Празници

-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1959.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Тридневен празничен пакет со појадок, вечера и празничен Великденски ручек во Бутик СПА Хотел...

Купувате за 11755ден. 5878ден.
-50%
Валидност 09.04 - 31.05
Цена на човек/ден 1611.6 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Last minute одмор во Велинград, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + бонус СПА процедура во Хотел Здравец Wellness & SPA****

Купувате за 6446ден. 3223ден.
-50%
Валидност 18.03 - 09.05
Цена на човек/ден 695.2 - 979.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Калис, Банскo

Купувате за 1390ден. 695ден.
-50%
Валидност 27.04 - 02.05
Цена на човек/ден 905.97 - 932.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден на Пирин планина

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Хотел Друм, Добриниште -...

Купувате за 3729ден. 1864ден.
-50%
Валидност 28.04 - 25.05
Цена на човек/ден 1366.7 - 1348.06 ден/ човек
Местоположба Девин
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
24 купени

Велигден во Родопите, Бугарија

50% попуст на тридневни и четиридневни пакети со појадок и вечера + празнична Велигденска вечера...

Купувате за 8090ден. 4045ден.
-50%
Валидност 14.02 - 06.03
Цена на човек/ден 1106 - 805.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
19 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Викенд и делнични пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Ајсберг***, Банско

Купувате за 8848ден. 4424ден.
-50%
Валидност 01.01 - 29.02
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Луковит
Купени ваучери12 купени
12 купени

Зимски одмор во Луковит, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Купувате за 4045ден. 2022ден.
-50%
Валидност 11.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1106 - 805.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери35 купени
35 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Викенд и делнични пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Ајсберг***, Банско

Купувате за 8848ден. 4424ден.
-50%
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3149.26 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година 2016 во Банско, Бугарија

Тридневен пакет со појадок, вечера и Новогодина вечера со празнична програма во Хотел Ајсберг***,...

Купувате за 18897ден. 9448ден.