Хотели Боровец - Бугариja

-50% Хотели Боровец - Попуст на сите хотели во Боровец.

Валидност 22.09 - 25.09
Цена на човек/ден 726.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 727ден.
Валидност 22.09 - 25.09
Цена на човек/ден 726.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери22 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец, наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
22 купени

Одморво Боровец Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 727ден.
Валидност 01.06 - 31.08
Цена на човек/ден 529.3 - 926.83 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери63 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
63 купени

Лето во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2117ден.
Валидност 01.06 - 31.08
Цена на човек/ден 608.3 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери69 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
69 купени

Летен одмор во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 2433ден.
-50%
Валидност 01.08 - 31.08
Цена на човек/ден 711 - 948 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери12 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
12 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 01.08 - 31.08
Цена на човек/ден 790 - 948 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
12 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 01.07 - 30.07
Цена на човек/ден 711 - 948 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери18 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
18 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 790 - 948 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
10 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3160ден. 1580ден.
Валидност 20.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1138ден.
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 821.6 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец, наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
0 купени

Летна релаксација во Боровец Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 822ден.
-56%
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички "Ледени ангели" . Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
2 купени

Одмор во Боровец Бугарија

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Купувате за 5751ден. 2528ден.
Валидност 01.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 1138ден.
-56%
Валидност 15.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички " Ледени ангели ". Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
10 купени

Пролетен одмор во Боровец

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Купувате за 5751ден. 2528ден.
-50%
Валидност 10.05 - 31.05
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
1 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 10.05 - 31.05
Цена на човек/ден 805.8 - 1027 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3223ден. 1612ден.
-50%
Валидност 29.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец, наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
2 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 2338ден. 1169ден.
-50%
Валидност 29.04 - 08.05
Цена на човек/ден 624.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери6 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
6 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Купувате за 4993ден. 2496ден.
-50%
Валидност 29.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
0 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + сауна и парна бања во Хотел Бреза***, Боровец - Бугарија

Купувате за 2402ден. 1201ден.
-50%
Валидност 28.04 - 08.05
Цена на човек/ден 553 - 758.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Првомајски и Велигденски празници во Боровец

Одмор во Боровец со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Купувате за 4424ден. 2212ден.
-50%
Валидност 28.03 - 30.04
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
1 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 28.03 - 30.04
Цена на човек/ден 805.8 - 1027 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
3 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 3223ден. 1612ден.
-50%
Валидност 11.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
4 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + сауна и парна бања во Хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 2591ден. 1296ден.
-50%
Валидност 11.04 - 28.04
Цена на човек/ден 655.7 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
4 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Купувате за 5246ден. 2623ден.
-50%
Валидност 11.04 - 28.04
Цена на човек/ден 624.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Одмор во Боровец со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Купувате за 4993ден. 2496ден.
-50%
Валидност 01.04 - 10.04
Цена на човек/ден 639.9 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери8 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
8 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Купувате за 5119ден. 2560ден.
-50%
Валидност 01.04 - 10.04
Цена на човек/ден 608.3 - 995.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери7 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
7 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Одмор во Боровец со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Купувате за 4866ден. 2433ден.
-50%
Валидност 01.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
3 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + сауна и парна бања во Хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 03.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери25 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
25 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

50% попуст за еднодневен пакет со појадок и вечера преку целата зимска сезона во Хотел Бреза***,...

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 03.12 - 30.03
Цена на човек/ден 837.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери62 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
62 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Купувате за 6699ден. 3350ден.
-50%
Валидност 21.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец, наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
19 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во ресторан Балкан со оркестар во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 03.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери96 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец, наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
96 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 03.12 - 31.03
Цена на човек/ден 758.4 - 1790.46 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери25 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
25 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Зимување во планината со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец -...

Купувате за 6067ден. 3034ден.
-53%
Валидност 01.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1106 - 1264 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери16 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
16 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора Резиденс Дејзи,...

Купувате за 4740ден. 2212ден.
-50%
Валидност 21.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
3 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa во ресторан Балкан со оркестар во Хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1422 - 1848.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
За нас е огромно задоволство да Ви посакаме добредојде во нашиот комфорен хотел! Хотел „Ројал” отвори врати во јануари 2015 година, после комплетното реновирање на зградата....
0 купени

Јануари во Боровец, Бугарија

Пакети за двајца со појадок или појадок и вечера во јануари во Хотел Ројал***, Боровец

Купувате за 17064ден. 8532ден.
-50%
Валидност 11.12 - 29.12
Цена на човек/ден 1106 - 1422 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
За нас е огромно задоволство да Ви посакаме добредојде во нашиот комфорен хотел! Хотел „Ројал” отвори врати во јануари 2015 година, после комплетното реновирање на зградата....
0 купени

Декември во Боровец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во декември во Хотел Ројал***, Боровец - Р. Бугарија

Купувате за 4424ден. 2212ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 766.3 - 1801.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Зимување во планината со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец -...

Купувате за 6130ден. 3065ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1564.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотел "Мура" е триѕвезден  хотел лоциран во самиот центар на Боровец, наспроти  станицата на жичарницата. Класичната романтика на планинскиот хотел е комбинација на вешт...
0 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 6257ден. 3128ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
Хотел "Бреза" е стилски триѕвезден хотел, кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и жичарницата-гондола на Боровец. Различен и модерен, за многуте  свои гости тој е омилен...
1 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера преку целата зимска сезона во Хотел...

Купувате за 6952ден. 3476ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.11
Цена на човек/ден 845.3 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
2 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Купувате за 6762ден. 3381ден.
-50%
Валидност 01.10 - 30.11
Цена на човек/ден 758.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
Викенд  населбата  Малина е лоциранa непосредно до викенд населба Јагода меѓу убава, вековна борова шума, на тивко и мирно место на  крајот на одморалиштето Боровец....
2 купени

Есен во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Купувате за 6067ден. 3034ден.
-50%
Валидност 01.10 - 30.11
Цена на човек/ден 711 - 837.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери8 купени
Со сончевите  ливади и величествените  борови шуми, Викенд  населбата "Јагода" е особено погодна за семеен одмор. Населбата е лоцирана на околу 2км. или 30 минути...
8 купени

Одмор во Боровец

Одмор во планината со 50 % попуст! Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода,...

Купувате за 5688ден. 2844ден.
-50%
Валидност 15.10 - 15.11
Цена на човек/ден 632 - 790 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
3 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 15.10 - 15.11
Цена на човек/ден 790 - 900.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел "Флора Резиденс Дејзи" , Боровец располага со сместувачката база од 96 места. Хотелски комплекс "Флора Резиденс Дејзи" е дел од "Флора Резиденс" –...
0 купени

Одмор за двајца во Боровец

Eднодневен и тридневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во комплекс Флора...

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-56%
Валидност 01.09 - 30.10
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Неописливо е чувството од уникатниот панорамски поглед, кој се открива од собите на хотелот со четири ѕвездички " Ледени ангели ". Тој се наоѓа на пистите за скијање, непосредно меѓу...
20 купени

Одмор во Боровец

Дводневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Ледени Ангели, Боровец

Купувате за 5751ден. 2528ден.
-50%
Валидност 11.09 - 15.10
Цена на човек/ден 632 - 790 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери11 купени
Комплекс "Флора" располага со се што е потребно за вашиот комплетен и пријатен одмор. Се наоѓа во централниот дел на одморалиштето Боровец, комплексот нуди комфорни и целосно...
11 купени

Одмор за двајца во Боровец

50% попуст на еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во комплекс Флора, Боровец

Купувате за 2528ден. 1264ден.
3