Хотели Бугариja. Сите Понуди.

Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4317.51 - 4528.28 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско

Тридневен новогодишен пакет со појадок или со појадок и вечера + празнична фолклорна програма во...

Цена: 12953ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2949.23 - 5056 ден/ човек
Местоположба с.Гайтаниново
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на Пирин планина

Тридневни пакети со појадоци и празнична новогодишна вечера + СПА во СПА комплекс Mentor Resort,...

Цена: 9164ден.
Валидност 28.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3065.2 - 3634 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско

Пакети со три, четири или пет ноќевања со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 10902ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 ден/ човек
Местоположба Балчик
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери43 купени
43 купени

Нова година на Црно море во Балчик

Дводневен, тридневен или четиридневен пакет со појадоци и вечери + Празнична новогодишна DJ...

Цена: 6320ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 6320 - 7476.56 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Сандански

Тридневен или четиридневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера + СПА во Медите СПА...

Цена: 18960ден.
Валидност 28.12 - 01.01
Цена на човек/ден 3476 - 4724.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Тројан, Бугарија

Новогодишни пакети со појадок и вечера во Хотел Тројан Плаза****

Цена: 9448ден.
Валидност 29.12 - 01.01
Цена на човек/ден 3581.23 - 4108 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
4 купени

Нова година во Банско

Дводневен или тридневен пакет со појадци + празнична новогодишна вечера во Апартмански комплекс...

Цена: 8216ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград

Тридневен новогодишен пакет во Хотел Медеја, Велинград, Р. Бугарија

Цена: 2844ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4318.46 - 5056 ден/ човек
Местоположба Казанлък
Исхрана Појадок
Купени ваучери17 купени
17 купени

Нова година во Казанлак Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + празнична новогодишна вечера во Хотел...

Цена: 10112ден.
Валидност 27.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3287.98 - 4044.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Пампорово

Пакети за две или четири лица со појадок, вечера, Новогодишен аранжман и празнична програма во...

Цена: 24269ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2338.4 - 3349.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен новогодишен пакет со појадок и вечера во СПА Хотел Панорама, Сандански

Цена: 6699ден.
Валидност 30.12 - 01.01
Цена на човек/ден 4749.48 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и празнична новогодишна вечера + Wellness пакет во Бутик СПА Хотел...

Цена: 14252ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 - 4108 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери38 купени
38 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 8216ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3318.95 - 5721.18 ден/ човек
Местоположба Хисаря
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во СПА одморалиште Хисарја

Тридневни пакети со појадок и вечера + празнична новогодишна вечера во хотел Астреја****

Цена: 9957ден.
Валидност 29.12 - 01.01
Цена на човек/ден 3580.28 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско

Тридневен пакет со појадци + празнична новогодишна вечера во Апартмански комплекс Четирилисна...

Цена: 10744ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3476 - 3686.46 ден/ човек
Местоположба Девин
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Нова година во Родопите, Бугарија

Тридневен пакет со појадок празнична новогодишна вечера во Комплекс Рибарската Куќа, Девин -...

Цена: 10428ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3149.57 - 3934.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Пампорово

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + празнична Новогодишна вечера во Хотел Росица,...

Цена: 7868ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2422.77 - 3397 ден/ човек
Местоположба Стара Загора
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Старозагорски минерални бањи

Дводневен и тридневен пакет со појадок + празнична новогодишна вечерa во хотел Тирон,...

Цена: 6794ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4013.2 - 2946.7 ден/ човек
Местоположба Велико Търново
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Нова година 2018 во Велико Трново Бугарија

Дводневен, тридневен или четиридневен пакет со појадок, вечера + новогодишна вечера во Хотел...

Цена: 8026ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2096.03 - 2133 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери17 купени
17 купени

Нова Година во Банско

Дводневен или тридневен за Нова година со појадок во Апартмански комплекс Четирилисна детелина***...

Цена: 4266ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2528 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград Бугарија

Тридневен пакет за двајца со појадок и новогодишна вечера во Бутик Хотел St.George, Велинград -...

Цена: 15168ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4171.2 - 4131.7 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година 2018 во Банско

Тридневен и четиридневен пакет со појадок во хотел Риверсајд **** Банско

Цена: 12514ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2517.57 - 2670.2 ден/ човек
Местоположба Петрич
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година во Петрич Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и новогодишна вечера во Парк Хотел Ванѓа, гр.Петрич

Цена: 5340ден.
Валидност 30.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3981.6 - 2938.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година во Пампорово Бугарија

Пакети со појадок, вечера + празнична новогодишна вечера во Хотелски комплекс Зора, Пампорово

Цена: 7963ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3602.4 - 5403.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Пампорово Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Пампорово*****

Цена: 10807ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4002.77 - 4740 ден/ човек
Местоположба Казанлък
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Казанлак Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + празнична новогодишна вечера и СПА во Хотел...

Цена: 9480ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3989.5 - 3555 ден/ човек
Местоположба с.Огняново
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година 2018 во Огњаново, Бугарија

Четиридневен или петдневен пакет со појадок + празнична новогодишна вечера и СПА во хотел...

Цена: 15958ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 - 3934.2 ден/ човек
Местоположба Елена
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Еленскиот Балкан

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празнична новогодишна вечера во Куќа за гости Еленски...

Цена: 7868ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3101.86 ден/ човек
Местоположба Тетевен
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година 2018 во Тетевен Бугарија

Тридневен пакет за двајца со појадок и празнична новогодишна вечера во Хотел Тетевен***

Цена: 18612ден.
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3992.03 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско

Тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во Хотел Марија-Антоанета Резиденс, Банско

Цена: 11976ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2670.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Нова година во град Котел - Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 5340ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 5830.2 - 4729.26 ден/ човек
Местоположба Луковит
Купени ваучери4 купени
4 купени

Нова година вo Луковит Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок, вечера, СПА и многу изненадувања во DIPLOMAT PLAZA...

Цена: 11660ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3318 - 4476.77 ден/ човек
Местоположба Шипково
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година крај Тројан

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Семеен Хотел Шипково

Цена: 11060ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 7868.4 - 6177.8 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година 2018 на Црно море

Еднодневен или дводневен празничен пакет со појадок и новогодишна вечера + СПА во Emerald Beach...

Цена: 7868ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4202.8 - 5988.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Банско

Дводневен или тридневен пакет со појадок + празнична Новогодишна вечера во таверна Чевермето од...

Цена: 11976ден.
Валидност 29.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2528 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско, Бугарија

Тридневен пакет со појадок + користење на СПА услуги во Хотел Софија***, Банско

Цена: 15168ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3112.6 - 4044.8 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Дводневни и тридневни пакети со појадок и празнична вечера со новогодишна програма во Хотел...

Цена: 6225ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 5498.4 - 4329.2 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери22 купени
22 купени

Нова Година 2018 на Црно море

Еднодневен и дводневен празничен пакет со појадок и новогодишна вечера + СПА во Emerald Beach...

Цена: 5498ден.
Валидност 28.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3054.77 - 4108 ден/ човек
Местоположба Дряново
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година во Дрјаново Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во Парк Хотел Дрјаново

Цена: 7584ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3275.97 - 3402.37 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Пампорово Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Пампорово*****

Цена: 9828ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2601.63 - 3112.6 ден/ човек
Местоположба Петрич
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Петрич Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и новогодишна вечера во Парк Хотел Ванѓа, гр.Петрич

Цена: 6225ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3365.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Банско

Дводневен пакет со празнична новогодишна вечера во Хотел Катерина**, Банско

Цена: 6731ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3468.1 - 4624.03 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Арбанаси Бугарија

Пакети со појадок, ручек или вечера + новогодишен пакет во Рачев Хотел Резиденс****, Арбанаси -...

Цена: 12608ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 5514.2 - 8310.8 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година 2018 на Црно море

Еднодневен и дводневен празничен пакет со појадок и новогодишна вечера + СПА во Emerald Beach...

Цена: 7868ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3349.6 - 2759.63 ден/ човек
Местоположба Петрич
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Петрич Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и новогодишна вечера во Парк Хотел Ванѓа, гр.Петрич

Цена: 6699ден.
Валидност 29.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3341.7 - 4229.03 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Нова година за двајца во Пампорово

Пакети за двајца со појадок, вечера, Новогодишен аранжман и празнична програма во Комплекс Forest...

Цена: 21614ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3465.26 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Нова година во Боровец

Тридневен новогодишен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 10396ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3465.57 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Нова Година во Боровец

Тридневен новогодишен пакет со појадок и вечера + СПА во хотел Бреза***, Боровец

Цена: 10396ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4476.77 ден/ човек
Местоположба Девин
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година во Девин Бугарија

Тридневен пакет со појадок, вечера + празнична новогодишна вечера и користење на СПА услуги во...

Цена: 13430ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3081 - 2580.46 ден/ човек
Местоположба Петрич
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Петрич Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и новогодишна вечера во Парк Хотел Ванѓа, гр.Петрич

Цена: 6162ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2528 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година 2017 во Велинград Бугарија

Тридневен празничен пакет со појадок + новогодишна вечера во Бутик Хотел St.George, Велинград -...

Цена: 7584ден.
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3160 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Тридневен пакет за Нова година со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 9480ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3934.2 - 2599.1 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Нова година во Пампорово Бугарија

Празнични пакети со појадок и вечера во Хотелски комплекс Зора, Пампорово - Бугарија

Цена: 7868ден.
Валидност 28.12 - 03.01
Цена на човек/ден 4592.43 - 4194.9 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Нова година 2017 во Банско, Бугарија

Празнични пакети со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Цена: 13778ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2422.46 ден/ човек
Местоположба Семково
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Нова година во Семково Бугарија

Тридневен празничен пакет со појадок и вечера во Хотелски комплекс Рила, Семково

Цена: 7268ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2354.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Нова година во град Котел - Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 4708ден.
-51%
Валидност 31.12 - 01.01
Местоположба Бургас
Купени ваучери10 купени
10 купени

Нова година Црно море во Бургас

Еднодневен пакет со појадок и новогодишен пакет во Хотел Бургас****

Купувате за 5688ден. 2812ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3128.4 ден/ човек
Местоположба Стара Загора
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година во Старозагорски минерални бањ

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера + празнична новогодишна вечеря во хотел Тирон,...

Цена: 6257ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 - 4108 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери5 купени
5 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 8216ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 6309.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечерa + користење на СПА услуги во Парк Хотел...

Цена: 18928ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4834.8 - 4194.9 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Last minute Нова година во Пампорово Бугарија

Дводневен и четиридневен пакет со појадок и вечера, празнична новогодишна програма + СПА во Хотел...

Цена: 19339ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 5530 - 3965.8 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Last minute Нова година на Црно море

Еднодневен и дводневен празничен пакет со појадок и новогодишна вечера + СПА во Emerald Beach...

Цена: 5530ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2528 - 3002 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Нова година во Сандански Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и Новогодишна вечера со DJ во Хотел TIME OUT, Сандански

Цена: 6004ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3107.23 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Нема
Купени ваучери3 купени
3 купени

Нова година во Тројан

Тридневен пакет за двајца со појадок + празнична вечера за Нова Година со DJ во Парк хотел Тројан

Цена: 18644ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4898 - 5056 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско, Бугарија

Пакети со појадок, вечера и новогодишен пакет во Парк Хотел Гарденија, Банско

Цена: 14694ден.
Валидност 30.12 - 01.01
Цена на човек/ден 6256.8 - 7362.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград

Тридневен новогодишен пакет со појадок, вечера, музичко-уметничка програма + СПА во СПА Клуб...

Цена: 18770ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 7520.8 - 8848 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Велинград

Тридневен пакет со појадок и празнични вечери + музичко-уметничка програма во Балнео Хотел Свети...

Цена: 22562ден.
Валидност 30.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5266.77 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Банско

Тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера и користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 15800ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4208.17 - 4633.19 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Last minute Нова Година во Велинград

Празнични пакети сo појадок и вечера + празнична вечера со музичко-уметничка програма + СПА во...

Цена: 12624ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 6004 - 7015.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград, Бугарија

Дводневен или тридневен новогодишен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Аква Вива, Велинград

Цена: 12008ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 1343 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Нова Година во Сандански, Бугарија

Новогодишни пакети со појадок за двајца во Хотел Панорама, Сандански

Цена: 5372ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 1257.68 - 1880.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Пампорово, Бугарија

Дводневен, тридневен и петдневен пакет за Нова Година со појадок во Апартхотел Pine Hills ,...

Цена: 3760ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3676.03 - 3992.03 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско, Бугарија

Тридневен пакет за Нова година со појадок + користење на СПА услуги во Хотел Елегант Лукс, Банско

Цена: 11028ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2717.6 - 3665.6 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Арбанаси, Бугарија

Новогодишни пакети со појадок + празнична новогодишна вечера во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р....

Цена: 8153ден.
Валидност 29.12 - 01.01
Цена на човек/ден 3792 - 6004 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Тројан, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + празнична вечера за Нова Година и бранч во Хотел Тројан...

Цена: 11376ден.
Валидност 30.12 - 01.01
Цена на човек/ден 4202.8 ден/ човек
Местоположба Созопол
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година на Црно море во Созопол

Дводневен пакет за Нова Година за двајца со појадок + празнична новогодишна вечера во Бутиков...

Цена: 16811ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 6920.4 - 5261.4 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на Црно море

Еднодневен и дводневен празничен пакет со појадок и новогодишна вечера + СПА во Emerald Beach...

Цена: 6920ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 7362.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечерa + користење на СПА услуги во Парк Хотел...

Цена: 22088ден.
Валидност 31.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3776.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
38 купени

Нова Година во Банско

Дводневен пакет со појадок, вечера + празнична новогодишна вечера + СПА во Хотел Каса...

Цена: 7552ден.
Валидност 28.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2896.46 - 2883.5 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско

Tридневен или четиридневен новогодишен пакет во Хотелски Комплекс Винслоу Хајленд

Цена: 8690ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3581.23 - 4740 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во GREEN VILLAGE, Рибарица

Цена: 9480ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2022.4 - 3160 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Пампорово, Бугарија

Дводневен, тридневен и петдневен пакет за Нова Година со појадок во Апартхотел Pine Hills ,...

Цена: 6320ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2622.8 - 3160 ден/ човек
Местоположба Стара Загора
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Старозагорски минерални бањи

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера + празнична новогодишна вечеря во хотел Тирон,...

Цена: 6320ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2210.42 - 1979.11 ден/ човек
Местоположба Златоград
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Златоград, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера во Куќа за гости Вила Белавида***, Златоград -...

Цена: 4421ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3117.97 - 3765.46 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери3 купени
3 купени

Нова Година во Сандански, Бугарија

Новогодишни пакети со појадок + празнична вечера во Хотел Панорама, Сандански

Цена: 9354ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2528 - 1990.8 ден/ човек
Местоположба Петрич
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
36 купени

Нова година 2017 во Петрич Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и новогодишна вечера во Парк Хотел Ванѓа, гр.Петрич

Цена: 5056ден.
Валидност 30.12 - 01.01
Цена на човек/ден 3128.4 ден/ човек
Местоположба Каваци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Созопол

Дводневен пакет со појадок и вечера + празнична Новогодишна вечера во Апартмански комплекс South...

Цена: 6257ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3511.08 - 3739.23 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година 2017 во Пампорово Бугарија

Тридневен пакет за Нова Година со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 10807ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2354.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во град Котел - Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 4708ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3160 - 2422.46 ден/ човек
Местоположба Семково
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери136 купени
136 купени

Нова година во Семково Бугарија

Дводневен и тридневен празничен пакет со појадок и вечера во Хотелски комплекс Рила, Семково

Цена: 6320ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
8 купени

Нова Година во Банско

Еднодневен пакет без исхрана за Нова Година во Апартхотел Четирилисна Детелина, Банскo

Цена: 1580ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4950.77 - 6267.23 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Велинград

Празнични пакети сo појадок и вечера + празнична вечера со музичко-уметничка програма + СПА во...

Цена: 14852ден.
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2686 - 3160 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери38 купени
38 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за Нова година со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 5372ден.
Валидност 27.12 - 01.01
Цена на човек/ден 3705.1 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Банско

Четиридневен пакет со појадок и вечера + празнична новогодишна вечера и СПА во Хотел Френдс***,...

Цена: 14820ден.
Валидност 28.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2984.3 - 3181.17 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери10 купени
10 купени

Нова Година 2017 во Пампорово Бугарија

Тридневен пакет за Нова Година со појадок и вечера + внатрешен базен во Хотел Пампорово*****

Цена: 9196ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5365.05 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на Пирин планина

Четиридневен пакет на база All Inclusive Light + празнична новогодишна вечера во Комплекс Пирин Голф

Цена: 21461ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 2354.2 ден/ човек
Местоположба Котел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Нова година во град Котел - Бугарија

Дводневен пакет со појадок и празнична Новогодишна вечера во Хотелски комплекс Кристал, град Котел

Цена: 4708ден.
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3325.9 - 2775.43 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година 2017 во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок и Новогодишен пакет за двајца во Апартмани Невада, Пампорово

Цена: 13304ден.
Валидност 29.12 - 04.01
Цена на човек/ден 3602.4 - 3965.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Нова година 2017 во Пампорово, Бугарија

Пакети со појадок, вечера, Новогодишен аранжман и празнична програма во Комплекс Forest Nook,...

Цена: 21614ден.
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 1896 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Тридневен пакет за Нова година со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 5688ден.
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3307.57 - 3591.97 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско, Бугарија

Тридневен пакет за Нова година со појадок + користење на СПА услуги во Хотел Елегант Лукс, Банско

Цена: 9922ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3581.23 - 4724.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + Новогодишна вечера во Хотел Марија-Антоанета...

Цена: 9448ден.
Валидност 27.12 - 05.01
Цена на човек/ден 3160 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Боровец, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечерa + Новогодишна празнична вечера во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 9480ден.
Валидност 27.12 - 05.01
Цена на човек/ден 1577.47 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Боровец, Бугарија

Тридневен пакет за Нова Година за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 18928ден.
Валидност 28.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5087.6 - 4645.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година 2017 во Банско, Бугарија

Празнични пакети со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity & SPA, Банско

Цена: 15294ден.
Валидност 27.12 - 03.01
Цена на човек/ден 5049.68 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на Пирин планина

Четиридневен пакет на база All Inclusive Light + празнична новогодишна вечера во Комплекс Пирин Голф

Цена: 20199ден.
Валидност 30.12 - 01.01
Цена на човек/ден 5631.12 - 6625.26 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград

Тридневен новогодишен пакет со појадок, вечера, музичко-уметничка програма + СПА во СПА Клуб...

Цена: 16893ден.
Валидност 30.12 - 01.01
Цена на човек/ден 6768.72 - 7963.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Велинград

ридневен пакет со појадок и празнични вечери + музичко-уметничка програма во Балнео Хотел Свети...

Цена: 20306ден.
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4708.4 - 3665.6 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Пампорово, Бугарија

Дводневен и тридневен празничен пакет со појадок и вечера во Хотел Евридика***, Пампорово

Цена: 9417ден.
Валидност 28.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3117.66 - 3120.5 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Банско

Тридневен или четиридневен новогодишен пакет во Хотелски Комплекс Винслоу Хајленд

Цена: 9354ден.
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2949.23 - 2686 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година на база All inclusivе Light во Банско

Пакети на база ALL Inclusive Light + празнична новодогишна вечера во Апартхотел Четирилисна...

Цена: 8848ден.
-50%
Валидност 28.12 - 04.01
Цена на човек/ден 2096.03 - 1394.82 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година 2016 во Пампорово, Бугарија

50% пакети на пакети со појадок вo Апарт хотел Pine Hills, Пампорово

Купувате за 12577ден. 6288ден.
-50%
Валидност 29.12 - 02.01
Цена на човек/ден 3886.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери4 купени
4 купени

Нова година на Пирин планина

Тридневен пакет со појадок и празнична новогодишна вечера во таверна + користење на СПА услуги во...

Купувате за 23321ден. 11660ден.
-50%
Валидност 30.12 - 03.01
Цена на човек/ден 4613.6 - 3918.4 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Велинград, Бугарија

50% попуст на тридневен или четиридневен празничен пакет за двајца со појадок, вечера и користење...

Купувате за 55426ден. 27713ден.
-50%
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3570.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година во Банско, Бугарија

Тридневен пакет со појадок, вечера и Новогодишна празнична вечера во Хотел Марија-Антоанета...

Купувате за 21488ден. 10744ден.
-50%
Валидност 29.12 - 03.01
Цена на човек/ден 3149.26 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Нова година 2016 во Банско, Бугарија

Тридневен пакет со појадок, вечера и Новогодина вечера со празнична програма во Хотел Ајсберг***,...

Купувате за 18897ден. 9448ден.
-50%
Валидност 31.12 - 03.01
Цена на човек/ден 2528 - 2291 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова година во Сандански, Бугарија

Тридневни и четиридневни пакети со појадок и Новогодишна вечера во Хотел TIME OUT, Сандански

Купувате за 15168ден. 7584ден.
-50%
Валидност 30.12 - 02.01
Цена на човек/ден 4708.4 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Нова Година во Сандански, Бугарија

Тридневен пакет со појадок, вечера, празнична новогодишна вечера и СПА во Медите СПА Хотел****,...

Купувате за 28314ден. 14157ден.
2