Ски Одмор

-50% СКИ Одмор. Попусти на скијачки дестинации 2015

Валидност 03.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери44 купени
44 купени

Зимување во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во куќа за гости Пумпалови

Цена: 1548ден.
Валидност 03.01 - 18.03
Цена на човек/ден 1200.8 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Паничище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери56 купени
56 купени

Зимување во скијачкото одморалиште Паничиште

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Луч, Паничиште

Цена: 1201ден.
Валидност 06.03 - 31.03
Цена на човек/ден 995.4 - 1153.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Пакети за двајца со појадок во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 1991ден.
-50%
Валидност 02.01 - 10.03
Цена на човек/ден 1169.2 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Зимски одмор во Банско, Бугарија

Тридневен, четиридневен или петдневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во...

Купувате за 7205ден. 3602ден.
Валидност 05.03 - 10.03
Цена на човек/ден 1137.6 - 1264 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери14 купени
14 купени

Март во Пампорово Бугарија

Пакети со појадок + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 2528ден.
Валидност 10.01 - 10.03
Цена на човек/ден 1264 - 924.3 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери23 купени
23 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Викенд и делнични пакети со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Ајсберг***, Банско

Цена: 5056ден.
Валидност 10.02 - 06.03
Цена на човек/ден 805.8 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери3 купени
3 купени

Зимување во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок, појадок и вечера или на база All inclusive light + сауна и џакузи во...

Цена: 806ден.
-50%
Валидност 29.01 - 13.03
Цена на човек/ден 1137.6 - 1501 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери964 купени
964 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 9101ден. 4550ден.
Валидност 06.02 - 28.02
Цена на човек/ден 1959.2 - 2812.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мурсалица, Пампорово

Цена: 1959ден.
Валидност 06.02 - 28.02
Цена на човек/ден 1232.4 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Пакети за двајца со појадок во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 2465ден.
Валидност 12.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + центар за релаксација во Апартмански комплекс...

Цена: 1548ден.
Валидност 05.01 - 13.03
Цена на човек/ден 1643.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери249 купени
249 купени

Зимски одмор во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Цена: 6573ден.
-50%
Валидност 05.01 - 13.03
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери194 купени
194 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 9986ден. 4993ден.
Валидност 14.02 - 15.02
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Свети Валентин во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок и празнична вечера + сауна и џакузи во Хотел Елица, Пампорово

Цена: 1106ден.
-50%
Валидност 09.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Куќа за гости Стојчеви, Добриниште - Р. Бугарија

Купувате за 3476ден. 1738ден.
Валидност 15.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1137.6 - 1422 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери78 купени
78 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + центар за релаксација во Апартмански...

Цена: 1138ден.
-50%
Валидност 08.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери121 купени
121 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости Грбеви,...

Купувате за 2970ден. 1485ден.
Валидност 19.12 - 01.03
Цена на човек/ден 805.8 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Зимување во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок, појадок и вечера или на база All inclusive light + сауна и џакузи во...

Цена: 806ден.
Валидност 27.02 - 02.03
Цена на човек/ден 1516.8 - 1611.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимски одмор во Пампорово Бугарија

Пакети со појадок + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 3223ден.
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 821.6 - 762.51 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери3 купени
3 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Промотивни пакети со појадок во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Цена: 1643ден.
Валидност 01.12 - 31.01
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери193 купени
193 купени

Зимски одмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера +лифт карта за ски зона Добриниште во Старата Тонина Куќа,...

Цена: 1485ден.
-50%
Валидност 01.12 - 31.01
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 17.02 - 24.02
Цена на човек/ден 1611.6 - 1738 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери20 купени
20 купени

Зимски одмор во Пампорово Бугарија

Пакети со појадок + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 3476ден.
Валидност 02.02 - 28.02
Цена на човек/ден 1200.8 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Пакети за двајца со појадок во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 2402ден.
Валидност 02.01 - 31.01
Цена на човек/ден 948 - 1580 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Пакети за двајца со појадок или појадок и вечера во студио или апартман во Апартмани Невада,...

Цена: 1896ден.
Валидност 15.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1422 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери44 купени
44 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + центар за релаксација во Апартмански комплекс Четирилисна...

Цена: 1422ден.
Валидност 10.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1200.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и користење на сауна, џакузи и парна бања во Хотел Планинска Романса,...

Цена: 1201ден.
-50%
Валидност 02.01 - 05.01
Цена на човек/ден 1474.77 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
15 купени

Зимски одмор во Добриниште, Бугарија

50% попуст на тридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Купувате за 8848ден. 4424ден.
-50%
Валидност 02.01 - 05.01
Цена на човек/ден 1074.4 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
22 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на тридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 6446ден. 3223ден.
-50%
Валидност 02.01 - 05.01
Цена на човек/ден 1348.37 - 1558.83 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на тридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом Гоце...

Купувате за 8090ден. 4045ден.
Валидност 09.01 - 24.02
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Пампорово Бугарија

Пакети со појадок + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 3476ден.
Валидност 01.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Цена: 1296ден.
Валидност 01.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1832.8 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера +лифт карта за ски зона Добриниште во Старата Тонина Куќа,...

Цена: 1833ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2528 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград Бугарија

Тридневен пакет за двајца со појадок и новогодишна вечера во Бутик Хотел St.George, Велинград -...

Цена: 15168ден.
Валидност 07.12 - 22.12
Цена на човек/ден 869 - 1501 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
3 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Пакети за двајца со појадок или појадок и вечера во студио или апартман во Апартмани Невада,...

Цена: 1738ден.
Валидност 15.12 - 05.03
Цена на човек/ден 869 - 1422 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок, појадок и вечера или на база All inclusive light + сауна и џакузи во...

Цена: 869ден.
-52%
Валидност 03.12 - 28.12
Цена на човек/ден 1121.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Софија***, Банско

Купувате за 2338ден. 1122ден.
Валидност 15.12 - 05.03
Цена на човек/ден 1027 - 1343 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Early booking за зимување во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All inclusive light + сауна и џакузи во Хотел...

Цена: 1027ден.
Валидност 08.12 - 30.03
Цена на човек/ден 979.6 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера во Куќа за гости Грбеви, Добриниште

Цена: 980ден.
-50%
Валидност 29.01 - 13.03
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери673 купени
673 купени

Зимски одмор во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Купувате за 11882ден. 5941ден.
-50%
Валидност 20.09 - 01.12
Цена на човек/ден 368.77 - 790 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца, четворица или шестмина во LUCKY Pamporovo Apartments & SPA ***

Купувате за 3160ден. 1580ден.
Валидност 08.12 - 01.04
Цена на човек/ден 979.6 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Куќа за гости Елит, Добриниште

Цена: 980ден.
-50%
Валидност 29.01 - 14.03
Цена на човек/ден 1406.2 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери227 купени
227 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 11250ден. 5625ден.
Валидност 08.12 - 30.03
Цена на човек/ден 963.8 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера во Куќа за гости Грбеви, Добриниште

Цена: 964ден.
Валидност 07.12 - 22.12
Цена на човек/ден 805.8 - 1343 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

Пакети за двајца со појадок или појадок и вечера во студио или апартман во Апартмани Невада,...

Цена: 1612ден.
-50%
Валидност 17.12 - 28.01
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери471 купени
471 купени

Зимски одмор во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Купувате за 10618ден. 5309ден.
-50%
Валидност 17.12 - 28.01
Цена на човек/ден 1011.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери347 купени
347 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 8090ден. 4045ден.
-50%
Валидност 17.12 - 28.01
Цена на човек/ден 1311.4 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери144 купени
144 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 10491ден. 5246ден.
Валидност 18.08 - 30.09
Цена на човек/ден 470.84 - 2208.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери28 купени
28 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Промотивни пакети во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Цена: 471ден.
Валидност 24.06 - 30.09
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери84 купени
84 купени

Летна релаксација во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во Комплекс Банско Ројал Таурс

Цена: 790ден.
Валидност 24.08 - 21.09
Цена на човек/ден 1390.4 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 2781ден.
Валидност 24.08 - 21.09
Цена на човек/ден 1769.6 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери13 купени
13 купени

All inclusive во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет на база All inclusive + СПА во Хотел Орфеј** **, Пампорово

Цена: 3539ден.
-50%
Валидност 10.06 - 30.09
Цена на човек/ден 368.77 - 790 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца, четворица или шестмина во LUCKY Pamporovo Apartments & SPA ***

Купувате за 3160ден. 1580ден.
Валидност 17.07 - 30.09
Цена на човек/ден 628.84 - 786.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 629ден.
Валидност 05.07 - 25.09
Цена на човек/ден 1390.4 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

Летен одмор во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 2907ден.
Валидност 04.07 - 25.09
Цена на човек/ден 1769.6 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери40 купени
40 купени

All inclusive во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет на база All inclusive + СПА во Хотел Орфеј** **, Пампорово

Цена: 3666ден.
Валидност 13.07 - 30.09
Цена на човек/ден 405.74 - 630.42 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Промотивни пакети во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Цена: 1261ден.
Валидност 17.07 - 30.09
Цена на човек/ден 628.84 - 786.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 629ден.
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 726.8 - 884.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 1454ден.
Валидност 23.06 - 25.09
Цена на човек/ден 1706.4 - 1769.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери22 купени
22 купени

Летен одмор во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет на база All inclusive + СПА во Хотел Орфеј** **, Пампорово

Цена: 3539ден.
Валидност 23.06 - 25.09
Цена на човек/ден 1327.2 - 1453.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Летен одмор во Пампорово Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 2781ден.
-50%
Валидност 01.05 - 30.06
Цена на човек/ден 252.8 - 242.06 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери248 купени
248 купени

Пролетен одмор на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на пакети за две или шест лица во Планинарски дом Безбог, Добриниште

Купувате за 506ден. 253ден.
Валидност 17.03 - 30.06
Цена на човек/ден 884.8 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера + СПА во Парк Хотел Гарденија, Банско

Цена: 885ден.
Валидност 20.06 - 31.08
Цена на човек/ден 758.4 - 916.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Oдмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет во Комплекс Банско Ројал Таурс

Цена: 758ден.
Валидност 17.04 - 31.05
Цена на човек/ден 726.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Oдмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет во Комплекс Банско Ројал Таурс

Цена: 727ден.
-50%
Валидност 24.03 - 31.05
Цена на човек/ден 916.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор на Пирин планина

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 1833ден. 916ден.
Валидност 07.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1295.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери50 купени
50 купени

All inclusive во Банско

Еднодневен пакет на база All Inclusive + СПА во Хотел Мараја, Банско

Цена: 1296ден.
Валидност 12.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери42 купени
42 купени

Aприл во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1264ден.
Валидност 17.03 - 08.05
Цена на човек/ден 726.8 - 755.24 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
1 купени

Одмор во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 7552ден.
-0%
Валидност 21.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1169.2 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
24 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Купувате за 1169ден. 1169ден.
-0%
Валидност 01.03 - 16.04
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери48 купени
48 купени

Oдмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Комплекс Банско Ројал Таурс

Купувате за 790ден. 790ден.
Валидност 05.03 - 15.04
Цена на човек/ден 1643.2 - 1580 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери11 купени
11 купени

All inclusive за двајца во Пампорово

Пакети за двајца на база All inclusive light + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 6573ден.
Валидност 05.03 - 15.04
Цена на човек/ден 1177.1 - 1090.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Пампорово

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 4708ден.
-50%
Валидност 17.03 - 17.04
Цена на човек/ден 1248.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери55 купени
55 купени

Зимски одмор во Добриниште, Бугарија

50% попуст на четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта во Хотел Добриништe

Купувате за 9986ден. 4993ден.
-50%
Валидност 17.03 - 17.04
Цена на човек/ден 932.2 - 1264 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери134 купени
134 купени

Зимување на Пирин планина во Добриниште

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 7458ден. 3729ден.
-50%
Валидност 17.03 - 17.04
Цена на човек/ден 1200.8 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери51 купени
51 купени

Зимување во Планинарски дом Гоце Делчев

50% попуст на четиридневни ски пакети со појадок, вечера и карта за ски-лифт во Планинарски дом...

Купувате за 9606ден. 4803ден.
Валидност 12.03 - 13.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
21 купени

Март и април во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1580ден.
-50%
Валидност 06.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1074.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери332 купени
332 купени

Зимување во Банско

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 2149ден. 1074ден.
Валидност 21.03 - 31.03
Цена на човек/ден 944.84 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

All Inclisve во Банско

Еднодневен пакет на база All Inclisve Light во The Secret Hotel, Банско

Цена: 945ден.
-50%
Валидност 03.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1674.8 - 1651.1 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери27 купени
27 купени

Зимување во Банско

Тридневен и четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште + користење...

Купувате за 10049ден. 5024ден.
Валидност 23.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Одмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 05.03 - 31.03
Цена на човек/ден 1422 - 1611.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Март во Банско

Еднодневен делничен пакет со појадок, ручек и вечера или на база All Inclusive Light во Хотел...

Цена: 1422ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Еднодневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Банско...

Цена: 1675ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
19 купени

Одмор во снежниот от Пирин

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 2022ден. 1011ден.
-50%
Валидност 01.12 - 30.03
Цена на човек/ден 1469.4 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери102 купени
102 купени

Одмор во снежниот от Пирин

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + лифт карта во Хотел Друм, Добриниште - Бугарија

Купувате за 9290ден. 4645ден.
Валидност 05.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1516.8 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери47 купени
47 купени

Зимување во Добриниште

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во куќа за...

Цена: 4550ден.
-50%
Валидност 05.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1453.6 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери19 купени
19 купени

Зимување во Добриниште Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште + во Куќа...

Купувате за 8722ден. 4361ден.
-50%
Валидност 09.01 - 31.03
Цена на човек/ден 2096.03 - 2046.1 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Зимски одмор и релаксација во Банско

Тридневен и четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште + користење...

Купувате за 12577ден. 6288ден.
-50%
Валидност 04.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1264 - 1580 ден/ човек
Местоположба Благоевград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1835 купени
1835 купени

Зимување во ски центар Картала Бугарија

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера + ски карта за цел ден во хотел Картала,...

Купувате за 2528ден. 1264ден.
Валидност 04.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1527.23 - 1516.8 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимување во Добриниште, Бугарија

Тридневен и четиридневен со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости...

Цена: 4582ден.
Валидност 10.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1564.2 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери8 купени
8 купени

Oдмор и релаксација во Банско

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок и вечера во Хотел Риверсајд

Цена: 1564ден.
Валидност 09.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Зимски одмор во Добриниште, Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет со појадок + лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости...

Цена: 3697ден.
-50%
Валидност 09.02 - 31.03
Цена на човек/ден 948 - 474 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
3 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца, четворица или шестмина во LUCKY Pamporovo Apartments & SPA ***

Купувате за 3792ден. 1896ден.
Валидност 10.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1843.23 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Зимување на Пирин планина во Разлог

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во...

Цена: 5530ден.
Валидност 08.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери62 купени
62 купени

Зимување во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Шато Вапцаров

Цена: 1232ден.
Валидност 09.02 - 30.03
Цена на човек/ден 1474.77 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет со појадок + лифт карта за ски зона Добриниште во Комплекс Банско...

Цена: 4424ден.
Валидност 22.02 - 31.03
Цена на човек/ден 944.84 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери14 купени
14 купени

All Inclisve во Банско

Еднодневен пакет на база All Inclisve Light во The Secret Hotel, Банско

Цена: 945ден.
Валидност 05.03 - 30.04
Цена на човек/ден 1169.2 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери162 купени
162 купени

Одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1169ден.
-50%
Валидност 23.02 - 01.04
Цена на човек/ден 1611.6 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Добриниште

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Старата...

Купувате за 9670ден. 4835ден.
Валидност 05.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во таверна Френдс во студио или апартман во Комплекс Пирин...

Цена: 1043ден.
Валидност 18.02 - 18.04
Цена на човек/ден 853.2 - 944.84 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 9448ден.
Валидност 05.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1643.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера во таверна Френдс во студио или апартман +...

Цена: 4930ден.
Валидност 15.02 - 31.03
Цена на човек/ден 790 - 908.5 ден/ човек
Местоположба Габрово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во месност Узана Бугарија

Делничен или викенд пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел ресторан Географски центар

Цена: 790ден.
-50%
Валидност 14.12 - 15.03
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимување во Банско на Пирин планина

Тридневен и четиридневен пакет со појадок, вечера и лифт карта за ски зона Добриниште во Кадева...

Купувате за 7963ден. 3982ден.
-50%
Валидност 04.01 - 30.03
Цена на човек/ден 884.8 - 1106 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или појадок и вечера во Хотел Скабрин, Банско

Купувате за 1770ден. 885ден.
Валидност 14.07 - 17.04
Цена на човек/ден 1674.8 - 1572.1 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Еднодневен или четиридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс...

Цена: 1675ден.
-50%
Валидност 01.12 - 15.03
Цена на човек/ден 726.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери48 купени
48 купени

Одмор во Банско на Пирин планина

Еднодневен пакет со домашно приготвени појадок и вечера во Кадева Куќа Пажоко, Банско - Бугарија

Купувате за 1454ден. 727ден.
Валидност 17.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1422 - 1769.6 ден/ човек
Местоположба Паничище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери65 купени
65 купени

Зимување во скијачкото одморалиште Паничиштe

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + ски карта во Хотел Луч, Паничиште

Цена: 1422ден.
Валидност 01.02 - 10.03
Цена на човек/ден 1437.8 - 2014.5 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Зимување во Банско

Еднодневен делничен или викенд пакет со појадок или со појадок и вечера + користење на СПА услуги...

Цена: 1438ден.
Валидност 04.03 - 11.03
Цена на човек/ден 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1643ден.
Валидност 27.02 - 13.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери56 купени
56 купени

Март и април во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1580ден.
Валидност 16.02 - 15.03
Цена на човек/ден 1058.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Хотел Софија***, Банско

Цена: 1059ден.
Валидност 01.02 - 30.04
Цена на човек/ден 1232.4 - 1358.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери73 купени
73 купени

All inclusive зимување во Банско

Еднодневен делничен или викенд пакет на база All Inclusive + СПА во Хотел Мараја, Банско

Цена: 1232ден.
Валидност 02.03 - 26.03
Цена на човек/ден 630.42 - 599.45 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Дводневен, тридневен или четиридневен пакет во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills ,...

Цена: 1261ден.
Валидност 02.01 - 05.03
Цена на човек/ден 1516.8 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери26 купени
26 купени

Зимување во Пампорово

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 6067ден.
Валидност 02.01 - 05.03
Цена на човек/ден 1577.47 - 1967.1 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери54 купени
54 купени

Зимување во Пампорово

Пакети за двајца на база All inclusive light + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 7868ден.
Валидност 15.12 - 05.03
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери120 купени
120 купени

Одмор за двајца во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Адеона Ски & Спа, Банско

Цена: 2212ден.
Валидност 27.02 - 12.03
Цена на човек/ден 832.03 - 752.08 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Пампорово, Бугарија

Тридневен, четиридневен или петдневен пакети во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills ,...

Цена: 2496ден.
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 884.8 - 1042.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Пампорово, Бугарија

Еднодневен пакет за двајца со појадок во студио или апартман во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 1770ден.
Валидност 11.02 - 28.02
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери34 купени
34 купени

All inclusive во Банско

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Цена: 2022ден.
Валидност 12.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери76 купени
76 купени

Зимски одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1169ден.
Валидност 10.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
20 купени

Зимски одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
Валидност 09.02 - 30.03
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери18 купени
18 купени

Oдмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Комплекс Банско Ројал Таурс

Цена: 885ден.
Валидност 17.02 - 01.03
Цена на човек/ден 1516.8 - 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Last minute oдмор во Банско

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Орфеј****, Банско

Цена: 1517ден.
-50%
Валидност 13.02 - 26.02
Цена на човек/ден 758.4 - 790 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери25 купени
25 купени

Февруари во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 3160ден. 1580ден.
-50%
Валидност 13.02 - 26.02
Цена на човек/ден 948 - 1106 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери21 купени
21 купени

Февруари во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок и вечера во студио или апартман во Апартхотел Pine Hills , Пампорово

Купувате за 4424ден. 2212ден.
Валидност 11.02 - 27.02
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Last minute зимување во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Цена: 1896ден.
Валидност 04.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1208.7 - 1204.59 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Зима во Банско, Бугарија

Дводневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Софија***,...

Цена: 2417ден.
-50%
Валидност 15.12 - 31.03
Цена на човек/ден 1611.6 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери60 купени
60 купени

Зимски одмор во Добриниште

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Старата...

Купувате за 9670ден. 4835ден.
Валидност 15.12 - 01.04
Цена на човек/ден 1011.2 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери103 купени
103 купени

Зимски одмор во Добриниште

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Старата Тонина Куќа, Добриниште - Р. Бугарија

Цена: 1011ден.
Валидност 27.12 - 26.02
Цена на човек/ден 1706.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери198 купени
198 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1706ден.
Валидност 21.01 - 26.02
Цена на човек/ден 1911.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Зимување во Пампорово Бугарија

Дводневен, тридневен или петдневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Пампорово*****

Цена: 3824ден.
Валидност 17.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери44 купени
44 купени

All Inclisve зимување во Банско

Еднодневен пакет на база All Inclisve Light во The Secret Hotel, Банско

Цена: 1043ден.
Валидност 08.02 - 20.02
Цена на човек/ден 1260.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери32 купени
32 купени

Одмор во Банско

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Орфеј****, Банско

Цена: 1261ден.
Валидност 28.01 - 07.03
Цена на човек/ден 1074.4 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во лукзузна вила во Пампорово

Пакети за сместување во самостојна Вила во Комплекс Forest Nook, Пампорово - Бугарија

Цена: 10744ден.
Валидност 14.01 - 28.02
Цена на човек/ден 1766.44 - 1829.64 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери24 купени
24 купени

Зимски одмор во Банско

Еднодневен делничен и викенд пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Орфеј****, Банско

Цена: 1766ден.
Валидност 13.12 - 15.03
Цена на човек/ден 790 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Габрово
Исхрана Појадок
Купени ваучери26 купени
26 купени

Зимски одмор во месност Узана Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел ресторан Географски центар

Цена: 790ден.
Валидност 02.01 - 05.03
Цена на човек/ден 2022.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери155 купени
155 купени

Одмор во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 2022ден.
Валидност 06.12 - 01.03
Цена на човек/ден 3807.8 - 5008.6 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимски одмор во Добриниште Бугарија

Пакети со појадок и вечера + Лифт карта и СПА во комплекс Русковец Резорт, Добриниште

Цена: 11439ден.
Валидност 11.02 - 27.02
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери33 купени
33 купени

Last minute зимување во Пампорово

Еднодневен пакет со појадок,вечера + СПА во Хотел Мурсалица, Пампорово - Бугарија

Цена: 1896ден.
Валидност 04.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1843.23 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери44 купени
44 купени

Зимување на Пирин планина во Разлог

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во...

Цена: 5530ден.
Валидност 03.01 - 30.03
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери437 купени
437 купени

Oдмор во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Комплекс Банско Ројал Таурс

Цена: 885ден.
Валидност 05.01 - 30.03
Цена на човек/ден 1474.46 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
4 купени

Зимување во Банско, Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет со појадок + лифт карта за ски зона Добриниште во Комплекс Банско...

Цена: 4424ден.
Валидност 03.01 - 01.03
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок
Купени ваучери11 купени
11 купени

Зимски одмор во Добриниште, Бугарија

Тридневен и четиридневен пакет со појадок + лифт карта за ски зона Добриниште во Куќа за гости...

Цена: 3697ден.
Валидност 19.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1169.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери130 купени
130 купени

Зимски одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен делничен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1169ден.
Валидност 20.01 - 31.03
Цена на човек/ден 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
38 купени

Зимски одмор на Пирин планина во Разлог

Еднодневен викенд пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
Валидност 16.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1158.77 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери25 купени
25 купени

Зимување во Банско

Пакети со појадок, попладневна ужина и вечера + внатрешен базен во Хотел Шато Вапцаров

Цена: 1232ден.
Валидност 16.12 - 01.03
Цена на човек/ден 1727.57 - 1738 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери28 купени
28 купени

Зимски одмор во Банско

Пакети со појадок, попладневна ужина и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Хотел Шато...

Цена: 5182ден.
-50%
Валидност 05.01 - 01.03
Цена на човек/ден 948 - 474 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
1 купени

Зимски одмор во Пампорово, Бугарија

50% попуст на пакети за двајца, четворица или шестмина во LUCKY Pamporovo Apartments & SPA ***

Купувате за 3792ден. 1896ден.
-50%
Валидност 24.01 - 28.02
Цена на човек/ден 790 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Зимување во Банско

50% попуст на еднодневен пакет со појадок и вечера во Златева куќа, Банско - Бугарија

Купувате за 1580ден. 790ден.