.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1232ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3465.26 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
5 купени

Нова година во Боровец

Тридневен новогодишен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 10396ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3465.57 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
9 купени

Нова Година во Боровец

Тридневен новогодишен пакет со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 10396ден.
-52%
Валидност 01.10 - 31.10
Цена на човек/ден 916.4 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
2 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3792ден. 1833ден.
-50%
Валидност 01.10 - 31.10
Цена на човек/ден 869 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-55%
Валидност 01.10 - 31.10
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички "Ледени ангели" . Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
2 купени

Одмор во Боровец Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Купувате за 5751ден. 2591ден.
Валидност 01.10 - 31.10
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1011ден.
Валидност 01.10 - 31.10
Цена на човек/ден 742.6 - 1148.03 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
1 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2970ден.
Валидност 01.10 - 31.10
Цена на човек/ден 782.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
1 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3128ден.
Валидност 01.10 - 31.10
Цена на човек/ден 1011.2 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1011ден.
-56%
Валидност 17.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери48 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички "Ледени ангели" . Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
48 купени

Одмор во Боровец Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Купувате за 6004ден. 2654ден.
-50%
Валидност 22.08 - 30.09
Цена на човек/ден 774.2 - 1090.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
18 купени

Aвгуст и септември во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 1548ден. 774ден.
Валидност 22.08 - 30.09
Цена на човек/ден 663.6 - 1095.26 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
6 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2654ден.
Валидност 22.08 - 30.09
Цена на човек/ден 742.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери8 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
8 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 2970ден.
-50%
Валидност 22.08 - 30.09
Цена на човек/ден 774.2 - 1090.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери16 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
16 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 1548ден. 774ден.
-50%
Валидност 01.08 - 31.08
Цена на човек/ден 790 - 553 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери17 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
17 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3160ден. 1580ден.
Валидност 17.07 - 31.08
Цена на човек/ден 853.2 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
18 купени

Јули и август во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 853ден.
Валидност 01.08 - 31.08
Цена на човек/ден 742.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери11 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
11 купени

Август во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 2970ден.
Валидност 01.08 - 31.08
Цена на човек/ден 663.6 - 1095.26 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
1 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2654ден.
Валидност 17.07 - 31.08
Цена на човек/ден 853.2 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери49 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
49 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 853ден.
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 624.1 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
3 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2496ден.
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 703.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
2 купени

Јули во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 2812ден.
-50%
Валидност 27.06 - 31.07
Цена на човек/ден 790 - 1027 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери16 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
16 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 869 - 1027 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
4 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3476ден. 1738ден.
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
10 купени

Јули во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 885ден.
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
4 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 885ден.
-55%
Валидност 29.04 - 10.07
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички "Ледени ангели" . Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
14 купени

Пролетен одмор во Боровец Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Купувате за 5751ден. 2591ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
4 купени

Јуни во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1232ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 742.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
0 купени

Јуни во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 2970ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1232ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 663.6 - 1095.26 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
2 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2654ден.
-50%
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 869 - 1027 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери3 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
3 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3476ден. 1738ден.
-50%
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 395 - 1027 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3160ден. 1580ден.
Валидност 01.05 - 31.05
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
4 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 885ден.
Валидност 01.05 - 31.05
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
4 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 885ден.
Валидност 01.05 - 31.05
Цена на човек/ден 782.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
3 купени

Мај во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3128ден.
Валидност 01.05 - 31.05
Цена на човек/ден 703.1 - 1148.03 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Мај во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2812ден.
-50%
Валидност 01.04 - 30.04
Цена на човек/ден 790 - 1027 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери13 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
13 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3160ден. 1580ден.
Валидност 10.04 - 30.04
Цена на човек/ден 734.7 - 1148.03 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
1 купени

Април во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2939ден.
Валидност 10.04 - 30.04
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери9 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
9 купени

Април во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 885ден.
Валидност 10.04 - 30.04
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 885ден.
Валидност 10.04 - 30.04
Цена на човек/ден 782.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
0 купени

Април во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3128ден.
-53%
Валидност 01.04 - 30.04
Цена на човек/ден 900.6 - 1058.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3792ден. 1801ден.
-55%
Валидност 06.04 - 30.04
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички "Ледени ангели" . Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
4 купени

Пролетен одмор во Боровец Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Купувате за 6636ден. 2970ден.
Валидност 13.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
8 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1390ден.
Валидност 13.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
4 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1390ден.
Валидност 13.03 - 30.04
Цена на човек/ден 782.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери11 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
11 купени

Март и април во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3128ден.
Валидност 05.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
2 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1517ден.
Валидност 05.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
0 купени

Одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1517ден.
Валидност 05.03 - 30.04
Цена на човек/ден 813.7 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
1 купени

Март и април во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3255ден.
Валидност 05.03 - 30.04
Цена на човек/ден 758.4 - 1190.06 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Март и април во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 3034ден.
Валидност 31.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
17 купени

Зимски одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1517ден.
Валидност 01.02 - 31.03
Цена на човек/ден 758.4 - 1190.06 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери13 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
13 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 3034ден.
Валидност 31.01 - 31.03
Цена на човек/ден 813.7 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери33 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
33 купени

Зимска релаксација во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3255ден.
Валидност 01.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
18 купени

Зимски одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1517ден.
Валидност 10.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери112 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
112 купени

Зимски одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1517ден.
Валидност 10.12 - 01.03
Цена на човек/ден 758.4 - 1190.37 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери24 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
24 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 3034ден.
Валидност 10.12 - 01.03
Цена на човек/ден 813.7 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери28 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
28 купени

Зимска релаксација во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3255ден.
Валидност 10.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери257 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
257 купени

Зимски одмор во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1517ден.
Валидност 01.12 - 28.12
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
14 купени

Декември во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1517ден.
Валидност 01.12 - 28.12
Цена на човек/ден 758.4 - 1190.06 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
1 купени

Декември во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 3034ден.
Валидност 01.12 - 28.12
Цена на човек/ден 813.7 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери7 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
7 купени

Зимска релаксација во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3255ден.
Валидност 01.12 - 28.12
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец , наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
8 купени

Декември во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 1517ден.
Валидност 03.11 - 01.12
Цена на човек/ден 916.4 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
6 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок или со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 916ден.
Валидност 01.10 - 01.12
Цена на човек/ден 703.1 - 1116.43 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
1 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2812ден.
Валидност 01.10 - 01.12
Цена на човек/ден 758.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери7 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
7 купени

Релаксација во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3034ден.
Валидност 27.12 - 05.01
Цена на човек/ден 3160 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Нова Година во Боровец, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечерa + Новогодишна празнична вечера во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 9480ден.
Валидност 27.12 - 05.01
Цена на човек/ден 1445.7 - 2278.68 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Ножогодишни пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 17348ден.
Валидност 27.12 - 05.01
Цена на човек/ден 1577.47 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
0 купени

Нова Година во Боровец, Бугарија

Тридневен пакет за Нова Година за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 18928ден.
Валидност 01.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1042.8 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
6 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок или со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1043ден.
-50%
Валидност 01.10 - 30.10
Цена на човек/ден 711 - 948 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
3 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 01.10 - 30.10
Цена на човек/ден 790 - 948 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
4 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 01.07 - 20.10
Цена на човек/ден 1279.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери55 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички "Ледени ангели" . Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
55 купени

Одмор во Боровец Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Купувате за 5119ден. 2560ден.
Валидност 24.08 - 01.10
Цена на човек/ден 758.4 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок или со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 758ден.
Валидност 24.08 - 01.10
Цена на човек/ден 529.3 - 926.83 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2117ден.
Валидност 24.08 - 01.10
Цена на човек/ден 608.3 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери9 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
9 купени

Релаксација во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 2433ден.
-50%
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 711 - 948 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери9 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
9 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 790 - 948 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери15 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
15 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3160ден. 1580ден.