Хотели Златни песоци - Бугарија

-50% Хотели Златни песоци - Попуст на сите хотели во Златни песоци. На море

Валидност 24.06 - 12.09
Цена на човек/ден 1896 - 2844 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери97 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
97 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 1896ден.
Валидност 01.06 - 22.09
Цена на човек/ден 2559.6 - 4676.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
0 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + Аквапарк и СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни...

Цена: 2560ден.
Валидност 30.06 - 20.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери445 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
445 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 1264ден.
Валидност 30.06 - 20.09
Цена на човек/ден 790 - 1264 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери22 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
22 купени

Летување во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 790ден.
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери28 купени
Лоциран во јужниот дел на Природен парк Златни песоци, Хотел Белвју е обграден од свежината на блиската шума.  Хотелот на гостите предлага прекрасна морска Панорама на црноморкото...
28 купени

Одмор во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Белвју, Златни песоци

Цена: 1548ден.
Валидност 01.07 - 05.09
Цена на човек/ден 2259.4 - 2765 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Aqua View Hotel се наоѓа во одморалиштето Чајка , на 16 км од центарот на Варна и во близина на одморалиштето Златни песоци . Хотелот се наоѓа на 200 метри од плажата Кабакум. *...
0 купени

Летен одмор на Црно море

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во хотел Аква Вју, Златни песоци

Цена: 2259ден.
-0%
Валидност 10.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1453.6 - 2370 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Континентал **** се наоѓа во срцето на одморалиштето Златни песоци , на неколку минути од плажите и од центарот на Златните песоци. Тоа е совршено место за безгрижен одмор. Тука можете...
0 купени

Летување во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок во Хотел Континентал****, Златни песоци

Купувате за 1454ден. 1454ден.
Валидност 10.06 - 30.09
Цена на човек/ден 2054 - 2970.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Хотел Континентал **** се наоѓа во срцето на одморалиштето Златни песоци , на неколку минути од плажите и од центарот на Златните песоци. Тоа е совршено место за безгрижен одмор. Тука можете...
0 купени

All inclusive во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во Хотел Континентал****, Златни песоци

Цена: 2054ден.
Валидност 18.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1422 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Опкружен со зеленило и дрвја, хотелот се наоѓа во Златни песоци и на 300 метри од плажата и центарот на одморалиштето. Sunrise Hotel гарантира висок квалитет, пријателски однос и денови и...
0 купени

Летување во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок во Hotel Sunrise ****, Златни песоци

Цена: 1422ден.
Валидност 01.07 - 31.08
Цена на човек/ден 2370 - 2528 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери26 купени
Опкружен со зеленило и дрвја, хотелот се наоѓа во Златни песоци и на 300 метри од плажата и центарот на одморалиштето. Sunrise Hotel гарантира висок квалитет, пријателски однос и денови и...
26 купени

All Inclusive на Црно море во Златни песоц

Пакети на база All Inclusive во Hotel Sunrise ****, Златни песоци

Цена: 2370ден.
Валидност 27.05 - 30.06
Цена на човек/ден 1595.8 - 2101.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Aqua View Hotel се наоѓа во одморалиштето Чајка , на 16 км од центарот на Варна и во близина на одморалиштето Златни песоци . Хотелот се наоѓа на 200 метри од плажата Кабакум. *...
0 купени

Летен одмор на Црно море

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во хотел Аква Вју, Златни песоци

Цена: 1596ден.
Валидност 18.06 - 31.08
Цена на човек/ден 2054 - 2528 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери76 купени
Опкружен со зеленило и дрвја, хотелот се наоѓа во Златни песоци и на 300 метри од плажата и центарот на одморалиштето. Sunrise Hotel гарантира висок квалитет, пријателски однос и денови и...
76 купени

All Inclusive на Црно море во Златни песоци

Пакети на база All Inclusive во Hotel Sunrise ****, Златни песоци

Цена: 2054ден.
Валидност 15.04 - 30.05
Цена на човек/ден 1008.04 - 1485.2 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
Лоциран во јужниот дел на Природен парк Златни песоци, Хотел Белвју е обграден од свежината на блиската шума.  Хотелот на гостите предлага прекрасна морска Панорама на црноморкото...
0 купени

Одмор во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Белвју, Златни песоци

Цена: 1008ден.
Валидност 10.08 - 13.09
Цена на човек/ден 790 - 1106 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери22 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
22 купени

Летување во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 790ден.
Валидност 10.08 - 13.09
Цена на човек/ден 1264 - 1738 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери308 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
308 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 1264ден.
Валидност 16.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери163 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
163 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 1264ден.
Валидност 02.07 - 31.07
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери746 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
746 купени

All Inclusive на Црно море

Еднодневен пакет на база All Inclusive + Аквапарк и СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни...

Цена: 1864ден.
Валидност 29.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери36 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
36 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 1264ден.
Валидност 29.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери144 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
144 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 1264ден.
Валидност 25.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 2054 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери10 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
10 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 1264ден.
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
0 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 1264ден.
Валидност 30.12 - 01.01
Цена на човек/ден 3713 - 5767 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Луксузниот хотел Ројал Бич се наоѓа на 100 метри од плажите на Црно море во познатото одморалиште Златни песоци , на 10 км од Варна . Во хотелот има бесплатен Wi-Fi на општите места, како...
0 купени

Нова година на Црно море во Златни песоци

Еднодневен или дводневен пакет со појадок и Празнична новогодишна вечера во Хотел Ројал бич, Варна

Цена: 5767ден.
Валидност 10.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери218 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
218 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 1264ден.
Валидност 01.06 - 30.09
Цена на човек/ден 474 - 1580 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери114 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
114 купени

Early booking за летување во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 474ден.
Валидност 16.06 - 02.07
Цена на човек/ден 2812.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
0 купени

All Inclusive на Црно море во Злат

Еднодневен пакет на база All Inclusive + Аквапарк и СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни...

Цена: 2812ден.
Валидност 16.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1883.36 - 4414.52 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
0 купени

All Inclusive на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + Аквапарк и СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни...

Цена: 3049ден.
Валидност 26.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1883.36 - 4414.52 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
0 купени

Одмор на Црно море во Златни песоц

Еднодневен пакет на база All Inclusive + Аквапарк и СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни...

Цена: 1883ден.
-50%
Валидност 11.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1042.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
0 купени

All inclusive во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All inclusive light во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 2086ден. 1043ден.
-50%
Валидност 11.09 - 30.09
Цена на човек/ден 379.2 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери16 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
16 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 758ден. 379ден.
Валидност 07.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
8 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 2528ден.
-50%
Валидност 26.08 - 30.09
Цена на човек/ден 379.2 - 568.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери20 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
20 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1138ден. 569ден.
-50%
Валидност 06.08 - 30.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери24 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
24 купени

All inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All inclusive light во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 2718ден. 1359ден.
-50%
Валидност 06.08 - 10.09
Цена на човек/ден 948 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери58 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
58 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 20.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери103 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
103 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 2528ден.
Валидност 12.06 - 30.09
Цена на човек/ден 379.2 - 568.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери21 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
21 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет во Хотел Темида, Златни песоци

Цена: 569ден.
-50%
Валидност 15.06 - 10.09
Цена на човек/ден 948 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери357 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
357 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1896ден. 948ден.
Валидност 12.06 - 30.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери60 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
60 купени

All inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All inclusive light во Хотел Темида, Златни песоци

Цена: 1359ден.
Валидност 04.07 - 31.07
Цена на човек/ден 3760.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
0 купени

Одмор на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + Аквапарк и СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни...

Цена: 3760ден.
-50%
Валидност 21.05 - 30.09
Цена на човек/ден 379.2 - 568.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери16 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
16 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 758ден. 379ден.
-50%
Валидност 21.05 - 30.09
Цена на човек/ден 1042.8 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери42 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
42 купени

All inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All inclusive light во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 2086ден. 1043ден.
Валидност 01.10 - 13.10
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери106 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
106 купени

All Inclusive на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни песоци

Цена: 948ден.
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1738 - 2148.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери40 купени
Престиж Хотел и Aквапарк е четириѕвезден апартмански хотел лоциран во центарот на туристички комплекс Златни Песоци , на само 150 метри од централната алеја и плажите на Црно море ....
40 купени

Септември на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + Аквапарк и СПА во Престиж Хотел и Аквапарк****, Златни...

Цена: 1738ден.
Валидност 30.08 - 24.09
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
Лоциран во јужниот дел на Природен парк Златни песоци, Хотел Белвју е обграден од свежината на блиската шума.  Хотелот на гостите предлага прекрасна морска Панорама на црноморкото...
20 купени

Септември во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотел Белвју, Златни песоци

Цена: 1106ден.
Валидност 06.07 - 06.09
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери26 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
26 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Темида, Златни песоци

Цена: 1548ден.
Валидност 06.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1580 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери162 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
162 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Цена: 3160ден.
Валидност 01.07 - 30.09
Цена на човек/ден 1264 - 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери143 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
143 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет за двајца во текот на целата летна сезона на база All Inclusive во Хотел...

Цена: 2528ден.
Валидност 11.05 - 31.05
Цена на човек/ден 1390.4 - 2180.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Четириѕвездниот Хотел "Луна" се наоѓа во северниот дел на Златни Песоци , на 50 метри од плажите на Црно море и на 500 метри од центарот на одморалиштето. Заобиколен од свежината...
0 купени

All inclusive на Црно море во Златни песоц

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive во Хотел Луна****, Златни песоци

Цена: 1390ден.
Валидност 15.05 - 31.05
Цена на човек/ден 632 - 948 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
0 купени

All Inclusive летување во Златни песоци

Еднодневен пакет за двајца со појадок, појадок и вечера или на база All Inclusive во Хотел...

Цена: 1264ден.
Валидност 08.05 - 16.05
Цена на човек/ден 1738 - 2654.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Четириѕвездниот Хотел "Луна" се наоѓа во северниот дел на Златни Песоци , на 50 метри од плажите на Црно море и на 500 метри од центарот на одморалиштето. Заобиколен од свежината...
0 купени

All inclusive на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive во Хотел Луна****, Златни песоци

Цена: 1738ден.
Валидност 28.04 - 02.05
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Четириѕвездниот Хотел "Луна" се наоѓа во северниот дел на Златни Песоци , на 50 метри од плажите на Црно море и на 500 метри од центарот на одморалиштето. Заобиколен од свежината...
0 купени

Први мај на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + празнична вечера и топол базен во Хотел Луна****, Златни...

Цена: 1896ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2054 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
Четириѕвездниот Хотел "Луна" се наоѓа во северниот дел на Златни Песоци , на 50 метри од плажите на Црно море и на 500 метри од центарот на одморалиштето. Заобиколен од свежината...
2 купени

Велигден на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + празничен Велигденски ручек и топол базен во Хотел...

Цена: 2054ден.
Валидност 16.03 - 13.04
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
4 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен делничен пакет на база All Inclusive + топол внатрешен базен во Хотелски комплекс...

Цена: 1548ден.
Валидност 04.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери30 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
30 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен делничен пакет на база All Inclusive + топол внатрешен базен во Хотелски комплекс...

Цена: 1548ден.
Валидност 03.01 - 31.01
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
4 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен делничен пакет на база All Inclusive + топол внатрешен базен во Хотелски комплекс...

Цена: 1548ден.
Валидност 01.11 - 20.12
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери28 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
28 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен делничен пакет на база All Inclusive + топол внатрешен базен во Хотелски комплекс...

Цена: 1548ден.
-50%
Валидност 06.09 - 30.09
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
0 купени

All Inclusive летување во Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Купувате за 4424ден. 2212ден.
-50%
Валидност 08.09 - 30.09
Цена на човек/ден 505.6 - 837.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери10 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
10 купени

Септември на Златни песоци на база All inclusive

Еднодневен пакет со појадок или на база All inclusive light во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1011ден. 506ден.
-50%
Валидност 01.09 - 30.09
Цена на човек/ден 628.84 - 1011.2 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери6 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
6 купени

Септември на Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1264ден. 629ден.
-50%
Валидност 08.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1422 - 1580 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери36 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
36 купени

All Inclusive летување во Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive во Хотел Преслав, Златни песоци

Купувате за 5688ден. 2844ден.
-50%
Валидност 22.07 - 31.08
Цена на човек/ден 1121.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери718 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
718 купени

Летување на Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет на база All inclusive light + базен во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 2244ден. 1122ден.
-50%
Валидност 15.07 - 31.08
Цена на човек/ден 410.8 - 1121.8 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери567 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
567 купени

Летување на Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет без исхрана или на база All inclusive light + базен во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 822ден. 411ден.
-50%
Валидност 12.07 - 31.08
Цена на човек/ден 695.2 - 1232.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок
Купени ваучери21 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
21 купени

Летување на Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, или со појадок, ручек и вечера + базен во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 1390ден. 695ден.
-50%
Валидност 25.06 - 31.08
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Златни Пясъци
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери76 купени
Хотел "Темида" се наоѓа во туристичкиот комплекс Златни Песоци , на 12 километри од градот Варна . Аеродромот Варна е на 20 километри, железничката станица и автобуската...
76 купени

Летување на Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + базен во Хотел Темида, Златни песоци

Купувате за 2465ден. 1232ден.
-50%
Валидност 17.05 - 31.08
Цена на човек/ден 1106 - 1580 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери603 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
603 купени

All Inclusive летување во Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет за двајца во текот на целата летна сезона на база All Inclusive во Хотел...

Купувате за 4424ден. 2212ден.
Валидност 18.06 - 30.06
Цена на човек/ден 1864.4 - 1880.2 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери33 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
33 купени

Летување во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотелски комплекс Арена Мар****

Цена: 1880ден.
-50%
Валидност 27.05 - 11.06
Цена на човек/ден 632 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
Хотел Преслав се наоѓа во летното одморалиште Златни Песоци на брегот на Црното море, опкружен со зеленило и оддалечен само 150 метри од плажите, до кои се доаѓа преку пријатна алеја. Во...
0 купени

Last minute летување во Златни песоци Бугарија

Еднодневен пакет со појадок за двајца во Хотел Преслав, Златни песоци

Купувате за 2528ден. 1264ден.
-50%
Валидност 10.12 - 15.01
Цена на човек/ден 1137.6 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
10 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на внатрешен базен во Хотелски комплекс Арена...

Купувате за 2275ден. 1138ден.
-50%
Валидност 10.12 - 15.01
Местоположба Златни пeсoци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
Хотелски комплекс Арена Мар 4 * е лоциран во одморалиштето Златни Песоци - на 150 метри од плажаата и на 250 метри од центарот на одморалиштето. Изграден во 2015 година хотелот е...
0 купени

Одмор во Златни песоци, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на внатрешен базен во Хотелски комплекс Арена...

Купувате за 2275ден. 1138ден.

Хотели Златни песоци - Бугарија

Информација за Хотели Златни Песоци

Хотели Златни Песоци
  Златни Песоци е познато бугарски одморалиште, кое се наоѓа во општина Варна.Тоа е едно од најпосетените туристички места во северното  крајбрежје на Црното море. Овде плажата достигнува до 100 метри широчина, долга е речиси 3,5 километри и е прекриена со златен песок, па одовде доажа името на одморалиштето. Според стара легенда овде пирати сокриле украдено богатство со злато, а како одмазда природата го покрила со фин песок. Лоциран е на околу 4 километри од природниот парк "Златните Песоци", што значи дека посетителите на ова црноморско одморалиште можат да се восхитуваат како на жешкиот песок и разладувачките морски бранови, така и на различната флора  и фауна во паркот.
Гостите на ова прекрасно летувалиште можат да се радуваат на чиста морска вода, совршено негувани плажи и на организирани туристички излети низ природниот парк. Во оваа зона  заштитена со закон можете да го разгледате Алаџа манастир - еден од ретките во Бугарија зачувани скални манастири. Тука за малку можете да се сокриете од сонцето на свежина и свеж воздух, и да видите ретки видови растенија.

Хотели Златни Песоци се многубројни и се по целото крајбрежје на летувалиштето. Многу разновидни услуги, атракции и забава се нудат во нив. Златните Песоци се посетува од бугарски, а исто така и од странски туристи, затоа услугата е на исклучително високо и професионално ниво. Цената на ноќевањата е променлива и зависи од категоријата на хотелите, и речиси сите хотели Златни Песоци нудат All Inclusive.
Овде има забава за децата, а исто така и за нивните родители. За децата има изградени многу терени за игра, аквапаркови, водни лизгалки и др., а за возрасните - атрактивни клубови, ресторани, дискотеки и ноќни барови, каде што може да се забавуваат до рани зори. Разновидноста на вкусни морски деликатеси, европска и бугарска кујна, ќе ве натера да ги излижете прстите. За љубителите на спортот се нудат возење на водни скии и џетови, водни падобрани, сурфање и сл. Има исто така и многу терени за стрелаштво со лак, терени за одбојка на плажа, пејнтбол, училишта за нуркање, куглани и тениски игралишта. Условите за пловење се исто така многу добри. Шетајќи по алеите на овој морски комплекс, може да  разгледате и да си купите интересни сувенири за спомен од возбудливиот летен одмор.
Освен СПА центрите и базените со лековита минерална вода во некои хотели Златните Песоци, за гостите болни од артроза, бронхитис, неврози и стресни состојби има изградени балнеолошки центри, каде што ќе добијат потребно внимание и третман. Лековита кал и лековити растенија во комбинација со морската вода богата со соли, специфичната клима и чистиот воздух, ќе ве ослободат од стресот и напнатоста во вашето секојдневие.
Иако е едно од најстарите црноморски одморалишта, Златни Песоци денес се етаблира како сончев рај за посетителите. Тој е популарна летна туристичка дестинација и е рангирана до Сен Тропе (Франција) и Ибица (Шпанија) како едно од најпопуларните и убави летувалишта во Европа.

1