Ски Одмор

-50% СКИ Одмор. Попусти на скијачки дестинации 2015

-50%
Валидност 09.03 - 24.04
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 08.03 - 31.03
Цена на човек/ден 790 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово -...

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 11.02 - 31.03
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери20 купени
20 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во таверна Френдс во студио или апартман во Комплекс Пирин...

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 08.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1343 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери34 купени
34 купени

Oдмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско -...

Купувате за 2686ден. 1343ден.
-50%
Валидност 07.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Март во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 01.03 - 31.05
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 21.02 - 03.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери7 купени
7 купени

Last minute одмор во Банско

Еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен,...

Купувате за 4930ден. 2465ден.
-50%
Валидност 01.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1074.4 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери71 купени
71 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Шато Вапцаров

Купувате за 2149ден. 1074ден.
-50%
Валидност 06.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1011.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово -...

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 10.02 - 29.02
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

Одмор во Февруари во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 28.02 - 02.03
Цена на човек/ден 3207.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Oдмор во Пампорово, Бугарија

Tридневен пакет за двајца со појадок, вечера и лифт карта + СПА услуги во Хотел Extreme****,...

Купувате за 38489ден. 19244ден.
-50%
Валидност 07.02 - 02.03
Цена на човек/ден 1121.8 - 1216.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Ски одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Софија***, Банско

Купувате за 2244ден. 1122ден.
-50%
Валидност 08.02 - 29.02
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Скијање и релаксација во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок во февруари во Апартхотел Pine Hills, Пампорово, Бугарија

Купувате за 1706ден. 853ден.
-50%
Валидност 17.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1611.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 3223ден. 1612ден.
-50%
Валидност 08.02 - 11.03
Цена на човек/ден 1169.2 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери79 купени
79 купени

Одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово -...

Купувате за 2338ден. 1169ден.
-50%
Валидност 05.01 - 01.03
Цена на човек/ден 1232.4 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери6 купени
6 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 05.01 - 01.03
Цена на човек/ден 1453.6 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери20 купени
20 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет на база All Inclusive во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 04.02 - 29.02
Цена на човек/ден 758.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери40 купени
40 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + опрема за скијање во Златева куќа, Банско -...

Купувате за 1517ден. 758ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во студио или апартман + лифт карта за ски зона Добриниште во...

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 01.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери33 купени
33 купени

Зимување во Банско на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Кадева Куќа Пажоко, Банско - Бугарија

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 20.01 - 15.02
Цена на човек/ден 867.42 - 710.37 ден/ човек
Местоположба Габрово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Узана, Габрово - Бугарија

Делнични пакети со појадок и вечера + Сауна во Хотел Импулс, Узана

Купувате за 3470ден. 1735ден.
-50%
Валидност 14.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
12 купени

Свети Валентин на Пирин планина

Дводневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф

Купувате за 4803ден. 2402ден.
-50%
Валидност 01.12 - 29.02
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Баня
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери97 купени
97 купени

Зимување во Пирин планина, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + еднодневна лифт карта за ски зона Добриниште...

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери39 купени
39 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во студио или апартман во Комплекс Пирин Плејс, Банско

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 06.02 - 11.02
Цена на човек/ден 1106 - 1422 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Last minute Одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово -...

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 12.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1722.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

14 февруари во Банско, Бугарија

Дводневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 6889ден. 3444ден.
-50%
Валидност 10.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1343 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери263 купени
263 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско -...

Купувате за 2686ден. 1343ден.
-50%
Валидност 04.01 - 15.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери144 купени
144 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Златева...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 04.01 - 15.03
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери84 купени
84 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + опрема за скијање во Златева куќа, Банско -...

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1248.2 - 1004.88 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери30 купени
30 купени

Зима во планината

Од 50% до 60% попуст на дводневен, тридневен и петдневен пакет со појадок и користење на СПА...

Купувате за 4993ден. 2496ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1722.2 - 1605.28 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери57 купени
57 купени

Зима во планината

Од 50% до 60% попуст на дводневен, тридневен и петдневен пакет со појадок, вечера и користење на...

Купувате за 6889ден. 3444ден.
-50%
Валидност 12.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1967.1 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Свети Валентин во Банско, Бугарија

Дводневен празничен пакет со појадок и вечера + масажи и СПА во Хотел Риверсајд

Купувате за 7868ден. 3934ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери153 купени
153 купени

Зимување во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште + користење на СПА услуги...

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери414 купени
414 купени

Зимска бајка во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 2149ден. 1074ден.
-50%
Валидност 14.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во јануари во Банско

Дводневен викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA,...

Купувате за 6194ден. 3097ден.
-50%
Валидност 07.02 - 29.02
Цена на човек/ден 1106 - 992.87 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Скијање и релаксација во Пампорово

Пакети со појадок и вечера во февруари во Апартхотел Pine Hills, Пампорово, Бугарија

Купувате за 2212ден. 1106ден.
-50%
Валидност 07.01 - 06.02
Цена на човек/ден 1548.4 - 1738 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 9290ден. 4645ден.
-50%
Валидност 07.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1422 - 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери39 купени
39 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско на Пирин планина

Еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Кадева Куќа Пажоко,...

Купувате за 2907ден. 1454ден.
-50%
Валидност 06.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1042.8 - 1106 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Ски одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Софија***, Банско

Купувате за 2086ден. 1043ден.
-50%
Валидност 13.01 - 28.01
Цена на човек/ден 948 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери73 купени
73 купени

Цела зима скијање и релаксација во Пампорово

Пакети со појадок и вечера преку целата зимска сезона во Апартхотел Pine Hills, Пампорово, Бугарија

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1422 - 1848.6 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Јануари во Боровец, Бугарија

Пакети за двајца со појадок или појадок и вечера во јануари во Хотел Ројал***, Боровец

Купувате за 17064ден. 8532ден.
-50%
Валидност 05.12 - 23.01
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
24 купени

Одмор во Родопите, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Снежанка, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 03.01 - 23.01
Цена на човек/ден 750.5 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимска идила во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет вo студио или апартman вo Комплекс Замокот 2, Пампорово

Купувате за 1501ден. 751ден.
-50%
Валидност 09.01 - 21.01
Цена на човек/ден 1738 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Last minute одмор во Пампорово, Бугарија

Дводневен, тридневен и петдневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел...

Купувате за 13904ден. 6952ден.
-50%
Валидност 04.01 - 24.01
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Јануари на планина во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 3097ден. 1548ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зима во планината

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и лифт карта за ски зона Добриниште во Комплекс Пирин...

Купувате за 3350ден. 1675ден.
-53%
Валидност 17.12 - 31.01
Цена на човек/ден 709.42 - 710.37 ден/ човек
Местоположба Габрово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
20 купени

Одмор во Узана, Габрово - Бугарија

Пакети со појадоки вечера + користење на сауна во Хотел Импулс, Узана

Купувате за 3034ден. 1419ден.
-50%
Валидност 12.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1832.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери78 купени
78 купени

Зимување во Банско, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 3666ден. 1833ден.
-100%
Валидност 09.12 - 08.01
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери279 купени
279 купени

Наградна игра - одмор за двајца во Бугарија

Регистрирајте се за нашата наградна игра и добијте дводневен пакет за двајца во Хотел...

Купувате за 10112ден. 0ден.
-100%
Валидност 09.12 - 08.01
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери472 купени
472 купени

Наградна игра - одмор за двајца во Бугарија

Регистрирајте се за нашата наградна игра и добијте дводневен пакет за двајца во Комплекс Пирин...

Купувате за 11376ден. 0ден.
-100%
Валидност 09.12 - 08.01
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери557 купени
557 купени

Наградна игра - одмор за двајца во Бугарија

Регистрирајте се за нашата наградна игра и добијте дводневен пакет за двајца во Хотел Каса...

Купувате за 8848ден. 0ден.
-50%
Валидност 03.01 - 01.03
Цена на човек/ден 932.2 - 1106 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери175 купени
175 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Безбог,...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери66 купени
66 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости Грбеви,...

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 01.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1232.4 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 10.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во јануари и февруари во Банско

Дводневен викенд пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA,...

Купувате за 6194ден. 3097ден.
-50%
Валидност 10.01 - 29.02
Цена на човек/ден 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Купувате за 2781ден. 1390ден.
-50%
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3886.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
4 купени

Нова година на Пирин планина

Тридневен пакет со појадок и празнична новогодишна вечера во таверна + користење на СПА услуги во...

Купувате за 23321ден. 11660ден.
-50%
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2096.03 - 1394.82 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година 2016 во Пампорово, Бугарија

50% пакети на пакети со појадок вo Апарт хотел Pine Hills, Пампорово

Купувате за 12577ден. 6288ден.
-50%
Валидност 21.12 - 15.03
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
36 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + опрема за скијање во Златева куќа, Банско -...

Купувате за 1580ден. 790ден.
-50%
Валидност 21.12 - 15.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
22 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Златева...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 27.12 - 30.12
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Last minute одмор во Пампорово, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Орфеј****, Пампорово

Купувате за 11376ден. 5688ден.
-50%
Валидност 11.12 - 29.12
Цена на човек/ден 1106 - 1422 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Декември во Боровец

Еднодневен пакет за двајца со појадок во декември во Хотел Ројал***, Боровец - Р. Бугарија

Купувате за 4424ден. 2212ден.
-50%
Валидност 03.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1106 - 1074.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Софија***, Банско

Купувате за 6636ден. 3318ден.
-62%
Валидност 01.12 - 26.12
Цена на човек/ден 1090.2 - 815.28 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Декември на Пирин планината

Над 70% попуст за дводневен, тридневен и петдневен пакет со појадок и користење на СПА услуги во...

Купувате за 5688ден. 2180ден.
-55%
Валидност 01.12 - 29.12
Цена на човек/ден 790 - 948 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Декември на Пирин планина

Над 50% попуст на еднодневни пакети со појадок или појадок и вечера + СПА во Хотел Софија***, Банско

Купувате за 1738ден. 790ден.
-50%
Валидност 27.12 - 30.12
Цена на човек/ден 1769.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Декември на Пирин планина

Четиридневен пакет со појадок и користење на СПА услуги во Комплекс Пирин Голф, Банско - Бугарија

Купувате за 14157ден. 7078ден.
-50%
Валидност 27.12 - 30.12
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок и вечера + користење на сауна и џакузи во Хотел...

Купувате за 11945ден. 5972ден.
-50%
Валидност 03.01 - 24.01
Цена на човек/ден 1042.8 - 908.5 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во студио или апартман во Апартмани Невада,...

Купувате за 4171ден. 2086ден.
-50%
Валидност 18.12 - 24.12
Цена на човек/ден 742.6 - 766.3 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Отворање на скијачката сезона во Пампорово, Бугари

Еднодневен и двoдневен пакет за двајца со појадок во Апартмани Невада, Пампорово

Купувате за 2970ден. 1485ден.
-50%
Валидност 01.12 - 23.12
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
18 купени

Одмор во Декември во Банско

Еднодневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Апартхотел Аспен, Банско - Бугарија

Купувате за 2086ден. 1043ден.
-50%
Валидност 01.12 - 23.12
Цена на човек/ден 821.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
7 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 1643ден. 822ден.
-50%
Валидност 18.12 - 22.12
Цена на човек/ден 786.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
12 купени

Oтворање на скијачката сезона

Пакет со појадок за отворањето на зимската сезона во Апартхотел Pine Hills, Пампорово - Р. Бугарија

Купувате за 1574ден. 787ден.
-50%
Валидност 07.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1327.2 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
20 купени

Одмор во декември - Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера и користење на СПА услуги во Хотел Орфеј****, Пампорово

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 09.12 - 21.12
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Last minute одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел...

Купувате за 10112ден. 5056ден.
-50%
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1327.2 - 1264 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
4 купени

Декември во Банско, Бугарија

Тридневен и петдневен пакет со појадок и вечера во Гранд Ројал Апартман Комплекс

Купувате за 7963ден. 3982ден.
-50%
Валидност 01.12 - 21.12
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери23 купени
23 купени

Декември на планина во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 28.01 - 07.02
Цена на човек/ден 946.42 - 856.99 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимска идила во Пампорово, Бугарија

Релаксација за целото семејство - пакети за ски одмор со појадок во Апартхотел Pine Hills ,...

Купувате за 3786ден. 1893ден.
-50%
Валидност 03.01 - 06.01
Цена на човек/ден 1200.8 - 1279.8 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни пакети со појадок, вечера и лифт карта во Планинарски дом Гоце...

Купувате за 9606ден. 4803ден.
-50%
Валидност 10.12 - 30.03
Цена на човек/ден 913.24 - 790 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
1 купени

Зимска идила во Пампорово, Бугарија

Пакети во студио или апартман со појадок во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 1826ден. 913ден.
-50%
Валидност 10.11 - 20.12
Цена на човек/ден 821.6 - 995.4 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Одмор за двајца во Добриниште, Бугарија

Дводневен и петдневен пакет за двајца со појадок, вечери и масажи во Хотел Валентино 2, Добриниште

Купувате за 7963ден. 3982ден.
-50%
Валидност 01.12 - 20.12
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Росица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 1896ден. 948ден.
-50%
Валидност 01.12 - 22.12
Цена на човек/ден 1011.2 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети со појадок во Апартмани Невада, Пампорово

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 01.12 - 15.03
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + опрема за скијање во Златева куќа, Банско -...

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 01.12 - 15.03
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Златева...

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 01.12 - 29.02
Цена на човек/ден 821.6 - 722.06 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимска идила во Пампорово, Бугарија

Пакети во студио или апартман со појадок во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 1643ден. 822ден.
-50%
Валидност 24.11 - 06.12
Цена на човек/ден 568.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Продолжена викенд релаксација во Банско

Тридневен викенд пакет со појадок и вечера + користење на сауна и џакузи во Хотел Френдс***,...

Купувате за 3413ден. 1706ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 766.3 - 1801.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Боровец, Бугарија

Зимување во планината со 50 % попуст! Пакети за четворица во викенд населба Јагода, Боровец -...

Купувате за 6130ден. 3065ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1564.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мура***, Боровец

Купувате за 6257ден. 3128ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Зимување во Боровец, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет за двајца со појадок и вечера преку целата зимска сезона во Хотел...

Купувате за 6952ден. 3476ден.
-50%
Валидност 14.10 - 20.12
Цена на човек/ден 711 - 342.23 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца, четворица или шестмина во LUCKY Pamporovo Apartments & SPA ***

Купувате за 2844ден. 1422ден.
-50%
Валидност 20.10 - 06.12
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери62 купени
62 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет на база All Inclusive + користење на СПА услуги во Апартхотел Мариja-Антоанета...

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 20.10 - 20.12
Цена на човек/ден 821.6 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во снежниот Пирин

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1643ден. 822ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет во студио или апартман + лифт карта за ски зона Добриниште во Комплекс Пирин...

Купувате за 2338ден. 1169ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.03
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет во студио или апартман во Комплекс Пирин Плејс, Банско

Купувате за 1264ден. 632ден.
-50%
Валидност 25.11 - 30.03
Цена на човек/ден 900.6 - 1106 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Зимска бајка во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 1801ден. 901ден.
-50%
Валидност 01.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери138 купени
138 купени

Одмор во Банско

50% попуст на еднодневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 16.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1358.8 - 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери44 купени
44 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Green Wood &...

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 23.09 - 01.12
Цена на човек/ден 853.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери155 купени
155 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет на база ALL Inclusive Light во Апартхотел Четирилисна Детелина, Банско - Бугарија

Купувате за 1706ден. 853ден.
-50%
Валидност 01.10 - 30.11
Цена на човек/ден 711 - 837.4 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери8 купени
8 купени

Одмор во Боровец

Одмор во планината со 50 % попуст! Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода,...

Купувате за 5688ден. 2844ден.
-50%
Валидност 02.10 - 01.12
Цена на човек/ден 711 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор за двајца во Добриниште, Бугарија

50% попуст на двoдневен и петдневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Валентино I,...

Купувате за 5688ден. 2844ден.
-50%
Валидност 07.10 - 30.11
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Парк Хотел Гарденија, Банско

Купувате за 2086ден. 1043ден.
-50%
Валидност 01.11 - 30.03
Цена на човек/ден 916.4 - 1106 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Зимска бајка во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 1833ден. 916ден.
-50%
Валидност 25.09 - 01.12
Цена на човек/ден 1027 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
20 купени

Одмор на планина - Пампорово

Дводневен Викенд пакет со појадок и вечера во Апарт-Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Купувате за 4108ден. 2054ден.
-50%
Валидност 14.10 - 15.11
Цена на човек/ден 663.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
10 купени

Одмор во Банско, Бугарија

50% попуст на еднодневен пакет за двајца со појадок во Апартхотел Аспен, Банско

Купувате за 2654ден. 1327ден.
-50%
Валидност 18.12 - 29.01
Цена на човек/ден 869 - 1185 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери413 купени
413 купени

Зимување во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 6952ден. 3476ден.
-50%
Валидност 18.12 - 29.01
Цена на човек/ден 1121.8 - 1153.4 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери127 купени
127 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 8974ден. 4487ден.