Ски Одмор

-50% СКИ Одмор. Попусти на скијачки дестинации 2015

Валидност 03.02 - 12.02
Цена на човек/ден 937.26 - 821.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Тридневен и петдневен пакет во студио или апартман со појадок во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Цена: 2812ден.
Валидност 01.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1484.57 - 1578.42 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Јануари во Банско

Делнични и викенд пакети со појадок и вечера во Хотел Орфеј****, Банско

Цена: 3157ден.
-50%
Валидност 20.01 - 31.01
Цена на човек/ден 632 - 600.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери9 купени
9 купени

Last minute Зимување во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 1264ден. 632ден.
-50%
Валидност 05.03 - 16.03
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери27 купени
27 купени

Зимски одмор во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Купувате за 11123ден. 5562ден.
-50%
Валидност 21.02 - 16.03
Цена на човек/ден 1011.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери60 купени
60 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 8090ден. 4045ден.
Валидност 04.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
17 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1264ден.
Валидност 16.01 - 27.01
Цена на човек/ден 758.4 - 805.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
1 купени

Last minute зимување во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 8058ден.
-50%
Валидност 04.01 - 28.02
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Зимување во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Златева куќа, Банско - Бугарија

Купувате за 1580ден. 790ден.
Валидност 04.01 - 20.01
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери50 купени
50 купени

Зимски одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Цена: 1580ден.
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1232.4 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери348 купени
348 купени

Зимски одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1232ден.
-50%
Валидност 13.01 - 15.01
Цена на човек/ден 905.97 - 1221.97 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
15 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на тридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Купувате за 5435ден. 2718ден.
-50%
Валидност 20.01 - 28.02
Цена на човек/ден 722.38 - 790 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 20.01 - 28.02
Цена на човек/ден 992.56 - 1102.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок и вечера во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 2206ден. 1103ден.
-50%
Валидност 22.12 - 16.03
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери98 купени
98 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Купувате за 11123ден. 5562ден.
Валидност 22.12 - 16.03
Цена на човек/ден 1011.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери169 купени
169 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Цена: 4045ден.
-50%
Валидност 05.12 - 30.03
Цена на човек/ден 672.45 - 790 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
12 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Пакети во студио или апартман со појадок во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 1580ден. 790ден.
Валидност 01.02 - 12.02
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери20 купени
20 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет во студио или апартман со појадок во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Цена: 916ден.
-50%
Валидност 19.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет во студио или апартман со појадок и вечера во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 2149ден. 1074ден.
-50%
Валидност 09.12 - 28.02
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери100 купени
100 купени

Зимување во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Златева куќа, Банско - Бугарија

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 05.12 - 20.01
Цена на човек/ден 1200.8 - 1580 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

Зимски одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Цена: 1201ден.
Валидност 02.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1493.1 - 1527.23 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Пакети со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости Грбеви, Добриниште

Цена: 4582ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2528 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година 2017 во Велинград Бугарија

Тридневен празничен пакет со појадок + новогодишна вечера во Бутик Хотел St.George, Велинград -...

Цена: 7584ден.
Валидност 27.12 - 29.12
Цена на човек/ден 2054 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Тридневен пакет од 27 до 29 декември со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 6162ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4898 - 5056 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско, Бугарија

Пакети со појадок, вечера и новогодишен пакет во Парк Хотел Гарденија, Банско

Цена: 14694ден.
Валидност 18.12 - 25.12
Цена на човек/ден 1674.8 - 2133 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор за двајца во Пампорово

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Орловец*****, Пампорово

Цена: 8532ден.
Валидност 04.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1264 - 1580 ден/ човек
Местоположба Благоевград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во ски центар Картала Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + ски карта за цел ден во хотел Картала,...

Цена: 1264ден.
-50%
Валидност 18.10 - 31.01
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Кюстендил
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор на планината Осогово

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Планинарски дом Осогово

Купувате за 1770ден. 885ден.
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
20 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive Light во...

Цена: 1232ден.
Валидност 01.12 - 30.04
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Oдмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет во апартман + користење на СПА услуги во Комплекс Банско Ројал Таурс

Цена: 1390ден.
Валидност 01.12 - 10.04
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет во апартман во Комплекс Пирин Плејс, Банско

Цена: 1232ден.
Валидност 09.12 - 21.12
Цена на човек/ден 2575.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Last minute одмор во Банско

Еднодневен делничен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во луксузниот Premier Luxury...

Цена: 5151ден.
-50%
Валидност 22.12 - 16.03
Цена на човек/ден 1327.2 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери287 купени
287 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 10618ден. 5309ден.
Валидност 15.12 - 22.12
Цена на човек/ден 790 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Отворање на скијачката сезона во Пампорово, Бугари

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во студио или апартман во Апартмани Невада,...

Цена: 1580ден.
-50%
Валидност 27.11 - 22.12
Цена на човек/ден 1011.2 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Декември во Банско, Бугарија

Еднодневен делничен пакет со појадок + СПА во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 05.12 - 30.03
Цена на човек/ден 943.58 - 1106 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
8 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Пакети во студио или апартман со појадок и вечера во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 01.12 - 23.12
Цена на човек/ден 1106 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зима во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет во декември со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Софија***,...

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 01.12 - 23.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1158.46 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Декември во Банско

Пакети со појадок, попладневна ужина и вечера + внатрешен базен во Хотел Шато Вапцаров

Цена: 1232ден.
-50%
Валидност 01.12 - 23.12
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Банско, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Софија***, Банско

Купувате за 6636ден. 3318ден.
Валидност 01.12 - 20.12
Цена на човек/ден 1474.77 - 1501 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Декември во Пампорово

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Перелик Палас Хотел****

Цена: 3002ден.
Валидност 14.12 - 29.12
Цена на човек/ден 1611.6 - 1527.23 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Декември во Пампорово

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Перелик Палас Хотел****

Цена: 3223ден.
-50%
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 853.2 - 865.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Декември во Пампорово Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет за во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Купувате за 25975ден. 12988ден.
Валидност 09.01 - 06.03
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1864ден.
-50%
Валидност 22.12 - 16.03
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери980 купени
980 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Купувате за 11123ден. 5562ден.
-50%
Валидност 22.12 - 16.03
Цена на човек/ден 1011.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1059 купени
1059 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 8090ден. 4045ден.
-50%
Валидност 13.01 - 15.01
Цена на човек/ден 905.66 - 1221.66 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери11 купени
11 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на тридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Купувате за 5435ден. 2718ден.
-0%
Валидност 20.11 - 31.01
Цена на човек/ден 790 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Габрово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во месност Узана Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел ресторан Географски центар

Купувате за 790ден. 790ден.
-50%
Валидност 01.12 - 15.12
Цена на човек/ден 1260.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Декември во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Орфеј****, Банско

Купувате за 2522ден. 1261ден.
Валидност 09.12 - 12.12
Цена на човек/ден 1959.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Отворање на скијачката сезона во Пампорово

Дводневен пакет на база All inclusive light + бесплатна лифт карта во Комплекс Forest Nook,...

Цена: 3918ден.
-50%
Валидност 09.12 - 11.12
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери8 купени
8 купени

Oтворање на скијачката сезона во Пампорово

Пакет со појадок за само 10 € за отворањето на зимската сезона во Апартхотел Pine Hills, Пампорово

Купувате за 1264ден. 632ден.
Валидност 02.01 - 30.03
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера во Куќа за гости Грбеви, Добриниште

Цена: 916ден.
-50%
Валидност 15.11 - 30.03
Цена на човек/ден 944.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери64 купени
64 купени

Зимска бајка во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 1890ден. 945ден.
Валидност 15.12 - 01.02
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Зимски одмор во Добриниште

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Цена: 2560ден.
Валидност 25.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
7 купени

Last minute одмор во Пампорово

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Орловец*****, Пампорово

Цена: 2781ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5365.05 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на Пирин планина

Четиридневен пакет на база All Inclusive Light + празнична новогодишна вечера во Комплекс Пирин Голф

Цена: 21461ден.
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1548.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери12 купени
12 купени

All inclusive на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1548ден.
-50%
Валидност 21.10 - 22.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери84 купени
84 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 01.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери80 купени
80 купени

All inclusive во Банско

50% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 13.01 - 15.01
Цена на човек/ден 1137.6 - 1179.63 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на тридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Гоце...

Купувате за 6826ден. 3413ден.
-50%
Валидност 17.10 - 01.12
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 13.01 - 15.01
Цена на човек/ден 905.97 - 1221.97 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери25 купени
25 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на тридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Купувате за 5435ден. 2718ден.
-50%
Валидност 13.01 - 15.01
Цена на човек/ден 1137.6 - 1179.63 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
19 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Гоце...

Купувате за 6826ден. 3413ден.
-50%
Валидност 01.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1137.6 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Ноември во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 22.12 - 27.01
Цена на човек/ден 948 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери239 купени
239 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 7584ден. 3792ден.
-50%
Валидност 15.11 - 30.03
Цена на човек/ден 944.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимска бајка во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 1890ден. 945ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5049.68 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на Пирин планина

Четиридневен пакет на база All Inclusive Light + празнична новогодишна вечера во Комплекс Пирин Голф

Цена: 20199ден.
-50%
Валидност 07.09 - 30.10
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери252 купени
252 купени

All inclusive во Банско

50% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2591ден. 1296ден.
-50%
Валидност 22.12 - 27.01
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери310 купени
310 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Купувате за 10618ден. 5309ден.
-50%
Валидност 22.12 - 27.01
Цена на човек/ден 1264 - 1343 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери83 купени
83 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 10112ден. 5056ден.
-50%
Валидност 25.09 - 01.11
Цена на човек/ден 600.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во Банско на Пирин планина

Еднодневен пакет со домашно приготвени појадок и вечера во Кадева Куќа Пажоко, Банско - Бугарија

Купувате за 1201ден. 600ден.
-50%
Валидност 24.09 - 31.10
Цена на човек/ден 1137.6 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Октомври во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 19.09 - 01.11
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 21.10 - 01.12
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери17 купени
17 купени

All inclusive на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 21.10 - 01.12
Цена на човек/ден 916.4 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 04.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
22 купени

All inclusive во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет на база All inclusive во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 10.09 - 05.10
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

All inclusive на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive Light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 27.07 - 30.09
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери72 купени
72 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 01.07 - 15.09
Цена на човек/ден 472.42 - 429.13 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
14 купени

Летна релаксација во Пампорово

Двоневен, тридневен и петдневен пакет во Апартхотел Pine Hills, Пампорово, Бугарија

Купувате за 1890ден. 945ден.
-50%
Валидност 16.07 - 11.09
Цена на човек/ден 1548.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери501 купени
501 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 28.08 - 01.10
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
28 купени

Релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 01.09 - 06.09
Цена на човек/ден 1106 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Релаксација во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери248 купени
248 купени

All inclusive во Банско

50% попуст на еднодневен делничен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2591ден. 1296ден.
-50%
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери97 купени
97 купени

All inclusive во Банско

50% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 01.08 - 31.08
Цена на човек/ден 1137.6 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 01.07 - 31.07
Цена на човек/ден 1327.2 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери30 купени
30 купени

All Inclusive во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 07.07 - 31.07
Цена на човек/ден 679.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Oдмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско - Бугарија

Купувате за 1359ден. 679ден.
-50%
Валидност 28.06 - 15.07
Цена на човек/ден 1453.6 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
4 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 25.06 - 31.07
Цена на човек/ден 726.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
4 купени

Oдмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско - Бугарија

Купувате за 1454ден. 727ден.
-50%
Валидност 23.06 - 11.09
Цена на човек/ден 1548.4 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive light во Комплекс Пирин Голф - Разлог,...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 17.06 - 11.09
Цена на човек/ден 1232.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери301 купени
301 купени

Летна релаксација на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive light + користење на СПА услуги во...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 03.05 - 01.07
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери16 купени
16 купени

Oдмор во Банско

Еднодневен пакет за двајца со појадок + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско -...

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 18.05 - 26.05
Цена на човек/ден 1327.2 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
8 купени

24 мај во Банско, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет на база Аll Inclusive во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 5309ден. 2654ден.
-50%
Валидност 01.04 - 30.06
Цена на човек/ден 916.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери30 купени
30 купени

All Inclusive во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, со појадок и вечера или на база All Inclusive + користење на СПА...

Купувате за 1833ден. 916ден.
-56%
Валидност 01.05 - 08.05
Цена на човек/ден 916.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Првомајски празници на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс...

Купувате за 2086ден. 916ден.
-50%
Валидност 29.04 - 24.05
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Првомајски и Велигденски празници во Пампорово

Тридневен пакет со појадок,вечера и празничен Велигденски ручек + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица,...

Купувате за 7394ден. 3697ден.
-50%
Валидност 11.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + сауна и парна бања во Хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 2591ден. 1296ден.
-56%
Валидност 23.03 - 28.04
Цена на човек/ден 916.4 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери309 купени
309 купени

Одмор на Пирин планина

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс...

Купувате за 2086ден. 916ден.
-50%
Валидност 11.04 - 28.04
Цена на човек/ден 624.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Одмор во Боровец со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Купувате за 4993ден. 2496ден.
-50%
Валидност 05.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Oдмор во Банско на база All inclusive

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 07.03 - 28.04
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 13.03 - 24.04
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери27 купени
27 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 16.03 - 28.04
Цена на човек/ден 774.2 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Каса...

Купувате за 1548ден. 774ден.
-50%
Валидност 10.03 - 30.09
Цена на човек/ден 790 - 368.46 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца, четворица или шестмина во LUCKY Pamporovo Apartments & SPA ***

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 22.03 - 28.04
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 22.03 - 28.04
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Куќа за гости Грбеви, Добриниште

Купувате за 1706ден. 853ден.
-50%
Валидност 21.03 - 28.04
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера во Хотел Скабрин, Банско

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 28.04 - 03.05
Цена на човек/ден 1548.4 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity...

Купувате за 6826ден. 3413ден.
-50%
Валидност 16.03 - 10.04
Цена на човек/ден 948 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери11 купени
11 купени

Одмор и релаксација во Банско

Еднодневен пакет со појдок или со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Риверсајд

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 01.04 - 10.04
Цена на човек/ден 608.3 - 995.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери7 купени
7 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Одмор во Боровец со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Купувате за 4866ден. 2433ден.
-50%
Валидност 16.03 - 10.04
Цена на човек/ден 948 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Снежанка, Пампорово -...

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 01.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa + сауна и парна бања во Хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 23.02 - 10.05
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
2 купени

Oдмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 23.02 - 10.05
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 15.02 - 10.04
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Одмор во Банско на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Кадева Куќа Пажоко, Банско - Бугарија

Купувате за 1770ден. 885ден.
-50%
Валидност 14.03 - 14.04
Цена на човек/ден 932.2 - 1264 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
36 купени

Одмор во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Безбог,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 14.03 - 14.04
Цена на човек/ден 1121.8 - 1153.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Гоце...

Купувате за 8974ден. 4487ден.
-50%
Валидност 06.03 - 01.04
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
21 купени

Oдмор во Пампорово, Бугарија

Пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Extreme****, Пампорово

Купувате за 10112ден. 5056ден.
-50%
Валидност 07.02 - 30.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
28 купени

Зимување во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште + користење на СПА услуги...

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 01.03 - 31.03
Цена на човек/ден 2338.4 - 2117.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Одмор во Март во Банско, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + СПА и масажи во Гранд Ројал Апартман Комплекс

Купувате за 9354ден. 4677ден.
-50%
Валидност 13.03 - 31.03
Цена на човек/ден 758.4 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери54 купени
54 купени

Last minute Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово -...

Купувате за 1517ден. 758ден.
-50%
Валидност 15.03 - 01.04
Цена на човек/ден 695.2 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимски одмор во Добриниште

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Купувате за 1390ден. 695ден.
-50%
Валидност 15.03 - 01.04
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
21 купени

Одмор во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Старата Тонина Куќа

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери519 купени
519 купени

Одмор во снежниот Пирин

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 03.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери25 купени
25 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

50% попуст за еднодневен пакет со појадок и вечера преку целата зимска сезона во Хотел Бреза***,...

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 03.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери96 купени
96 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 20.12 - 31.03
Цена на човек/ден 616.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери33 купени
33 купени

Одмор во Банско, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок во Хотел Икономов СПА, Банско

Купувате за 1232ден. 616ден.
-50%
Валидност 21.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
19 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во ресторан Балкан со оркестар во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 06.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1200.8 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2402ден. 1201ден.
-50%
Валидност 06.03 - 31.03
Цена на човек/ден 790 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во студио или апартман во Апартмани Невада,...

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 09.03 - 31.03
Цена на човек/ден 979.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Oдмор во Банско

Еднодневен пакет за двајца со појадок + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско -...

Купувате за 3918ден. 1959ден.
-50%
Валидност 10.03 - 31.03
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет во студио или апартман во Комплекс Пирин Плејс, Банско

Купувате за 1264ден. 632ден.
-50%
Валидност 03.12 - 31.03
Цена на човек/ден 758.4 - 1790.46 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери25 купени
25 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Зимување во планината со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец -...

Купувате за 6067ден. 3034ден.
-50%
Валидност 21.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок и вечерa во ресторан Балкан со оркестар во Хотел Бреза***, Боровец

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 06.03 - 26.03
Цена на човек/ден 1896 - 2370 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери32 купени
32 купени

All Inclusive во март во Банско

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Хотел Green Wood & Spa,...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 01.04 - 15.04
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Одмор на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 11.03 - 25.03
Цена на човек/ден 790 - 948 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Дводневни и тридневни пакети со појадок вo Комплекс Замокот 2, Пампорово

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-56%
Валидност 15.03 - 31.03
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери57 купени
57 купени

Last minute одмор на Пирин планина

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 2086ден. 916ден.
-50%
Валидност 01.04 - 30.06
Цена на човек/ден 1327.2 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

All Inclusive во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 05.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери72 купени
72 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости Грбеви,...

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 07.01 - 31.03
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери31 купени
31 купени

Одмор во снежниот от Пирин

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 18.01 - 30.03
Цена на човек/ден 790 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери16 купени
16 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера во Хотел Скабрин, Банско

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 18.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Скабрин, Банско

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 01.04 - 28.04
Цена на човек/ден 1422 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 25.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери362 купени
362 купени

Одмор и релаксација во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Риверсајд

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 27.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор и релаксација во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште + користење на СПА услуги...

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Баня
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор на Пирин планина, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + еднодневна лифт карта за ски зона Добриниште...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 07.02 - 30.03
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери54 купени
54 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 2149ден. 1074ден.
-50%
Валидност 05.03 - 30.03
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 24.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери51 купени
51 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Старата Тонина Куќа

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 07.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери647 купени
647 купени

Зима на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 2086ден. 1043ден.
-50%
Валидност 24.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Зимски одмор во Добриниште

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Купувате за 2022ден. 1011ден.