Велигден 2013

Валидност 24.07 - 03.08
Цена на човек/ден 1437.8 - 1785.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1438ден.
Валидност 10.04 - 30.09
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери11 купени
11 купени

All Inclusive во Банско

Дводневен, тридневен или петдневен пакет на база All Inclusive light во Хотел Марија-Антоанета...

Цена: 3097ден.
Валидност 10.04 - 30.09
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Одмор во Банско

Дводневен, тридневен или петдневен пакет со појадок и вечера во Хотел Марија-Антоанета Резиденс,...

Цена: 2465ден.
Валидност 13.07 - 12.09
Цена на човек/ден 1374.6 - 1753.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери5 купени
5 купени

Одмор во Банско Бугариjа

Еднодневен, петдневен или седумдневен пакет со појадок и вечера + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1754ден.
Валидност 13.07 - 12.09
Цена на човек/ден 1715.56 - 2101.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Пакети на база All Inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 2101ден.
Валидност 13.07 - 12.09
Цена на човек/ден 1733.58 - 2101.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери6 купени
6 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Пакети на база All Inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 2101ден.
Валидност 13.07 - 12.09
Цена на човек/ден 1464.98 - 1753.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Одмор во Банско Бугариjа

Еднодневен, петдневен или седумдневен пакет со појадок и вечера + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1754ден.
Валидност 10.05 - 12.07
Цена на човек/ден 1785.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери12 купени
12 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1785ден.
Валидност 10.05 - 12.07
Цена на човек/ден 1406.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Релаксација во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1406ден.
Валидност 13.07 - 09.09
Цена на човек/ден 1270.32 - 1557.88 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери3 купени
3 купени

Семеен одмор во Банско Бугариjа

Пакети со појадок и вечера за двајца возрасни + дете до 12 год. + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 15579ден.
Валидност 13.07 - 09.09
Цена на човек/ден 1568.62 - 1880.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
2 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Пакети на база All Inclusive за двајца возрасни + дете до 12 год. + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 18802ден.
Валидност 05.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1674.8 - 1706.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден за двајца во Пампорово

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 6826ден.
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Девин
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Девин Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и Велигденска вечера + СПА во Хотел Евридика, Девин

Цена: 1580ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1264 ден/ човек
Местоположба Девин
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Девин

Еднодневен Велигденски пакет со појадок во хотел Елит, Девин

Цена: 1264ден.
Валидност 05.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1738 - 2006.6 ден/ човек
Местоположба Фотиново
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во село Фотиново

Празнични Велигденски пакети со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во Куќа за гости...

Цена: 4013ден.
-50%
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 948 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Ягодина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден за двајца во срцето на Родопите

Дводневен или тридневен пакет за двајца со појадок и празничен Велигденски ручек во Хотел Попини...

Купувате за 9606ден. 4803ден.
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет за двајца со појадок, ручек и вечера за двајца во Апартхотел Аспен, Банско

Цена: 3476ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 2210.74 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери4 купени
4 купени

All Inclusive Велигден во Банско

Тридневен Велигденски пакет на база All inclusive во Хотел Орфеј****, Банско

Цена: 6633ден.
Валидност 06.04 - 10.04
Цена на човек/ден 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Тридневен Велигденски пакет со појадок и вечера и користење на СПА во Хотел Аква Вива, Велинград

Цена: 7110ден.
Валидност 05.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1959.2 - 2370 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Тројан, Бугарија

Дводневен Велигденски пакет со појадок и вечера во Хотел Тројан Плаза****

Цена: 3918ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1922.23 - 2354.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден за двајца во Банско

Тридневен Велигденски пакет за двајца со појадок и вечера или со појадок. ручек и вечера + СПА во...

Цена: 11534ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1896 - 2212 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на планина во Пампорово

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во хотел Паисиј...

Цена: 3792ден.
Валидност 05.04 - 10.04
Цена на човек/ден 2117.2 ден/ човек
Местоположба Кошарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на Црно море во Сончев брег

Еднодневен пакет со појадок, Велигденски ручек и вечера + сауна во хотел Ловечка средба, Сончев...

Цена: 2117ден.
Валидност 05.04 - 10.04
Цена на човек/ден 2986.2 - 3254.8 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Wellness дестинација Луковит

Дводневен или тридневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Цена: 5972ден.
-50%
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери90 купени
90 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Еднодневен пакет на база All Inclusive light во GREEN VILLAGE, Рибарица

Купувате за 2212ден. 1106ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1232.4 - 1406.2 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Велинград Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Зора, Велинград

Цена: 2812ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери12 купени
12 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1580ден.
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1832.8 - 1896 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Велигден во Банско

Тридневен или четиридневен пакет со појадок, ручек и вечера + Велигденски ручек во Банско Спа...

Цена: 5688ден.
Валидност 05.04 - 08.04
Цена на човек/ден 1464.03 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Боровец

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотел Мура***, Боровец

Цена: 3128ден.
Валидност 04.04 - 11.04
Цена на човек/ден 1580 - 1864.4 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Разлог, Бугарија

Тридневен, четиридневен или петдневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Balkan...

Цена: 5593ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 2275.2 - 2749.2 ден/ човек
Местоположба Хисаря
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на база All Inclusive во Хисарја

Еднодневен пакет за двајца на база All Inclusive Light + Велигденски ручек во хотел Астреја****

Цена: 4550ден.
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1685.23 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери28 купени
28 купени

Велигден во Банско

Тридневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Хотел Панорама Резорт****, Банско

Цена: 5056ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1524.7 - 2133 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Пакети со појадок, празничен Велигденски ручек и вечера + центар за релаксација во Апартмански...

Цена: 4266ден.
Валидност 05.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1927.6 - 1975 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Тројан, Бугарија

Тридневен или четиридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Тројан Плаза****

Цена: 5783ден.
Валидност 08.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1482.04 ден/ човек
Местоположба Елена
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери16 купени
16 купени

Велигден во Еленскиот Балкан

Еднодневен пакет со појадок и празнична Велигденска вечера во Куќа за гости Еленски Ритон

Цена: 1482ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1479.83 ден/ човек
Местоположба с. Костел
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Еленскиот балкан

Тридневен пакет со појадок и вечера + празнична вечера во Хотел Костел**, с. Костел

Цена: 4440ден.
Валидност 05.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1527.23 - 1948.77 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Банско

Tридневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive light + СПА во Хотел...

Цена: 4582ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1224.5 - 1316.77 ден/ човек
Местоположба Тетевен
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Тетевен Бугарија

Тридневен или четиридневен Велигденски пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Тетевен***

Цена: 7900ден.
Валидност 02.03 - 09.04
Цена на човек/ден 948 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Банско

Дводневен пакет со појадок + релакс центар во Хотел Родина, Банско

Цена: 1896ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1327.2 - 1548.4 ден/ човек
Местоположба Априлци
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден вo Априлци Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Велена***, Априлци

Цена: 3982ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1880.2 - 2064.43 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Разлог Бугарија

Тридневен или четиридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел 3 Планини

Цена: 5625ден.
Валидност 08.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1513.64 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет со појадок и празничен ручек или вечера по Ваш избор во Хотел Катерина**, Банско

Цена: 1514ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1485.2 ден/ човек
Местоположба Приморско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден на планината Странџа Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празнична вечера во Етнографски Комплекс Чифлик, Писменово

Цена: 2970ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1158.77 ден/ човек
Местоположба Копривщица
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Копривштица Бугарија

Тридневен пакет со појадоци и празнична вечера во комплекс Галерија, Копривштица!

Цена: 3476ден.
Валидност 05.04 - 10.04
Цена на човек/ден 2038.2 - 2190.83 ден/ човек
Местоположба Шипково
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Одмор крај Тројан Бугарија

Тридневен или четиридневен Велигденски пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Семеен Хотел...

Цена: 13146ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1738 - 1832.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Тридневен Велигденски пакет со појадок и вечера + СПА во Парк Хотел Гарденија, Банско

Цена: 5214ден.
Валидност 05.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1564.2 - 2038.2 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден во Банско

Дводневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive light + СПА во Хотел...

Цена: 3128ден.
Валидност 05.04 - 10.04
Цена на човек/ден 2180.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
8 купени

All inclusive Велигден вo Банско

Еднодневен пакет на база All inclusive + Велнес во Апартмански Комплекс Каза Карина, Банско

Цена: 2180ден.
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1580 - 1896 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Банско

Тридневен и четиридневен пакет со појадок, празничен ручек и вечера + СПА во хотел Танне, Банско

Цена: 5024ден.
Валидност 06.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1832.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Тридневен Велигденски пакет со појадок, ручек и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow...

Цена: 5498ден.
Валидност 06.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1622.03 - 2243.6 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Сандански, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 3855ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 2370 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Тридневен Велигденски пакет со појадок, вечера и Wellness пакет во Бутик СПА Хотел Heaven****...

Цена: 7110ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1237.46 - 1745.9 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок
Купени ваучери7 купени
7 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Дводневен или тридневен Велигденски пакет со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел...

Цена: 2907ден.
Валидност 06.04 - 10.04
Цена на човек/ден 1548.4 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери27 купени
27 купени

Велигден на база All Inclusive во Пампорово

Еднодневен, дводневен или тридневен пакет на база All inclusive во Хотел Снежанка, Пампорово -...

Цена: 1643ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1116.43 - 1200.8 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Чепеларе, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 2338ден.
Валидност 06.04 - 10.04
Цена на човек/ден 3460.2 - 4187 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Велинград

Тридневен Велигденски пакет со појадок и празнична вечера + користење на СПА услуги во Балнео...

Цена: 10381ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Стрелча
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Средна гора, Бугарија

Тридневен Велигденски пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Митјовата куќа,...

Цена: 5214ден.
Валидност 06.04 - 10.04
Цена на човек/ден 821.6 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери36 купени
36 купени

Велигден во Добриниште, Бугарија

Тридневен Велигденски пакет со појадок и вечера во Хотел Добриништe

Цена: 2465ден.
Валидност 06.04 - 10.04
Цена на човек/ден 2686 - 3002 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Велинград

Велигденски пакети со појадоци и празничен Велигденски ручек и вечера + СПА во Хотел Здравец...

Цена: 9006ден.
Валидност 19.02 - 31.03
Цена на човек/ден 1753.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери20 купени
20 купени

Релаксација во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1754ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 7915.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на база All Inclusive во Банско

Тридневен Велигденски пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 7916ден.
Валидност 05.04 - 09.04
Цена на човек/ден 2401.6 - 2528 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на база All Inclusive во Пампорово

Велигденски пакети на база All Inclusive + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 7584ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1738 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери7 купени
7 купени

Велигден на планина во Тројан

Тридневен пакет со појадок и празнична Велигденска вечера во Хотел Биле, Бели Осам - Р. Бугарија

Цена: 5214ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1927.6 - 2259.4 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Велигден на Црно море во Бугарија

Дводневен или тридневен Велигденски пакет со појадок и вечера + празничен ручек и вечера во...

Цена: 4519ден.
Валидност 06.04 - 09.04
Цена на човек/ден 1232.4 ден/ човек
Местоположба Баня
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на Пирин планина

Тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Апарт Хотел СПА Вита Спрингс -...

Цена: 3697ден.
Валидност 08.11 - 30.11
Цена на човек/ден 1659 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери27 купени
27 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Дводневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 3318ден.
Валидност 26.09 - 30.11
Цена на човек/ден 1556.3 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери25 купени
25 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Дводневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 3113ден.
Валидност 25.07 - 09.09
Цена на човек/ден 1257.68 - 1390.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери38 купени
38 купени

Релаксација во Банско Бугариjа

Пакети со појадок, ручек и вечера + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 2781ден.
-50%
Валидност 20.07 - 31.08
Цена на човек/ден 410.8 ден/ човек
Местоположба Чукурово
Исхрана Нема
Купени ваучери14 купени
14 купени

Одмор во Етно Комплекс "Чифлик Чукуро

Еднодневен делничен пакет во Етнографски Комплекс Чифлик Чукурово

Купувате за 822ден. 411ден.
Валидност 05.07 - 10.09
Цена на човек/ден 1703.24 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1703ден.
Валидност 22.06 - 10.09
Цена на човек/ден 1576.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери18 купени
18 купени

Аll inclusive во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1577ден.
-50%
Валидност 19.06 - 06.07
Цена на човек/ден 410.8 ден/ човек
Местоположба Чукурово
Исхрана Нема
Купени ваучери2 купени
2 купени

Одмор во Етно Комплекс "Чифлик Чукурово"

Еднодневен делничен пакет во Етнографски Комплекс Чифлик Чукурово

Купувате за 822ден. 411ден.
Валидност 22.05 - 02.07
Цена на човек/ден 1576.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери6 купени
6 купени

All inclusive во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1577ден.
Валидност 28.03 - 30.06
Цена на човек/ден 1576.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери56 купени
56 купени

All inclusive во Банско Бугариjа

Еднодневен пакет на база All inclusive + СПА во хотел Зара ****, Банско

Цена: 1577ден.
-50%
Валидност 01.04 - 10.05
Цена на човек/ден 944.84 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Релаксација во Банско Бугарија

Еднодневен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Каса Флоримонт***, Банско...

Купувате за 1890ден. 945ден.
Валидност 13.04 - 08.05
Цена на човек/ден 1358.8 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Луковит
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигденски празници во Луковит, Бугарија

Дводневен пакет со појадок, BBQ вечера + празнична вечера со DJ во Хотел Дипломат Парк - гр.Луковит

Цена: 2718ден.
Валидност 14.04 - 01.05
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери15 купени
15 купени

Велигден за двајца во Пампорово

Дводневен и тридневен за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел Орловец*****, Пампорово

Цена: 6194ден.
Валидност 10.04 - 30.04
Цена на човек/ден 734.7 - 1148.03 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери1 купени
1 купени

Април во Боровец, Бугарија

Пакети за тројца или четворица во викенд населба Јагода, Боровец - Бугарија

Цена: 2939ден.
Валидност 10.04 - 30.04
Цена на човек/ден 884.8 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Појадок
Купени ваучери9 купени
9 купени

Април во Боровец, Бугарија

Eднодневен пакет со појадок + СПА во Хотел Бреза***, Боровец

Цена: 885ден.
Валидност 10.04 - 30.04
Цена на човек/ден 782.1 ден/ човек
Местоположба Боровец
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Април во Боровец, Бугарија

Еднодневен пакет за до четири лица во викенд населба Малина, Боровец

Цена: 3128ден.
Валидност 07.04 - 07.05
Цена на човек/ден 1471.93 - 1564.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Пампорово Бугарија

Пакети за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Forest Nook, Пампорово

Цена: 6257ден.
Валидност 14.04 - 05.06
Цена на човек/ден 1317.72 ден/ човек
Местоположба Поморие
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери8 купени
8 купени

Велигден на база All inclusive на Црно Море

Еднодневeн пакет на база Аll Inclusive во Хотел Sunny Bay, Поморие

Цена: 1318ден.
-50%
Валидност 13.04 - 09.05
Цена на човек/ден 1527.23 ден/ човек
Местоположба Девин
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери11 купени
11 купени

Велигденски празници во Родопите, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и празнична вечера во Комплекс Рибарската куќа, Девин

Купувате за 9164ден. 4582ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1132.23 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден за двајца во Велинград

Тридневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Комплекс Рим***, Велинград

Цена: 6794ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 821.6 - 1137.6 ден/ човек
Местоположба Созопол
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден на Црно море во Созопол

Дводневен и тридневен пакет со појадоци и празнична вечера во Хотел Свети Никола, Созопол

Цена: 1643ден.
Валидност 14.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1564.2 - 1422 ден/ човек
Местоположба Петрич
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Петрич Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, празничен ручек и вечера + процедура во Парк Хотел Ванѓа,...

Цена: 3128ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1548.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера + СПА во Парк Хотел Гарденија, Банско

Цена: 1548ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1032.06 ден/ човек
Местоположба Добриниште
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Добриниште

Тридневен и пакет со појадок и вечера во куќа за гости Пумпалови

Цена: 3097ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2054 ден/ човек
Местоположба Златни пясъци
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден на Црно море во Златни песоци

Еднодневен пакет на база All Inclusive + празничен Велигденски ручек и топол базен во Хотел...

Цена: 2054ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1422 - 1501 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери9 купени
9 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity,...

Цена: 3002ден.
-50%
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1000.46 ден/ човек
Местоположба Ягодина
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден за двајца во срцето на Родопите

Тридневен пакет за двајца со појадок и празничен Велигденски ручек во Хотел Попини Л'ки, Јагодина...

Купувате за 12008ден. 6004ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1880.2 - 1632.46 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден на Црно море во Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек + СПА во Emerald Beach...

Цена: 3760ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1722.2 - 1790.46 ден/ човек
Местоположба Сандански
Исхрана Појадок
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден во Сандански, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек во СПА Хотел Панорама,...

Цена: 3444ден.
Валидност 14.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2212 - 2101.4 ден/ човек
Местоположба Рибарица
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Рибарица, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со поjадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Арго, Рибарица...

Цена: 4424ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 2828.2 - 2306.8 ден/ човек
Местоположба Казанлък
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Казанлак Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + празничен велигденски ручек + СПА во Хотел...

Цена: 5656ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1722.2 ден/ човек
Местоположба Сапарева баня
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден во Сапарева бања

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера + базен со минерална вода во Хотел Германеја,...

Цена: 6889ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 2181.66 - 2381.69 ден/ човек
Местоположба Елените
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери5 купени
5 купени

Велигден на Црно море во Елените

Дводневни и тридневни пакети со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во Royal Castle...

Цена: 9527ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери18 купени
18 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел St.George Ski & SPA...

Цена: 1580ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1885.26 - 1990.8 ден/ човек
Местоположба Арбанаси
Исхрана Појадок
Купени ваучери10 купени
10 купени

Велигден во Арбанаси, Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Винпалас, Арбанаси - Р. Бугарија

Цена: 5656ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 884.8 - 940.1 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет за двајца со појадок + користење на минерален базен во Хотелски...

Цена: 3760ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1406.2 - 1643.2 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери14 купени
14 купени

Велиден на база All inclusive во Родопите Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера или на база All inclusive во Хотел Снежанка,...

Цена: 2812ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1327.2 ден/ човек
Местоположба Приморско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери12 купени
12 купени

Велигден на планината Странџа Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празнична вечера во Етнографски Комплекс Чифлик, Писменово

Цена: 2654ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1474.77 - 1580 ден/ човек
Местоположба Дупница
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Дупница, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Хотел Рила, Дупница

Цена: 3160ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1674.8 - 1722.2 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Тројан Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и празнична Велигденска вечера во Парк хотел Тројан и...

Цена: 3444ден.
Валидност 14.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1848.6 - 1927.6 ден/ човек
Местоположба Троян
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Тројан, Бугарија

Пакети со појадок и вечера + празнична Велигденска вечера во Хотел Тројан Плаза****

Цена: 5783ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1106 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Великден во Чепеларе Бугарија

Тридневен пакет со појадок и вечера во Хотел Мартин, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 3318ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1095.57 - 1169.2 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Чепеларе, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 4677ден.
-50%
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1185 ден/ човек
Местоположба Чукурово
Исхрана Нема
Купени ваучери4 купени
4 купени

Велигден во Етнографски Комплекс &

Дводневен пакет со појадок и вечера во Етнографски Комплекс Чифлик Чукурово

Купувате за 4740ден. 2370ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Местоположба Луковит
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Wellness дестинација Луковит

Дводневен и тридневен пакет со појадок, вечера и СПА во DIPLOMAT PLAZA Hotel & Resort****!

Цена: 5656ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1564.2 ден/ човек
Местоположба Паничище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Паничиште Бугарија

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во хотел Магнолија***, Паничиште

Цена: 6257ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1564.2 - 1264 ден/ човек
Местоположба Добринище
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на Пирин планина

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + Велигденски ручек во Хотел Друм, Добриниште -...

Цена: 3128ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1848.6 - 1558.83 ден/ човек
Местоположба Сливен
Исхрана Појадок, Ручек и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Сливенскиот Балкан, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок, празничен ручек и вечера во Туристички Kомплекс Дивеците,...

Цена: 3697ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2412.03 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Еднодневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек + СПА во Регнум Банско Апарт Хотел...

Цена: 7236ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 2148.8 ден/ човек
Местоположба Пампорово
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери41 купени
41 купени

Велигден во Пампорово Бугарија

Еднодневен пакет со појадок и вечера или на база All Inclusive + СПА во Хотел Орфеј****, Пампорово

Цена: 1580ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 1527.23 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери1 купени
1 купени

Велигден за двајца во Велинград

Тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Бугарија, Велинград

Цена: 9164ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1769.6 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет со појадок и вечера + СПА во Хотелски комплекс Winslow Infinity,...

Цена: 3539ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2137.11 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на база All Inclusive во Банско

Тридневен пакет на база All inclusive + празнична Велигденска вечера со фолклорна програма +...

Цена: 6412ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1295.6 - 1264 ден/ човек
Местоположба Чепеларе
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Чепеларе, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет за двајца со појадок и вечера во Хотел Турист, Чепеларе - Р. Бугарија

Цена: 5182ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2085.6 - 2148.8 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Празнични пакети со појадок и вечера + СПА во Хотел Алегра, Велинград

Цена: 4298ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 2354.2 - 2043.26 ден/ човек
Местоположба Равда
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на Црно море во Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и празничен Велигденски ручек + СПА во Emerald Beach...

Цена: 4708ден.
Валидност 13.04 - 18.04
Цена на човек/ден 2464.8 - 2717.6 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Велинград

Тридневен и четиридневен пакет со појадок и вечери + празничен ручек и вечера и СПА во Здравец...

Цена: 7868ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1864.4 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери15 купени
15 купени

Велигден на база All inclusive во Банско

Тридневен пакет на база All Inclusive во Банско Спа & Холидејс****

Цена: 5593ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Еднодневен или тридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс Банско...

Цена: 1675ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1632.77 - 1896 ден/ човек
Местоположба Разлог
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери2 купени
2 купени

Велигден во Разлог, Бугарија

Дводневен и тридневен пакет со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек во Реденка Холидеј...

Цена: 3792ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 2421.51 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана All Inclusive
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден на база All Inclusive во Банско

Тридневен пакет на база All inclusive + празнична Велигденска вечера со фолклорна програма +...

Цена: 7265ден.
Валидност 13.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1807.52 - 2064.43 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско

Пакети со појадок и вечера + празничен Велигденски ручек СПА и во Гранд Ројал Апартмански Комплекс

Цена: 12387ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1580 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери3 купени
3 купени

Велигден во Разлог Бугарија

Еднодневен или тридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
-53%
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1177.1 ден/ човек
Местоположба Чукурово
Исхрана Нема
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Етнографски Комплекс &quo

Дводневен пакет за двајца со појадок и вечера во Етнографски Комплекс Чифлик Чукурово

Купувате за 10112ден. 4708ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 1572.1 - 1674.8 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери6 купени
6 купени

Велигден во Разлог Бугарија

Еднодневен или четиридневен пакет со појадок и вечера во Комплекс Пирин Голф - Разлог, Бугарија

Цена: 1675ден.
Валидност 14.07 - 17.04
Цена на човек/ден 1674.8 - 1572.1 ден/ човек
Местоположба Банско
Исхрана Појадок и Вечера
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Банско, Бугарија

Еднодневен или четиридневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги во Комплекс...

Цена: 1675ден.
Валидност 14.04 - 17.04
Цена на човек/ден 837.4 - 861.1 ден/ човек
Местоположба Велинград
Исхрана Појадок
Купени ваучери0 купени
0 купени

Велигден во Велинград, Бугарија

Дводневен или тридневен пакет за двајца со појадок + користење на минерален базен во Хотелски...

Цена: 3444ден.
2